9 Μαΐ 2013

Υπόθεση Φαίη Μπάχλα: Η παντρεμένη αδερφή είχε το ένοχο μυστικό

Η παντρεμένη αδερφή ήθελε να γεύεται κι αυτή τον ανδρισμό του νεαρού, παράλληλα με τη μικρή της αδερφή. Η ζωή όμως είναι διαφορετική από τις τσόντες και τις φαντασιώσεις και τέτοια τρίγωνα οδηγούν σε θανάτους, φυλακές και πόνο.
Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι όταν...
γνώρισε την Φαίη έκανε παράλληλη σχέση με την 32χρονη αδερφή της η οποία ήταν παντρεμένη.
Υποστήριξε επίσης ότι όσο τα είχε με την Φαίη, η μεγάλη αδελφή της τον πίεζε να χωρίσει και εκείνη θα έπαιρνε διαζύγιο για να είναι μαζί.
Σύμφωνα πάντα με τον κατηγορούμενο, το βράδυ που έγινε το κακό, είχε αποκαλύψει τα πάντα στην Φαίη. Το θύμα, τον πήρε τηλέφωνο και ζήτησε να συναντηθούν για να του ζητήσει εξηγήσεις.
Λογομάχησαν και όπως λέει ο ίδιος αφού καυγάδισαν πολύ άσχημα εκείνη του επιτέθηκε και τον χαστούκισε.
Τότε, εκείνος απάντησε στο χαστούκι με χαστούκι και η κοπέλα έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.
Όπως είπε επίσης, την μετέφερε ο ίδιος στον Ερυθρό Σταυρό και σύμφωνα με τον δικηγόρο του ήταν εκείνος που ειδοποίησε την μεγάλη αδερφή της Φαίης. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι έμεινε 2 ημέρες στο προσκέφαλο της κοπέλας.
Το περιστατικό που αποδείχθηκε μοιραίο, έγινε στις 5 Απριλίου και στις 7 ασκήθηκε δίωξη εναντίον του για απλή σωματική βλάβη.
Είπε ότι όλο αυτό το διάστημα κρυβόταν γιατί η μεγάλη αδερφή της Φαίης, είχε βάλει ανθρώπους της νύχτας να τον απειλούν.
Την Μεγάλη Δευτέρα, ημέρα που η Φαίη άφησε την τελευταία της πνοή, ο κατηγορούμενος εμφανίσθηκε να παραδοθεί και πήρε προθεσμία να απολογηθεί για σήμερα. Όμως, σήμερα μετά και τον θάνατο της κοπέλας, ασκήθηκε διωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό.

η είδηση από το newsit.gr


Νέα τροπή στην υπόθεση Φαίη Μπάχλα

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη