4 Οκτ 2013

Αντι-εβραϊκό παραλήρημα δικηγόρου του ΠΑΣΟΚ

Θα χαλάσουμε το βράδυ του Ευάγγελου, που τόσο κόπο έκανε να αποκαταστήσει το όνομά του στους Εβραϊκούς κύκλους μετά το "οι τρεις πρώτοι στη λίστα Λαγκάρντ ήταν Εβραίοι", που του ξέφυγε στη..
Βουλή κι από τότε τρέχει έντρομος να εξιλεωθεί στα μάτια των Εβραίων.

"Εγώ είμαι ανένταχτη αριστερή, όποιος με ξέρει, ξέρει ότι πάντα λέω την αλήθεια και δεν φοβάμαι κανέναν και τίποτε. Ο κ.Σαμαράς πήγε στις ΗΠΑ με το καλάθι γεμάτο με τη Χρυσή Αυγή που είχε οδηγηθεί στη ..φυλακή και θα τη σπιλώσουμε. Και τι άλλο είπε; Μην ανησυχείτε κύριοι Εβραίοι διότι έρχεται και το καινούριο αντιρατσιστικό που μέσα σε αυτό, οι αρνητές του Ολοκαυτώματος θα τιμωρούνται με φυλάκιση και λοιπά...."
Νωρίτερα είπε ότι "οι τράπεζες των δανειστών μας είναι σε εβραϊκά χέρια" (γι' αυτό και κάνουμε ό,τι κάνουμε με τη Χ.Α.)



Ποιά είναι η δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα:
(από την ιστοσελίδα της)

Γεννήθηκα στην Αθήνα. Ο παππούς μου Ευάγγελος Μαρούπας, μικρασιάτης – πρόσφυγας εγκαταστάθηκε στη Νίκαια (Παλιά Κοκκινιά), με όλη την οικογένειά του και έζησε εκεί μέχρι το θάνατό του. Σπούδασα στη Νομική Σχολή Αθηνών. Μεταπτυχιακές σπουδές και ειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο. Είμαι δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά. Συνδιευθύνω με τον ποινικολόγο ΒΑΣΙΛΗ ΤΑΟΥΞΗ την δικηγορική εταιρία «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΟΥΞΗΣ – ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» με έδρα τον Πειραιά. 
Τα τελευταία χρόνια συμμετείχα σε πολύκροτες δίκες (17 Νοέμβρη, Σάμινα Εξπρές, υπόθεση Βασδέκη, Καζίνο Πάρνηθας, απολυμένων ναυτικών της Royal, και εκατοντάδες υποθέσεις κακουργημάτων). Βρίσκομαι στο πλευρό των δικαστικών υπαλλήλων τα δύο τελευταία χρόνια για τα προβλήματα του Δικαστικού Μεγάρου Πειραιά με τον αμίαντο. 
Συμμετείχα στο συνδυασμό του Δημάρχου Κορυδαλλού Στέφανου Χρήστου, συνεργάτης του και μέλος της Διοίκησης και του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κορυδαλλού για 8 χρόνια. Είμαι συνδικαλίστρια και μέλος του Συνδυασμού του ΠΑΣΟΚ στο Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά. Νομικός σύμβουλος σε εφημερίδες του Πειραιά και της Αττικής και επιστημονική συνεργάτης σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές. Επιπλέον είμαι Αντιπρόεδρος στο Σ.Ε.Φ και μέλος της Ε.Ε.Α (Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού). Στις εκλογές του 2009 πήρα περίπου 13.200 σταυρούς και στις εκλογές του 2012 , 11.563 ψήφους.



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη