4 Νοε 2013

Απάντηση Αντιδημάρχου Κ.Ζέρβα για το κλάδεμα των δέντρων

Αγαπητοί συντάκτες του taxalia, αγαπητέ αναγνώστη,
σας ευχαριστώ αρχικά για τις παρατηρήσεις σας.
Καλή είναι η κριτική και καλοδεχούμενη, εφόσον γίνεται με καλή διάθεση και καλοπιστία. Γνωρίζετε ...
ότι είμαι πάντα στη διάθεσή σας για ενημέρωση σχετικά με τα θέματα της αντιδημαρχίας μας, έστω και εκ των υστέρων.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση (http://taxalia.blogspot.gr/2013/11/blog-post_4528.html) η υπηρεσία ενήργησε όπως κάθε φορά, δηλαδή κλάδεψε κατόπιν αιτήματος πολιτών, (Παρασκευή 1/11), και την αμέσως επόμενη ΕΡΓΑΣΙΜΗ μέρα (Δευτέρα 4/11) έγινε η αποκομιδή των κλαδιών. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει υπερωριακή απασχόληση για τους εργαζόμενους της διεύθυνσης μας και όταν υπάρχει αυτή ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ, είναι απολύτως λογικό να μην είναι δυνατή η αποκομιδή των κλαδιών, το Σάββατο ή την Κυριακή. Κατά συνέπεια όταν πραγματοποιηθεί μια κλάδευση ημέρα Παρασκευή, η αποκομιδή γίνεται Δευτέρα. Δεν είναι το επιθυμητό ούτε από εμένα, αλλά δεν είναι και προς θάνατο, δεδομένων των συνθηκών υπό τις οποίες καλείται η αυτοδιοίκηση να λειτουργήσει.
Η παρούσα διοίκηση καταβάλει σε μεγάλο βαθμό μια υπερπροσπάθεια εν μέσω οικονομικής κρίσης, με μειωμένους πόρους, με ελάχιστο προσωπικό το οποίο ΔΕΝ πληρώνεται υπερωριακά όπως παλιότερα, με ελλείψεις στον τομέα των οχημάτων αλλά και σε επίπεδο υλικοτεχνικής υποδομής.
Εάν θέλουμε λοιπόν να κάνουμε καλόπιστη κριτική και όχι δημοσιεύματα που απλώς δημιουργούν εντυπώσεις χρησιμοποιώντας μάλιστα χαρακτηρισμούς, καλό είναι να λαμβάνεται υπόψη σε τι κατάσταση βρίσκεται η αυτοδιοίκηση στο σύνολό της, αλλά και το ίδιο το ελληνικό κράτος.
Σας ευχαριστώ μια ακόμη φορά για τις παρατηρήσεις σας.
Είμαι πάντα στη διάθεσή σας και στη διάθεση των συμπολιτών μας.

Φιλικά,

Κωνσταντίνος Ζέρβας,
Ατιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Δήμου Θεσσαλονίκης

σχόλιο taxalia: Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τον κ.Ζέρβα, που κοσμεί το Δήμο Θεσσαλονίκης με την παρουσία του.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη