1 Νοε 2013

Μπήκε στα 45 η Ελένη Μενεγάκη και εμείς την ευχαριστούμε ξανά

Ελένη, σε ευχαριστούμε για την τεράστια συνεισφορά σου :

1) στο διαδίκτυο. Χωρίς τα δικά σου βιντεάκια με upskirts και boobs, που γαλούχησαν μια ολόκληρη γενιά Ελλήνων, σήμερα οι χρήστες του διαδικτύου, δεν θα ήταν ούτε οι μισοί.
Χωρίς την ύπαρξή σου, δεν θα υπήρχαν τόσες χιλιάδες τεχνοφρικιών, που έγιναν εξπέρ στο downloading, στο video editing, στο photoshop, στη δημιουργία και ανέβασμα βίντεο.
Χωρίς εσένα, θα ήμασταν ακόμη στις PSTN γραμμές. Για να βλέπει τα βιντεάκια σου στο youtube, κόσμος και κοσμάκης έβαλε DSL και λοιπό γρήγορο ιντερνετ.
Χωρίς εσένα, η μηχανή αναζήτησης της google, θα είχε το 1/10 των "χτυπημάτων" που έχει σήμερα.
Χωρίς εσένα, θα έλλειπαν τα 1.280.000 άρθρα, που σε μνημονεύουν.
Χωρίς εσένα, οι εικόνες/φωτογραφίες στο διαδίτκυο θα ήταν λιγότερες κατά 4.000.000, ενώ το youtube θα είχε 1.000.000.000 λιγότερα views.
Χωρίς εσένα, τα τιτιβίσματα στο twitter θα ήταν τα μισά και δεκάδες groups στο facebook, άνευ λόγου υπάρξεως.

2) στα περιοδικά. Χωρίς εσένα, δεν θα υπήρχαν 5-6 περιοδικά, που δίνουν ψωμί σε 300-400 οικογένειες. Εσύ είσαι επί 15 συνεχόμενα χρόνια, σε κάθε εξώφυλλο, σε κάθε τεύχος, κάτι που κανένας σταρ, σε κανένα μέρος της γης δεν κατάφερε.
Χωρίς εσένα, δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης, χιλιάδες "πανελίστες", εκατοντάδες παπαράτσι, χιλιάδες σχολιαστές, χιλιάδες sites και blogs κουτσομπολιού, που ασχολούνται με την προσωπική σου ζωή.
Μια ολόκληρη βιομηχανία ενημέρωσης συντηρείται με τους δικούς σου γάμους, τις δικές σου γέννες, τα δικά σου βαφτίσια.

3) στην τηλεόραση: Χωρίς εσένα, η τηλεόραση θα ήταν στεγνή, χωρίς ανταγωνισμό και δεκάδες τηλεπερσόνες, δεν θα είχαν εκπομπές, αφού τις στήριξαν στις δικές σου "ζουζουνιές", ατάκες και χαριτωμενιές, στα δικά σου κάλλη και στη δική σου λάμψη (πώς έγινε γνωστό το ΟΛΑ του Θέμου; Με δικά σου βιντεάκια φυσικά!)

4) στα κομμωτήρια: Εκατομμύρια Ελληνίδες έγιναν ξανθές, όταν εσύ λανσάρισες το ξανθό στην τηλεόραση.

5) στα γυμναστήρια: Εκατοντάδες χιλιάδες μητέρες, "σκοτώθηκαν" στα γυμναστήρια για να πετύχουν αυτό που πέτυχες εσύ με το σώμα σου, μετά από 3 γέννες.

6) στα περίπτερα: εκατομμύρια αναγνώστες και κυρίως αναγνώστριες, κατέθεσαν τον οβολό τους στο περίπτερο, βλέποντας σε εξώφυλλο περιοδικού τον τίτλο "οι πρώτες διακοπές της Ελένης Μενεγάκη στην Άχλα" ή "Οι δέκα λόγοι που οδήγησαν τη Μενεγάκη στο διαζύγιο¨.

Ελένη, να τα χιλιάσεις ! Σε ευχαριστούμε.





 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη