27 Μαΐ 2013

H απίστευτη κυρία Υβέτ Τζάρβις

Που έχει γίνει φίρμα στην Ελλάδα από την δεκαετία του 80 ,αφού πρώτα έγινε η πρώτη ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΗ αθλήτρια στο γυναικείο μπάσκετ, αργότερα επιτυχημένο μοντέλο και έχει ...
εκλεγεί και δημοτική σύμβουλος από τους ρατσιστές Έλληνες, μας τα σούρει στο ''Συμβούλιο των Μαύρων Ευρωπαίων γυναικών''- BEWC, όπου σήμερα είναι αντιπρόεδρος.

Δεν εξετάζω τι θα γινόταν, αν αντιστοίχως, κάποιες λευκές Ευρωπαίες ίδρυαν το ''Ευρωπαϊκό συμβούλιο ΛΕΥΚΩΝ γυναικών''. Εξετάζω όμως την εικόνα της Ελλάδος που περνά η κυρία Υβέτ στο εξωτερικό.

Αν πάτε, λέει,στην Ελλάδα δεν θα βρείτε μαύρους σερβιτόρους (αν όντως υπήρχαν μαύροι σερβιτόροι θα μας έλεγε ότι τους έχουμε μόνο για σερβιτόρους)...τώρα τελευταία μπορεί να βρείτε μαύρους υπαλλήλους στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος, λέει , γιατί το διαχειρίζεται Γερμανική εταιρεία..(ρατσιστές εμείς, μη ρατσιστές οι Γερμανοί).

Δεν μπορούν, λέει, οι μαύροι να γίνουν δικηγόροι και δάσκαλοι γιατί δεν έχουν Ελληνική υπηκοότητα (λες και οι άλλοι αλλοδαποί μπορούν),λες και δεν θα καθορίσει η Ελληνική πολιτεία ποιοι θα γίνονται δικηγόροι και δάσκαλοι. Μιλά και για διακίνηση γυναικών η Υβέτ , λες και δεν ξέρει ότι η πλειοψηφία των μαύρων πορνών εξυπηρετεί κυρίως μαύρους πελάτες και τις ρίχνουν στην πορνεία οι ίδιοι οι μαύροι συμπατριώτες τους.

Λέει και άλλα η κ. Υβέτ αλλά το καλύτερο είναι αυτό που λέει για την επικείμενη, τότε, προεδρική εκλογή Ομπάμα, λέγοντας ότι στην εκλογή δεν θα επικρατήσει το κριτήριο των προσόντων των υποψηφίων αλλά η ΦΥΛΗ τους (because qualifications won't be the judge of these elections, RACE WILL,RACE WILL.).

Ευχαριστώ κ. Υβέτ που μου ανοίξατε τα μάτια και με πείσατε να κάνω το μεταπτυχιακό μου πάνω στον Μαύρο Ρατσισμό με συνεντεύξεις αρκετών μαύρων που έχουν έλθει στην Ελλάδα αφού έχουν κατασφάξει άλλες μαύρες φυλές στην πατρίδα τους.

Και να ξέρετε ότι όλοι εσείς που φάγατε ψωμάκι και γίνατε φίρμες στην ψωροκώσταινα και τώρα την βγάζετε στον τάκο σε κάθε ευκαιρία, είστε η καλύτερη απόδειξη ότι ρατσιστής δεν γεννιέσαι αλλά γίνεσαι όταν ακούς την κάθε κυρία Υβέτ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη