27 Νοε 2013

Απάντηση της Ελληνικής Υφαντουργίας

Η Ελληνική Υφαντουργία είναι εταιρεία εισηγμένη στο ΧΑΑ. Ως τέτοια, δεσμεύεται από το νόμο να προβαίνει σε επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με τις ενέργειες που αφορούν στο καθεστώς απασχόλησης των εργαζομένων της και θα το πράξει όταν και εάν απαιτηθεί, σεβόμενη την..
εργασία τους, την κοινωνία μέσα στην οποία δραστηριοποιείται και την ίδια την ιστορία της (που διαψεύδει με εμφαντικό τρόπο όσα γράψατε). Το δημοσίευμα που αναρτήσατε την 26.11.2013 στο http://taxalia.blogspot.gr/2013/11/blog-post_8594.html, ελέγχεται ως προς την ακρίβειά του σε όλα τα επίπεδα και δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για τις προθέσεις του, αφού δεν κάνατε τον κόπο, πριν να γράψετε κραυγαλέες ανακρίβειες και να διατυπώσετε συκοφαντικούς και παντελώς αβάσιμους υπαινιγμούς, να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είναι προφανές ότι η εταιρεία επιφυλάσσεται ως προς την άσκηση όλων των νομίμων δικαιωμάτων της.

Χρύσα Τζιαμαλή
Υπεύθυνη Εταιρικών Ανακοινώσεων

σχόλιο taxalia: Ευχαριστούμε την εταιρεία για την αποκατάσταση της αλήθειας της, άλλωστε είναι αυτονόητη υποχρέωσή μας να παραθέτουμε τον αντίλογο σε πληροφορίες, σχόλια και ειδήσεις που ενθέτουμε. Αυτονόητο δικαίωμά μας είναι όμως να δημοσιεύουμε επιστολές γενικού ενδιαφέροντος αναγνωστών ή ημών, ακόμη και αν είναι δυσάρεστες. "Η δημοσίευσις είναι η ψυχή της δικαιοσύνης", άλλωστε. Θα είμαστε οι πρώτοι που θα ζητήσουμε συγνώμη -με ιδιαίτερη χαρά- αν δεν επαληθευτούν όσα ανέφερε ο κ.Μακρίδης, μέχρι τα Χριστούγεννα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη