27 Οκτ 2013

Οργή στον κόσμο της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη μετά την ανακοίνωση Κεδίκογλου

Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί στους κόλπους της -πνεούσης τα λοίσθια- Ν.Δ., η "προδοτική" όπως τη χαρακτηρίζουν ανακοίνωση του κ.Κεδίκογλου, με την οποία ζητά "δηλώσεις μετανοίας" από τον Περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, που ...
εξήγησε ότι απλά εφάρμοσε το νόμο -πώς θα μπορούσε να κάνει αλλιώς;- και προσκάλεσε όλα τα κόμματα που εκπροσωπούνται στο κοινοβούλιο στην παρέλαση. Με μια πρωτοφανή στα χρονικά της πολιτικής ιστορίας του τόπου, δήλωση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, λειτουργώντας ως εκπρόσωπος του τηλεοπτικού σταθμού MEGA και του ΠΑΣΟΚ το οποίο "σήκωσε" το θέμα, χαρακτήρισε "γκάφα" τις εξηγήσεις Τζιτζικώστα και ζήτησε να "επανορθώσει με νέα δήλωση".

Με αυτή τη δήλωση Κεδίκογλου, η Ν.Δ. διαλύθηκε οριστικά στη Μακεδονία (άλλωστε το επεδίωκαν άνθρωποι σαν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο), πετώντας τις ασπίδες και αφήνοντας λάφυρο την περιοχή στο ΠΑΣΟΚ, χωρίς αμφιβολία πλέον.

Σοκαρισμένοι, οι οπαδοί της Ν.Δ. βλέπουν το κόμμα τους να τους προτρέπει ουσιαστικά, να το εγκαταλείψουν, γιατί τους έχει παραχωρήσει στο ΠΑΣΟΚ !

"Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ, ότι το κόμμα που στήριξα 4 δεκαετίες, θα εξευτελιζόταν τόσο και θα έπαιρνε το μέρος του MEGA και του ΠΑΣΟΚ κι όχι του εκλογικής της βάσης", δήλωσε στο taxalia πριν από λίγο, κορυφαίο στέλεχος της Ν.Δ. στη Β.Ελλάδα , που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, αλλά "όχι για πολύ ακόμη", όπως μας είπε.

Καζάνι που θα εκραγεί η μισοπεθαμένη Ν.Δ. !

δείτε και: H κυβέρνηση της Ν.Δ. (;) τελείωσε και τον Τζιτζικώστα !

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη