2 Οκτ 2013

"Καταρρέει" σύμφωνα με τη Χ.Α. το "χαλκευμένο" κατηγορητήριο

«Καταρρέει το χαλκευμένο κατηγορητήριο», υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή με αφορμή την απόφαση ..
ανακριτών και εισαγγελέων να αφήσουν ελεύθερους υπό όρους τους Ηλία Παναγιώταρο, Ηλία Κασιδιάρη και Νίκο Μίχος.
Σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται ότι «γίνεται σαφές πως η ελληνική δικαιοσύνη αρνήθηκε να εκτελέσει το πολιτικό έγκλημα της κατοχικής κυβέρνησης των ξενόδουλων».
Η Χρυσή Αυγή αναφέρει ακόμη ότι ο Γιάννης Λαγός «κρίθηκε προφυλακιστέος, προφανώς για πολιτικούς λόγους, καθώς σύντομα θα αποδειχθεί πως δεν έχει καμία σχέση με το σαθρό και επιστημονικής φαντασίας κατηγορητήριο».
«Η αντισυνταγματική και πέρα κάθε έννοιας δικαίου σκευωρία της κυβέρνησης καταρρέει, μπροστά στον αστραφτερό όγκο της Αλήθειας και της κοινής λογικής», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.
Τα πυρά της Χρυσής Αυγής συγκεντρώνουν και τα ΜΜΕ: «Τόσο η κυβέρνηση και τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, όσο και οι επαγγελματίες ρουφιάνοι καναλιών, εφημερίδων και ραδιοφώνων, είναι υπόλογοι έναντι του ελληνικού λαού, τον οποίο βομβαρδίζουν εδώ και τέσσερις ημέρες με απίστευτα ψεύδη και συκοφαντίες κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος».
«Η Χρυσή Αυγή, δυνατότερη και πιο αποφασισμένη από ποτέ, θα συνεχίσει το νόμιμο πολιτικό αγώνα για την ελευθερία του λαού και της πατρίδος μας, από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους υπηρέτες των ξένων! Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει, η Ελλάδα θα νικήσει!», καταγήγει η ανακοίνωση.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη