30 Αυγ 2013

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΙΣΟΥΝ τους ΕΛΛΗΝΕΣ !!

καραμούφα του κερατά για ηλίθιους πατριώτες του πληκτρολογίου, που μάλιστα έβαλαν φωτογραφία της Ιταλίδας Ευρωβουλευτίνας Emma Bonino, την οποία παρουσιάζουν ως "Μια Ελβετίδα που εξηγεί γιατί μισεί τους Έλληνες". Tόσο μαλάκες!!!!!! (http://www.fanpage.it/emma-bonino-non-e-stato-un-bambino-ad-uccidere-il-militare-italiano-in-afghanistan/ και http://www.europarl.europa.eu/meps/el/1566/EMMA_BONINO_home.html)

Στο βιβλίο με τίτλο «ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΟΙ» καταγράφεται η αφήγηση μιας Ελβετίδας που επιχειρεί να ερμηνεύσει την άσχημη συμπεριφορά των Ευρωπαίων απέναντι στους Έλληνες.
H Ελβετίδα αφηγείται:
« ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗ ΜΙΣΩ ΑΦΟΡΗΤΑ, ΑΥΤΗ Η ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ»

Και τεκμηριώνει την άποψή της λέγοντας ότι στα γυμνασιακά της χρόνια ένιωθε ψυχικά καταπιεσμένη γιατί:
«οι Σοφοί μας Δάσκαλοι δεν μας δίδαξαν τίποτα που να μην το είχαν ήδη ανακαλύψει, εξηγήσει, να μην το είχαν τεκμηριώσει, να μην το είχαν τελειοποιήσει οι ΑΡΧΑΙΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ»!

Κι αν κάποτε ανέφεραν κανένα άλλον συγγενή της Γνώσης και της Σοφίας, που δεν ήταν Έλληνας, στο τέλος πάντα κατέληγαν ότι η Γνώση του και η Σοφία του ήταν βασισμένη επάνω στη Σοφία …..κάποιου Έλληνα Φιλόσοφου!
Σιγά σιγά ένιωθα πως οι Γνώσεις μου, οι Σκέψεις μου, τα Αισθήματά μου, η Προσωπικότητά μου, ο Κόσμος μου, η Ύπαρξή μου ως το πιο έσχατο κύτταρο μου ήταν όλα επηρεασμένα, ήταν ταγμένα σε αυτό που σήμερα ονομάζουμε «Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»!
«Αργότερα στο πανεπιστήμιο, η κατάσταση έγινε δραματική.

Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ από τη μια, Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ απ’ την άλλη, ο ΓΑΛΗΝΟΣ τη μια μέρα, ο ΟΡΕΙΒΑΣΙΟΣ την επομένη!
ΑΕΤΙΟΣ το πρωί, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ τ’ απόγευμα!

Δεν μπορούσα ν’ανοίξω βιβλίο χωρίς να βρω μπροστά μου την ελληνική παρουσία.
Δεν τολμούσα να πιάσω στα χέρια μου λεξικό για να βρω μια δύσκολη, σπάνια, μια χρήσιμη, μια έξυπνη, μια όμορφη, μια μεστωμένη λέξη.

ΌΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ!

Πρόκειται για φαινόμενο ομαδικό!
Έτσι αισθανόμαστε λίγο πολύ όλοι μας απέναντι στους Έλληνες.
ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΖΩΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΗΡΙΟΔΑΜΑΣΤΕΣ.!!
Και μόλις μας δίνεται η ευκαιρία χυμάμε, τους δαγκώνουμε και τους κατασπαράζουμε.
Γιατί στο βάθος ξέρουμε ότι κάποτε είμαστε ζώα και είναι αυτοί, οι Έλληνες, πάλι οι Έλληνες, πάντα οι Έλληνες, που μας εξώσανε από τη ζωώδικη υπόσταση και μας ανεβάσανε στην ίδια με τους εαυτούς τους ανθρώπινη βαθμίδα!

Οι άνθρωποι ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝΕ !

Ρίξε μια ματιά στην ιστορία και θα διαπιστώσεις ότι όλοι οι Ευρωπαίοι, με αρχηγούς τους Λατίνους και το Βατικανό, λυσσάξαμε να τους εξαφανίσουμε τους Έλληνες από το πρόσωπο της γης!
Δεν θα βρεις και δεν θα φανταστείς συνδυασμό εγκλήματος και, πλεκτάνης και παγίδας που δεν το σκαρφιστήκαμε και δεν το πραγματώσαμε για να τους εξολοθρεύσουμε! .

Η ιστορία με το μίσος κατά των Ελλήνων, μέχρι και σήμερα , δεν ξέφτισε.
Ο σύγχρονος πολιτισμένος άνθρωπος είναι ο ίδιος και χειρότερος.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΠΟΤΕ το ΒΑΤΙΚΑΝΟ, να ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ στην αυλόπορτα της Ευρώπης, στα πλευρά της Ασίας και στο κατώφλι της Αφρικής γιατί θεωρούν ότι τους αφαιρούνε Σεβασμό και Κύρος!

Όμως εγώ, συνεχίζει η Ελβετίδα συγγραφεύς, παρ` όλο που τους μισώ, γιατί δεν προέρχομαι από τη φυλή τους , ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ και να μη τους σέβομαι και ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΩ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ όσο ΘΑ ΖΩ, διδάσκοντας στα παιδιά μου τη Δύναμη της Σοφίας τους και την επιρροή της στη Ζωή μας και στην Ευτυχία μας!»

Αυτά, για τους προγόνους μας.
Καιρός μας ν` αποδείξουμε ότι είμαστε αντάξιοί τους.

...................................................................................................................................................................

Σχόλιο taxalia: Μούφα το παραπάνω κείμενο
Φυσικά καμία Ελβετίδα δεν έγραψε το παραπάνω κείμενο κι ο αγαπητός γιατρός Βλάσης Γωγούσης, οπαδός του facebook, δεν θα μπορούσε παρά να πέσει θύμα αυτού του κειμένου που αναπαράγουν ένα σωρό blogs κι ακόμη περισσότεροι στο facebook, αφού τέτοια κειμενάκια με υπερβολές και αναφορές στους προγόνους μας, αρέσουν στον κόσμο του facebook, που "ανήκει" στον "πατριωτικό χώρο".
Η αλήθεια είναι ότι το κείμενο πρωτοέγραψε κάποιος στο group "Αγανακτισμένοι Έλληνες" του facebook τον Ιούνιο του 2011, δανειζόμενος αποσπάσματα από μια (μάλλον υποθετική) συζήτηση που είχε ο  ευφάνταστος συγγραφέας Κυριάκος Διακογιάννης (ο Λιακόπουλος της δεκαετίας του ΄70) με έναν Ελβετό. Η αφήγηση περιέχεται στο βιβλίο του Διακογιάννη "Σκυλάνθρωποι", το οποίο εκδόθηκε τον Δεκέμβριο του 1976.  
Το βιβλίο επανεκδόθηκε τον Δεκέμβριο του 2005 από τον Μαλλιάρη κι έχει ISBN13 9789602397398 αν θέλετε να το αγοράσετε και δεν έχει εξαντληθεί και πάλι.
Ο Κυριάκος Διακογιάννης

Ο Κυριάκος Διακογιάννης, που γεννήθηκε το 1927, κουμπάρος του Ανδρέα Παπανδρέου, μέλος του ΠΑΚ, "άρρωστος" Πασόκος, έγραψε πολλά βιβλία τα οποία σημείωσαν τρομερή επιτυχία τις δεκαετίες του '70 και '80, αφού έβριθαν συνωμοσιλογιών και αποκαλύψεων για τις σκοτεινές δυνάμεις που απεργάζονται το κακό των ανθρώπων, όπως "Το πανέρι με τις οχιές" (έσπασε όλα τα ρεκόρ πωλήσεων), "Ανθρώπινα Πιράχνας", "Οι σαρκοφάγοι του ελληνισμού", "Πωλείται πατρίς", "Στην κόλαση της ΚΥΠ" κ.λ.π.  Έγραφε επίσης για πολλά χρόνια στην ΑΥΡΙΑΝΗ κι έκανε εκπομπές στο κανάλι 29.

Ηταν ο συγγραφέας με τα περισσότερα "best sellers" από το 1975-1985, μαζί με τον Έριχ Φον Ντένικεν.
Όσοι βλέπετε να πουλάνε σήμερα βιβλία δια τηλεοράσεως, είναι μαθητές του.

Αν έγραφε σήμερα, με τις εκπομπές τηλεπώλησης βιβλίων, θα έσπαγε όλα τα ρεκόρ πωλήσεων.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη