15 Δεκ 2013

"78 εκ. για προβολή και Δημόσιες Σχέσεις ξόδεψε ο Δήμος Θεσσαλλονίκης!"

Δείτε το βίντεο!
"78 εκ. για προβολή και Δημόσιες Σχέσεις ξόδεψε ο Δήμος Θεσσαλλονίκης!"
καταγγέλει ο Δ.Πανοζάχος

Το ποσό των 78 εκ. ευρώ ξόδεψε ο Δήμος Θεσσαλονίκης για προβολή και Δημόσιες Σχέσεις! Την αποκάλυψη, όπως περιγράφεται στα επίσημα στοιχεία του Ισολογισμού του ΔΘ έκανε ο Δημήτρης Πανοζάχος που μιλησε στην εκπομπή του Αντώνη Οραήλογλου και του Χρήστου Νικολαϊδη "Εδώ Μακεδονία".
Στη συζήτηση αποκαλυφθηκαν πολλά.
Το εξοργιστικό στην υπόθεση είναι ότι σε καιρό κρίσης και εξαθλίωσης για μεγάλο μέρος του πληθυσμού ο κ. Μπουτάρης σπαταλά απίστευτα ποσά για παντελώς άχρηστους σκοπούς.



Εδω Μακεδονια 13-12-13 Μπουταρης από Egnatiatv

Σχόλιο taxalia:

κ.Πανοζάχο, οι δημόσιες σχέσεις του δήμου, δεν μπορούν να ξεπερνούν τα 20 - 30 χιλιάδες ευρώ, άντε 50.000. Παραπάνω, αποκλείεται. Προφανώς, ο λογιστής που συνέταξε το φύλλο μερισμού, ξέχασε τη γραμμή του λογ.67 του ΕΓΛΣ και τα έσπρωξε όλα στον 64. 
Με απλά λόγια, το ποσό των 79 εκατομμυρίων ευρώ, είναι (πιθανότατα, υποθέτω λόγω του τόσο μεγάλου ποσού), ο λογαριασμός 67 του δημοσίου λογιστικού δηλαδή "πληρωμές για μεταβιβάσεις εισοδημάτων σε τρίτους (παραχωρήσεις, παροχές, επιχορηγήσεις, επιδοτήσεις, δωρεές)", που αφορούν -αν δεν κάνω λάθος- τα χρήματα που παίρνει ο δήμος από την πολιτεία και τα μοιράζει, δηλαδή τα επιδόματα πρόνοιας κλπ και ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ δεν είναι "δημοσίων σχέσεων". 
Πρόκειται καταφανέστατα για λάθος στη σύνταξη του ισολογισμού (και όχι στην ουσία), το οποίο πρέπει να διορθώσει -σε αυτό έχετε δίκιο- με μια ανακοίνωσή του , ή δελτίο τύπου, ο δήμος. Εκτός αν ντρέπονται να παραδεχθούν ότι έκαναν ένα λαθάκι.....Πάντως "δημόσιες σχέσεις" με τη λογιστική έννοια, σίγουρα δεν είναι. Άλλο ήθελαν να γράψουν, άλλο έγραψαν. Γίνονται κι αυτά, για αυτό υπάρχει και η διαδικασία "διόρθωση σφαλμάτων".
Ας αποκαταστήσει ο δήμος, στο χέρι του ειναι.
(για τη ιστορία, για να είμαστε εντάξει ως bloggers, να μου επιτρέψουν οι συνάδελφοι να βάλω τον τίτλο σε εισαγωγικά, γιατί αυτά τα είπε ο κ.Πανοζάχος και όχι το taxalia) και σιγουρότατα δεν είναι έξοδα δημοσίων σχέσεων, αλλά δεν φταίει κι ο κ.Πανοζάχος για αυτό, έτσι το έγραψαν αυτοί που το έγραψαν)
B.Π.

Πόσα ξοδεύει ο Μπουτάρης για Δημόσιες Σχέσεις;

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη