23 Δεκ 2013

ΣΟΚ: το επιμελητήριο Σερρών θα κάνει κατασχέσεις στα μέλη του για χρέη!

ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ …ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ;

Αποκαλυπτικός ήταν ο κ Παπουτσής σε συνέντευξη του στο NTV για το θέμα των κατασχέσεων των λογαριασμών των μελών του ΕΒΕΣ. Συγκεκριμένα ο κ Παπουτσής είπε τα εξής:

Η δικαιολογία ήταν ότι θέλουν να πάρουν τις μεγάλες
οφειλές, από τράπεζες,από μεγάλες επιχειρήσεις , όμως θα πάνε οριζόντια. και στους τοπικούς τους δικούς μας εδώ.
Καλό είναι να εισπράττει το επιμελητήριο τα λεφτά του, αλλά δεν μπορούμε να στείλουμε και ένα συνάδελφο για 50-100 ευρώ και να πάθει κανένας κανένα έμφραγμα , ή και για κατάσχεση. Το επιμελητήριο δεν κάνει κατάσχεση όμως η ΔΟΥ το κάνει.Τελικά και κάποιοι συνάδελφοι από την συμπολίτευση το είδαν διαφορετικά αλλά όχι όλοι.
Οι πιο πολλοί είναι εγκλωβισμένοι ,δεν ξέρω με ποιους τρόπους και τι και ψηφίσαν. Η ψηφοφορία ήταν 6-5, αν δεν αποχωρούσε ο κ. Πασχάλης θα ήταν 6-6. Δεν ψήφισε και ο κ. Χατζηπαντελής , είπε παρών, του λέω είναι αρνητική; και είπε παρών και πέρασε το να στέλνουμε τα χαρτιά στη ΔΟΥ. Αν είναι λογικό και σωστό αυτό πολύ καλά κάνανε. Ο υπουργός πέταξε το μπαλάκι σε εμας.Από εκεί και πέρα πήραν την απόφαση ο κ. Μέγκλας, ο κ. Τενεκετζής , ο κ. Κύρπιτσας, οκ Γιαννάκης , ο κ. Μετσιμενίδηςκαι ο κ. Κοτσακιαχίδης. Αυτοί ψηφίσανε ναι. Ο κ . Χατζηπαντελής ήταν παρών , οκ. Σωτήρης Αβράμης έκανε δική του πρόταση γαι να μην πει ούτε ναι ούτε όχι . Έγώ , οκ. Μπαλίτης , η κ. Κούρτογλου, ο κ. Πουρτουλίδης και ο κ. Γκόφης ψηφήσαμε όχι. Οι οφειλές θα πηγαίνουν στη ΔΟΥ.Πιστεύω ότι θα τους έρχεται κάποια ειδοποίηση, όμως η ΔΟΥ βάζει και επιτόκιο και συν 10% για να κάνει τον κόπο της είσπραξης. Δηλαδή το ΄΄πράμα ΄΄ ήταν πολύ μπερδεμένο. Θεωρητικά ήταν να ξεκινήσουν για το 2004 γιατί στην δεκαετία παραγράφονται αλλά θα πάρει η μπάλα από το 2004-2010 , για το 2013 δεν πιστεύω

http://dovites.blogspot.gr/2013/12/blog-post_1835.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη