17 Δεκ 2013

Τι λέει ο Λιάπης για τη σύλληψή του - Του έβαλαν χειροπέδες (φωτο)

Με χειροπέδες οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο Μιχάλης Λιάπης που νωρίτερα συνελήφθη επειδή οδηγούσε ανασφάλιστο ΙΧ με πλαστές πινακίδες. Σε δηλώσεις του μέσα από το περιπολικό ..
που τον μετέφερε από την τροχαία Αγίας Παρασκευής στον εισαγγελέα, είπε: «Εσφαλα και πρέπει να πληρώσω το τίμημα της απερισκεψίας μου. Ανθρώπινα τα λάθη». «Το αυτοκίνητο το είχα σε αποθήκη και το έβαλα μπροστά για να γεμίσω τη μπαταρία», ήταν η απίστευτη δικαιολογία που προέβαλε για να εξηγήσει τα ανεξήγητα.

Κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα για να κρύψει τις χειροπέδες, ο πρώην υπουργός είχε ρίξει ένα μπουφάν πάνω στα χέρια του.

Μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε ότι κατέθεσε τις πινακίδες του αυτοκινήτου του τον περασμένο Αύγουστο για οικονομικούς λόγους. «Για το τεκμήριο», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Είμαι και γω συνταξιούχος ... η κρίση είχε αγγίξει και μένα. Δεν λέω ότι είμαι φτωχός. Το αυτοκίνητο το είχα σε μια αποθήκη στο Πόρτο Ράφτη και επειδή θα έφευγα για Ασία, φοβήθηκα για τη μπαταρία. Είχα πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας για το 2013. Ασφάλεια δεν είχα, γιατί δεν το κυκλοφορούσα... Ήταν η κακιά η ώρα. Θα τιμωρηθώ όπως πρέπει, δήλωσε λίγο πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα.





 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη