10 Σεπ 2013

Μια ωραία και ενδιαφέρουσα ιστορία για…

Ήταν, μια φορά και έναν καιρό, ένας νεαρός δημοσιογράφος, που τον έλεγαν ALEJANDRO (Αλεχάντρο). Το όνομά του, έφερε βαρύ και ένδοξο, ιστορικό φορτίο για την περιοχή, στην οποία εκτυλίσσεται η ιστορία μας. Ο ALEJANDRO λοιπόν, φαίνεται πως διέθετε τις κατάλληλες γνωριμίες και...
κατάφερε να εξασφαλίσει για τον εαυτό του μια θέση αργομισθίας δίπλα σε έναν λαοφιλή και ιδιαίτερα αγαπητό από τον κόσμο Περιφερειάρχη, που ονομαζόταν Χριστόφορος. Οι ημέρες κυλούσαν ανέφελα και ανέμελα για τον ALEJANDRO, ώσπου σαν κεραυνός εν αιθρία, ένα γεγονός ήρθε να ταρακουνήσει την, κατά τ’ άλλα ατάραχη, ζωή του. Ο Περιφερειάρχης Χριστόφορος, εξαιτίας του πραγματικού ενδιαφέροντός του για τους πολίτες, οδηγήθηκε στα δικαστήρια.

Ο ALEJANDRO κατάλαβε αμέσως ότι έρχεται μπόρα. Η άδικη καταδίκη του Περιφερειάρχη Χριστόφορου θα τον οδηγούσε στην αναζήτηση εργασίας στον δύσκολο ιδιωτικό τομέα, όπου επιβιώνουν μόνο οι ικανοί. Έτσι λοιπόν, ο δαιμόνιος ALEJANDRO, δύο ημέρες πριν ο Περιφερειάρχης Χριστόφορος εκπέσει του αξιώματός του, εξασφάλισε για τον εαυτό του, μια χρυσή σύμβαση εργασίας με απολαβές 15.000 ευρώ για 6 μήνες.

Ο νέος Περιφερειάρχης που εκλέχθηκε και ονομαζόταν Νικηφόρος, δεν άργησε να αντιληφθεί την κουτοπονηριά, που έκανε ο ALEJANDRO. Σε μία εποχή που οι πολίτες, όχι μόνο της Περιφέρειας, αλλά και ολόκληρης της χώρας, υπέφεραν, ο νέος Περιφερειάρχης Νικηφόρος δεν μπορούσε να ανεχτεί μια τέτοια προκλητική αμοιβή, για τον αργόμισθο ALEJANDRO και αποφάσισε να καταγγείλει τη σύμβαση.

Ο ALEJANDRO κατάλαβε ότι έχασε την κότα με τα χρυσά αυγά μέσα από τα χέρια του. Δεν θα είχε τη δυνατότητα πλέον να απολαμβάνει τα παλιά του προνόμια. Έκτοτε λοιπόν, ο ALEJANDRO έβαλε σκοπό και νόημα της ζωής του να εκδικηθεί τον Περιφερειάρχη Νικηφόρο, για το γεγονός ότι του στέρησε την χαρά και την ανεμελιά της αργομισθίας. Έτσι, σε κάθε ευκαιρία, ο ALEJANDRO σχολιάζει αρνητικά τον Περιφερειάρχη Νικηφόρο, προσπαθώντας βέβαια, μάταια να διαστρεβλώσει την αλήθεια. Η ιστορία μας θα έχει και συνέχεια…

ΥΓ. Οποιαδήποτε ομοιότητα ή ταύτιση με τα πρόσωπα, τις περιοχές και τα γεγονότα, είναι απόλυτα ακριβής και αληθινή…

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη