20 Σεπ 2013

Στην αντεπίθεση με μηνύσεις ο Μιχαλολιάκος: "Δεν ήταν μέλος της Χ.Α. ο δράστης"

Στη δικαιοσύνη απείλησε ότι θα προσφύγει κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια ο Γενικός Γραμματέας της...
Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος με αφορμή την έκθεση με τα στοιχεία των 32 αξιόποινων πράξεων, μελών ή οπαδών του κόμματος, που έστειλε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη ο υπουργός.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό μέσο, ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι «διαψεύδω δημόσια τον ψεύτη Δένδια. Προσπαθεί να παραπλανήσει την δικαιοσύνη, δεν σέβεται τον όρκο του ως υπουργός και ως βουλευτής».

Αναφορικά με τον κατηγορούμενο για δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι ο Νίκος Μιχαλολιάκος τόνισε ότι «ήταν ένας περαστικός από τα 70 γραφεία της Χρυσής Αυγής» ενώ πρόσθεσε ότι «εμείς δεν έχουμε καμία ευθύνη, ούτε πολιτική».

Μάλιστα, ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής διέψευσε ότι συνελήφθη ο οδηγός του και ανέφερε ότι το άτομο που συνελήφθη «είναι μέλος της Χρυσής Αυγής».

Στο μεταξύ, η τοπική οργάνωση Νίκαιας Χρυσής Αυγής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει το τραγικό συμβάν της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα ενώ παράλληλα εξαπολύει μύδρους κατά των δημοσιογράφων, κάνοντας λόγο για βρώμικη μιντιακή προπαγάνδα.

«Η βρώμικη προπαγάνδα του μιντιακού κατεστημένου έφτασε στο χείριστο σημείο της ξετσίπωτης συκοφαντίας. Το κίνημα των Ελλήνων πατριωτών δεν αποτελείται ούτε από δολοφόνους, ούτε κουκουλοφόρους, ούτε παρακρατικούς. Αποτελείται από αγνούς άντρες και γυναίκες που λειτουργούν με γνώμονα το κοινό καλό. Η .Τ.Ο Νίκαιας καταδικάζει το τραγικό συμβάν και κόντρα στις προσδοκίες του συστήματος δεν πτωείται και πρωτοστατεί στον εθνικό αγώνα».

Η ανακοίνωση καταλήγει «Συναγωνιστές ψηλά οι σημαίες ενωμένοι μέχρι την τελική νίκη. Ζήτω το έθνος, ζήτω ο αρχηγός, ζήτω η Χρυσή Αυγή.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη