24 Δεκ 2013

"Θα βάζουμε δηλητηριασμένες Coca-Cola στα ράφια των σούπερμάρκετς της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης"

Εκνευρίστηκαν οι "τρομοκράτες" από την αντιδραστικότητα των Ελλήνων πολιτών, που κάθε φορά που τους λες "μην αγοράζετε το τάδε προϊόν", ξεσκίζονται (ναι, ξεσκίζονται) να το αγοράζουν κι έτσι είπαν να μεταχειριστούν το υπέρτατο όπλο: το φόβο.
Μια φιάλη που εστάλη στα γραφεία του ..

zougla.gr περιείχε τελικά ποσότητα υδροχλωρικού οξέος, όπως πιστοποίησαν οι αναλύσεις που έγιναν σε ειδικό εργαστήριο. Η συσκευασία συνοδεύονταν από ένα usb stick, στο οποίο βρίσκονταν η εξασέλιδη προκήρυξη, μαζί με ένα βίντεο. Οι συντάκτες υποστηρίζουν πως είναι μέλη της οργάνωσης FAI/IRF Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο / Πυρήνας Nicola και Alfredo και σκοπεύουν να τοποθετήσουν σε ράφια καταστημάτων κουτάκια και μπουκάλια των Coca Cola και Nestle, εμποτισμένα με δηλητήριο!

Το σκηνικό θυμίζει κάτι από ταινία τρόμου. Κάτι ανάμεσα από Χόλιγουντ και αρρωστημένο σενάριο επιστημονικής φαντασίας, με στόχους τις δύο μεγάλες εβραϊκές εταιρείες και πιθανά θύματα τους πολίτες που καταναλώνουν τα προϊόντα τους. Για το ζήτημα έχει, ήδη, διεταχθεί προανάκριση, με την υπόθεση να την αναλαμβάνει η Αντιτρομοκρατική, ενώ έχει ενημερωθεί και ο ΕΦΕΤ, όπως και οι εταιρείες.

«Εμείς 4 ημέρες μετά από την αποστολή των φακέλων θα ξεκινήσουμε την επανατοποθέτηση. Η ενέργειά μας αυτή θα διαρκέσει 10 μέρες ακριβώς. Η επιλογή της περιόδου των εορτών δεν είναι τυχαία. Αντίθετα, είναι οι μέρες που τα κέρδη αυτών των πολυεθνικών πολλαπλασιάζονται. Οπότε, για 10 ημέρες θα τοποθετήσουμε σύνολο 63 πλαστικά μπουκάλια COCA-COLA LIGHT των 500 ml και 42 πλαστικά μπουκάλια NESTEA των 500 ml, όλων των γεύσεων. Η ενέργειά μας θα λάβει χώρα στις μητροπόλεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Η επανατοποθέτηση θα γίνει σε όλων των ειδών τα καταστήματα που πουλάνε τα συγκεκριμένα προϊόντα. Όλα αυτά τα μπουκάλια που θα επανατοποθετηθούν περιέχουν περίπου 100 ml διαλύματος υδροχλωρικού οξέος», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Μυστήριο αποτελεί βεβαίως, το γιατί επέλεξαν την Coca-cola light.
Υποθέτουμε ότι δεν θα γίνει απολύτως τίποτε.
Αν πάλι βρεθεί έστω ένα μπουκάλι δηλητηριασμένο, τότε θα γίνει το πρώτο αναγκαστικό μποϋκοτάζ από τους Έλληνες οι οποίοι είμαστε αντιδραστικοί, πάντα κάνουμε το αντίθετο από ότι μας λένε, εκτός από τις περιπτώσεις που κάποιοι πιό έξυπνοι από μας, μεταχειρίζονται το μόνο όπλο που καταλαβαίνουμε ως λαός: τον φόβο.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Οι τρομοκράτες (;) πέτυχαν: Αποσύρονται όλες οι Coca-Cola light και Nestea !

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη