31 Οκτ 2012

Το καλύτερο μήνυμα στο twitter σήμερα. Πολύ γέλιο !

Είχε μεγάλα κέφια ο "ΠΑΟΚ εναντίον όλων" και δείτε τι έγραψε το γκαρντάσι:

Βενιζέλος: Ή ψηφίζουμε όλοι ή φεύγω

Επιβεβαιώνονται τα δηοσιεύματα που ήθελαν να τίθεται θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ καθώς όπως ..

Καρέ-καρέ το συγκλονιστικό ατύχημα της Άννας Βίσση

Εικόνες που κόβουν την ανάσα!

Ο Θάνος Μικρούτσικος για Κωστόπουλους, Ρουβάδες και ...τον αδερφό του

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Ο Συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος έδωσε συνέντευξη, όπου..

Το Μετρό Θεσσαλονίκης, ο μεγάλος χαμένος της σημερινής ψηφοφορίας!

Πώς η καταψήφιση του άρθρου 4, βάζει ουσιαστικά ταφόπλακα στο Μετρό Θεσσαλονίκης

Το άρθρο 4 του νομοσχεδίου με τίτλο "Κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου...

Μοντέλο Δανίας: φόροι στα λιπαρά

Στη Δανία έβαλαν φόρους στα λιπαρά και έπεσαν τα έσοδα. Και οι δικοί μας φωστήρες είναι σίγουροι ότι αυξάνοντας τους φόρους θα βγάλουν περισσότερα. Αμ δε. Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος. Ο Έλληνας δεν έχει άλλο «λίπος» να δώσει. Σε λίγο δεν θα έχει ούτε ζάχαρη, αυγά και μακαρόνια. Για..

Καλώς ήλθες... δραχμή

Εντός των επόμενων 10-15 ημερών, ίσως και λιγότερο, το τριακονταετές πολιτικό σύστημα θα δώσει την ύστατη μάχη επιβίωσης. Ήδη το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ένα βήμα πριν την τυπική διάλυση. Η ΔΗΜΑΡ ...

Η καταστροφή της Σμύρνης επίκαιρη παρά ποτέ

Του Αχιλλέα Ιωακειμίδη

Η εικόνα της Σμύρνης να καίγεται πάντα μου έσφιγγε την καρδιά.. Σαν να είχα δει αυτή την εικόνα σε μια άλλη ζωή. Ίσως κάποιος πρόγονός μου που την έζησε να μου την πέρασε στο DNA. Είμαι σίγουρος ότι συμβαίνει σε εκατομμύρια Έλληνες. Έμαθα για το ντοκιμαντέρ «Σμύρνη» με αφορμή τα 90 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή, και πήγα να το δω στους κινηματογράφους. Είδα περίπου ό,τι περίμενα. Μια

Ανακοίνωση του θεάτρου "Χυτήριο" για το Corpus Christi

Mε ανακοίνωσή τους, η ρατσίστρια Βάσια Παναγοπούλου (αυτή που είχε ζητήσει την επιμέλεια του παιδιού της επειδή -όπως έιπε η ίδια- ο σύζυγός της "είχε ομοφυλοφιλικές τάσεις") και ο Λαέρτης Βασιλείου, εξηγούν γιατί κατεβαίνει το έργο:

Πάρε και εσύ μέρος στη μεγαλύτερη γιορτή του Δήμου Πέλλας

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» για δεύτερη συνεχή χρονιά στα Γιαννιτσά και ο πεζόδρομος ..

ΤΕΡΜΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!! Σήμερα έπεσαν οι μάσκες...

Του Δημ. Γιάννου,δικηγόρου
Σήμερα αγαπητέ νεοέλληνα έπεσαν οι μάσκες, αποκαλύφθηκαν όλοι, όπως γίνεται πάντα στη ζωή, έστω και αργά...
1. Οι λεγόμενοι αντισυστημικοί, αυτοί που μιλούν επί χρόνια για δήθεν αξιοπρέπεια που δεν έχουν οι άλλοι, οι αδιάφθοροι και μαχητές... κατάφεραν να στηρίξουν τις "πληρωμένες πένες" των

Δείτε τι είπε ο Παπαδημούλης για το φιάσκο του άρθρου 4

Σημειώστε ότι ο Δ.Παπαδημούλης είναι πολιτικός μηχανικός
Την αποτυχία της κυβέρνησης να περάσει το άρθρο 4 του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις σχολίασε μέσω twitter ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης. Δείτε:

Μπάχαλο η Βουλή, δεν πέρασε το άρθρο 4 τελικά

Πριν από λίγο έγινε γνωστό από το γραφείο του προέδρου της βουλής Βαγγέλλη Μεϊμαράκη ότι το άρθρο 4 του νομοσχεδίου που αφορά στις εισφορές του ΤΕΕ ανακοινώθηκε εκ παραδρομής ότι έγινε δεκτό. Επειδή έχει ολοκληρωθεί η συνεδρίαση της Ολομέλειας, η επίσημη ανακοίνωση-διόρθωση θα..

Επίσκεψη Κοκκόρη στον Ο.Α.Ε.Ε. Θεσσαλονίκης

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΚΚΟΡΗ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επισκεφτήκαμε μαζί με τη διοικητή του ΟΑΕΕ κ. Κωτίδη τα γραφεία του Οργανισμού στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να έχω άποψη για την αποτελεσματικότητα της λειτουργίας του μετά τις αλλαγές που ..

ΑΠΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

Με αφορμή την ανάρτηση σας την 30/ 10/2012 με τίτλο: «Η Vodafone παρακολουθεί κάθε σας κίνηση» σας αποστέλλω ένα άρθρο μου με τίτλο: «Απλό μάθημα κινητής τηλεφωνίας» το όποιο και παρακαλώ να δημοσιεύσετε:

Βουλευτές της Χ.Α.μήνυσαν τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Αντώνιος Γρέγος (Α’Θεσσαλονίκης), Πολύβιος Ζησιμόπουλος (Β’Θεσσαλονίκης) και Αρτέμιος Ματθαιόπουλος (Σερρών), κατέθεσαν την 29η-10-2012 δια του πληρεξουσίου δικηγόρου τους μήνυση ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και την επομένη ημέρα..

Ο μοναδικός βουλευτής της ΔΗΜΑΡ που υπερψήφισε την τροπολογία

Όχι στις συντεχνίες και ναι στην τροπολογία ένταξης των "ευγενών" ταμείων στον ΕΟΠΥΥ μαζί με τους υπόλοιπους πολίτες ψήφισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ κ. Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος διαφοροποιήθηκε από το κόμμα του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κρύφτηκε στην ψηφοφορία και απείχε(!!!) όπως και ο Βαγγέλης Βενιζέλος ενώ...

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (βίντεο)

Υπερψηφίστηκε επί της αρχής και επί των άρθρων το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις
Απουσίαζαν από την ψηφοφορία Ευ. Βενιζέλος και Φ. Κουβέλης
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Κυριάκος Μητσοτάκης: ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΉ ΤΑΜΕΊΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης ‏@kmitsotakis
Καταψηφίστηκε η ένταξη των ευγενών ταμείων (και των δημοσιογράφων) στον

Ο τυφώνας «Βάξυ» και το «λόμπι του ευρώ»

Στην αρχή όταν είδα τον Βαξεβάνη σε αυτοσχέδιο βίντεο στο YouTube λίγο πριν από τη σύλληψή του, σκέφτηκα «τι άλλο να κάνει ένας άνθρωπος για να πουλήσει το περιοδικό του!». Όταν στη συνέχεια είδα και τους συμπαραστάτες που είχε στην εισαγγελία, σκέφτηκα πως..

Γκερέκου: "Να γιατί δεν ψήφισα το άρθρο για τις ιδιωτικοποιήσεις"

Η βουλευτής Κερκύρας και υπεύθυνη του τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την καταψήφιση του άρθρου 3 «Ρυθμίσεις για την αξιοποίηση της δημόσιας ακίνητης περιουσίας» στο σχετικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών:

Τροπολογία της τελευταίας στιγμής για την ένταξη του ταμείου των δημοσιογράφων στον ΕΟΠΥΥ

"Όχι" από Λοβέρδο και Παπανδρέου ! "Γλείψιμο" στους δημοσιογράφους το βαφτίζουν πολλοί σχολιαστές.
Διάταξη ένταξης και του κλάδου υγείας του Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Προσωπικού Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στον ΕΟΠΥΥ, προσέθεσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας στο..

Έχουμε, λέει, χούντα! Αλήθεια;

Το πιο εύκολο πράγμα στη σημερινή Ελλάδα είναι ο ανέξοδος λαϊκισμός. Που ελέω και των κομμάτων, είναι πια θεσμοθετημένος.
Ζούμε στην εποχή της ατάκας, και της εξυπνάδας, οι οποίες διευκολύνονται και μεταδίδονται με ταχύτητες ρεκόρ μέσω των άπειρων ΜΜΕ, και του διαδικτύου.

ΤΩΡΑ! Δείτε Live την ψηφοφορία στη βουλή για τις αποκρατικοποιήσεις

η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε στι; 2.15. Δείτε το αποτέλεσμα εδώ

Τα Χάλια μας μέσα! Μας ζαλίσατε με το ΤΕΕ σας!

Γράφουν διάφοροι στα σχόλια, άλλοι υπέρ άλλοι κατά του ΤΕΕ. Άλλοι γράφουν ότι είναι συνδικαλιστικός φορέας άλλοι ότι δεν είναι. Εμείς σας λέμε το εξής απλό: Ας δεχτούμε ότι το TEE δεν είναι συνδικαλιστικός φορέας (στα χαρτιά, διότι στην πράξη είναι) και ότι είναι ότι λέει το ίδιο (δείτε λίγο παρακάτω) Πρέπει να διαλέξει όμως...

Το PASOK είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό (στην Αμερική)

Μπορεί το ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε το 1973, να αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης, το άλλο PASOK όμως, στο Αμέρικα, πάει μια χαρά. Πρόκειται για την...

Ανακοίνωση "προστασίας" δημοσιογράφων από το ΠΑΣΟΚ

Με ανησυχία παρακολουθούμε τις εξελίξεις που παρατηρούνται με τα ζητήματα της ελευθεροτυπίας και της ελεύθερης δημοσιογραφίας στα ιδιωτικά και δημόσια μέσα μαζικής ενημέρωσης. Θεωρούμε απαράδεκτο, ως πρακτική, να ...

Τότε και τώρα

Του Δημήτρη Γαρούφα
πρώην προέδρου του Δ.Σ.Θ

Συμπληρώθηκαν φέτος 100 χρόνια από τους Βαλκανικούς πολέμους του 1912 και την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης αλλά δεν έγινε καμιά ουσιαστική συζήτηση και σύγκριση του τότε με το..

Εξελίξεις στο θέμα της απεργίας του ΤΕΕ!

Σε πράξη νομοθετικού περιεχομένου για την έκδοση βεβαιώσεων από μηχανικούς για συμβολαιογραφικές πράξεις, θα προχωρήσει η κυβέρνηση σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της Γενικής Γραμματείας της.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε χθες το μεσημέρι και τόνιζε ότι

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης

Στο ΑΤ Ψυχικού πέρασε τη νύχτα ο Σπύρος Καρατζαφέρης. Διαβάστε γιατί συνελήφθη (Vid)

Η λύσσα των σαρκοφάγων χτυπάει την πόρτα μας

Γράφει ο Ανδρέας Πολίτης

Η εισαγόμενη λύσσα από τα βόρεια σύνορα που προειδοποιούσαν οι ειδικοί και κτηνίατροι, έφθασε και στη χώρα μας.
Κρούσμα λύσσας σε αλεπού της περιοχής Κοζάνης, ενισχύει την επικινδυνότητα και για τα αδέσποτα σκυλιά, κάτι που πλήττει πολλές πόλεις και περιοχές της περιοχής, μεταξύ..

Ο Άδωνις και τραγουδιστής....(βίντεο)

Βαράτε βιολιτζήδες...
Τι άλλο θα ακούσουμε, τι άλλο θα δούμε από τον κ. Γεωργιάδη...
Χθες το βράδυ στην ΝΕΤ στην εκπομπή ΖOOM το έριξε στο τραγούδι..

Ξανά στην επικαιρότητα...

Σε λίγο περισσότερα...

Η τηλεοπτική κάμερα αποκαλύπτει εν ενεργεία πράκτορες της ΕΥΠ

Στην Ελλάδα των Παπανδρέου, Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη και των άλλων πολιτικών, όλα..

Τα προβλήματα των εργοθεραπευτών

Το ζήτημα της εργοθεραπείας είναι πολύ σημαντικό καθότι χιλιάδες άνθρωποι με ειδικές ανάγκες εξαρτώνται άμεσα από αυτήν την επιστήμη. Εαν προσθέσουμε μέσα σε αυτά τα άτομα και τους ..

"Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα του υπαρκτού σοσιαλισμού"

Με αυτό το εύστοχο σχόλιο, καυτηρίασε την απεργία των δημοσιογράφων, ο Στέφανος Διαμαντόπουλος, από τη συχνότητα του ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ FM 94,5. Ο κ.Διαμαντόπουλος, ανέφερε ότι η απεργία γίνεται σε λάθος ημέρα, αφού ..

Η γαϊδουροσύνη καλά κρατεί...

Σήμερα το πρωί, Αλ. Παπαναστασίου με Κανάρη...

Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ

Και μόνον λόγω της ακροτελεύτιας φράσης εις την χθεσινή δήλωση του κ. Νίκου Σίμου, συμφώνως με την οποία «μερίδα δημοσιογράφων, καθώς και μερίδα πολιτικών, καλό θα είναι οι μεν πρώτοι να εγκαταλείψουν τη στρατευμένη δημοσιογραφία, αμφότεροι δε να απαρνηθούν το πλαίσιο της υποκρισίας στο οποίο αρέσκονται να κινούνται», μπορούμε να δούμε:

Είναι μηχανικοί οι απόφοιτοι των ΤΕΙ;

Δηλαδή απλά, οι απόφοιτοι ΤΕΙ όταν πηγαίνουν στο εξωτερικό για δουλειά -διότι εδώ αποκλείεται να βρουν- τι να δηλώνουν ότι είναι;
Με μία μικρή έρευνα που κάναμε βρήκαμε αυτό, δεν ξέρουμε αν υπάρχει κάτι άλλο, ειλικρινά μας κούρασε η συγκεκριμένη θεματολογία....

Στην ΕΡΤ ζουν στη δεκαετία του '80

Στην "σοσιαλκρατούμενη" -μιλάμε για κανονική Κατοχή- ΕΡΤ, απεργούν και για την απομάκρυνση των Αρβανίτη-Κατσίμη ! Βεβαίως, δεν απήργησαν όταν με την έλευση του ΠΑΣΟΚ, καρατομήθηκε ..

ΑΕΙ ΤΕΙ, τι στο διάολο συμβαίνει;

Σε πολλά άρθρα μας που αφορούν τεχνικά ή παρόμοια θέματα, μένουμε έκπληκτοι με έναν απίστευτο πόλεμο μεταξύ αυτών που έχουν τελειώσει ΑΕΙ ή έχουν έρθει από το εξωτερικό και αυτών που έχουν σπουδάσει ΤΕΙ. Μιλάμε τα σχόλια είναι επιπέδου γηπέδου και από τις δύο πλευρές....

Παράκληση αναγνώστη για ΤΕΕ και απάντηση TaXalia

Γράφει ο αναγνώστης μας
"Βρε παιδιά, σας παρακαλώ,   καταγγείλτε τα ψέμματα των παράσιτων απατεώνων του ΤΕΕ, κανένας μισθωτος σε ιδιωτικη τεχνικη εταιρεία και Ελεύθερος Επαγγελματίας μηχανικος δεν απεργει. Ποιος τολμαει να απεργησει στη Μοτορ οιλ και στην Πετρολα; Οι μονοι που απεργουν ειναι οι μηχανικοι του δημοσιου και οι γραματέες του ΤΕΕ και του ΤΣΜΔΕ που δηλώνουν μηχανικοι"
Άντε ας γράψουμε δυο λόγια, αν και τρέχουμε γενικώς …
Φίλε μου πολύ σωστά αυτά που λες, το taxalia όμως....

Ο ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ

Κωνσταντίνος Χολέβας-Πολιτικός Επιστήμων

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου έφευγα προβληματισμένος από το πνευματικό μνημόσυνο του Νεοκλή Σαρρή, το οποίο διοργάνωσε ο Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών στην Καλλιθέα. Σκεφτόμουν ότι..

Η χρησιμότητα των panels

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

Για τα φωτοβολταϊκά  panels κάτι γνωρίζουμε όλοι. Πρόκειται για συλλέκτες ηλιακής ενέργειας προς μετατροπή της σε ηλεκτρική ενέργεια. Πολύ περισσότερα, όμως, γνωρίζουμε για τα τηλεοπτικά panels, στα..

Σχόλιο -προφανώς αριστερού- στο facebook για την Χρυσή Αυγή.. που τα λέει όλα..

Που είναι εκείνες οι ωραίες εποχές που είχαμε για ''άκρα δεξιά'' το Καρατζαφέρη, το Ψωμιάδη και κάποια άλλα παιδιά. Που να ξέραμε τι θα μας βρει?
Σχόλιο TaXalia:

Ο καιρός σήμερα σε όλη την Ελλάδα

Άστατος αναμένεται ο καιρός σήμερα, Τετάρτη. Στα νοτιοανατολικά θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες και από το βράδυ στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί τοπικά 7 μποφόρ στο Ιόνιο.
Στην Αττική θα εκδηλωθούν λίγες παροδικές νεφώσεις . Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις όπου

Αποκαλυπτικός και σέξυ ο Μαρκουλάκης στη Μενεγάκη

Τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη φιλοξένησε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, ο οποίος ενθουσίασε το ..ανδρικό κοινό, με τη σέξυ εμφάνισή του.Τα μάτια όλων ήταν επάνω του, όταν άλλαζε πόδι στο σταυροπόδι. Άν δεν το πιστεύετε δείτε κι εσείς το αποκαλυπτικό βίντεο:

Απεργούν σήμερα Τετάρτη οι δημοσιογράφοι

Σε 24ωρη απεργία κατεβαίνουν από τις 6 το πρωί της Τετάρτης οι δημοσιογράφοι, μετά την απόφαση ..

30 Οκτ 2012

Sharks in the subway in New York !!!

Πώ πώ, γέμισε καρχαρίες η Νέα Υόρκη.
Συγκλονιστική φωτό, με καρχαρίες στο μετρό της Νέας Υόρκης.

Μην τολμήσετε να πάρετε λεφτά του Σόρος, θα σας κόψουμε τα χέρια

Είναι νόμος: όποιος παίρνει λεφτά από τον "φιλάνθρωπο" Σόρος, βάφει τα χέρια του με αίμα
Διαβάστε με προσοχή το εξαιρετικό άρθρο του olympia και ...διαδώστε το! Είναι πολύ σοβαρό το θέμα για το μέλλον μας !!!
Η χορηγία της “Ελληνικής άνοιξης” ανακοινώθηκε από τον σφαγέα Σόρος υπό τα χειροκροτήματα του πολιτικού ανδρεικέλου.
Βγήκε λοιπόν και επισήμως η είδηση για την χρηματοδότηση της πορτοκαλί επανάστασης ή..

Ανέκδοτο με ...καφέ

Σαλονικιός πελάτης κάθεται σε καφετέρια στην Αριστοτέλους
Σερβιτόρα: Τί θα πάρετε;
Πελάτης: Ένα ποτήρι νερό με 2 κουταλιές ζάχαρη!
Σερβιτόρα: Εντάξει.
... μετά ήρθε η ώρα να πληρώσει ...
Πελάτης: Πόσο κάνει αυτό που παρήγγειλα;

Είναι ο τυφώνας Sandy μέρος του σχεδίου των Illuminati ;

Είναι η παράξενη φύση αυτής της θύελλας μια σαφή ένδειξη ότι οι Illuminati έχουν κυριαρχήσει τελικά στην τέχνη και την επιστήμη του ελέγχου του καιρού;
Είναι αυτό το αποτέλεσμα όσων βρίσκονται στην εξουσία με τη χρήση τεχνολογιών όπως το HAARP για να δημιουργήσουν αυτό που έχει ονομαστεί ως "Frankenstorm";

Μπράβο Ποπάρα! Άμα λάχει, ρίξε μια ματιά και σε τούτο!

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας
Μια πολύ περίεργη υπόθεση με τον ΟΠΑΠ φέρνει στο φως ο δικηγόρος Σωτήριος Καλαμίτσης
Ο Αχαιός βουλευτής Ν. Νικολόπουλος, αυτός ο άπατρις, αυτός που κατά Μπουμπούκο έπληξε καίρια την παράταξη και το Έθνος [προσέξτε: πρώτα η παράταξη και μετά το Έθνος] υποβάλλοντας την παραίτησή του μία ημέρα αφ’ ότου έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης η τρικουρέλε, κατήγγειλε ότι δικογραφία του ΣΔΟΕ εις βάρος...

Παπαθεμελής: "Δυστυχής και αξιολύπητος ο Μπουτάρης"

Οι -επιεικώς γελοίες- δηλώσεις Μπουτάρη, που φιλοξένησαν με ιδιαίτερη ζέση τα αθηναϊκά κανάλια, γνωρίζοντας ότι θα δημιουργήσουν εκνευρισμό στο 99% των πολιτών, καταδικάστηκαν από όλους (πλην ενός στενού πυρήνα "περίεργων" τύπων, που..

"Γιατί κύριε μας λέγατε πως είμαστε όλοι ίσοι;"

Eίναι πραγματικά μοναδική εμπειρία για έναν δάσκαλο, να υπηρετήσει σε ένα ακριτικό νησί της Ελλάδας μας. Ένα νησί από τα χιλιάδες που έχουμε και στα οποία υπηρετούν συνήθως νέοι και αναπληρωτές δάσκαλοι και καθηγητές.Ένα νησί που κάποτε υπηρέτησα κι εγώ.

Θεσσαλονικιός ο εξυπνότερος άνθρωπος στον κόσμο

Την πρώτη θέση στο βάθρο των πιο έξυπνων ανθρώπων του κόσμο, κατέχει ένας Έλληνας. 
Ο Θεσσαλονικιός Ευάγγελος Κατσιούλης άγγιξε το εκπληκτικό νούμερο των 198 μονάδων στο τεστ νοημοσύνης (IQ).
Σύμφωνα με δημοσίευμα...

O ΣΥΡΙΖΑ σε συνέδριο με χορηγό τη SIEMENS

Επιμένει στην καταγγελία της η βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ραχήλ Μακρή. Δείτε:

Καίρια κτυπήματα κατά του λαθρεμπορίου καυσίμων

Για εξάρθρωση νέας εγκληματικής οργάνωσης μιλούν οι Αρχές.
Στα ίχνη νέου μεγάλου δικτύου λαθρεμπορίας καυσίμων βρίσκονται οι Αστυνομικές Αρχές. Μετά από συντονισμένες κινήσεις και σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ, πληροφορίες μιλούν για

Λίστα χωρίς σκάνδαλο

Ένας πρώην υπουργός καταθέτει ότι έχασε ένα CD που του έστειλε επίσημα το Γαλλικό Υπουργείο Οικονομικών.
Ένας άλλος πρώην υπουργός δηλώνει ότι δεν μπορούσε να διερευνήσει μια λίστα που..

Μαριλένα, μιλάμε για μεγάλο....λουλούδι!

Είναι γνωστό πως οι άνθρωποι με τις μεγαλύτερες προσβάσεις προσπαθούν να κρατάνε πάντα τα ονόματά τους εκτός δημοσιότητας... Οι

ΚΚΕ: "Να κληθεί ο Παπανδρέου για τη λίστα Λαγκάρντ, αλλά...."

"Το ΚΚΕ δεν έχει καμία αντίρρηση να κληθεί στην Επιτροπή Διαφάνειας της Βουλής ο Γ. Παπανδρέου.", αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Σπύρος Χαλβατζής. "Στην τοποθέτησή μου επισήμανα ότι η διαδικασία αυτή δεν οδηγεί πουθενά, όπως αποδεικνύεται στην πράξη, γιατί ...

Συζητήθηκε ερώτηση του Τέρενς Κουικ για τη λίστα Λαγκάρντ

Ενημέρωση από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ:
ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ..

Κύριε Κεδίκογλου είστε ρατσιστής ή χέστης;

"ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΙΜΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ"
είναι ο τίτλος του e-mail που λάβαμε από τη Γ.Γ.Τύπου.
Και γιατί κύριε Κεδίκογλου, δεν σπεύσατε να κάνετε...

Ξεσπάθωσαν οι στρατιωτικοί για το ΜΤΣ


XRHSTIDHS_OMILIA_MTS από staratalogia

Νέα Υόρκη: Φωτογραφίες μετά την καταιγίδα

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΦΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ. Δείτε φωτογραφίες εδώ

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κήδεψε τον πατέρα του Αλ.Τσίπρα

Στην εξόδιο ακολουθία του πατερα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, προέστη ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.
Η κηδεία του Παύλου Τσίπρα έγινε στον ναό του Αγίου Γεωργίου στο Διόνυσο.

Ρήγμα στην Κυβέρνηση

Σαμαράς: Τελειώσαμε με τις κουβέντες, δεν έχουμε άλλο χρόνο
Βενιζέλος-Κουβέλης: Θέλουμε κι άλλη κουβέντα
«Αύριο, στο Eurogroup δεν θα μπορούσαμε να πάμε, με ανοικτό πακέτο μέτρων. Και αυτό ο κ. Βενιζέλος το γνωρίζει. Αλλά, ούτε για τη βιωσιμότητα του χρέους, ούτε και..

KKE: Πανελλαδικός ξεσηκωμός για να φύγουμε από την Ε.Ε.

Στο εκβιαστικό - τρομοκρατικό μήνυμα του πρωθυπουργού, το ΚΚΕ καλεί το λαό να απαντήσει περήφανα, μαζικά, αγωνιστικά και άμεσα, αξιοποιώντας όλες τις μορφές πάλης. Ο πανεργατικός – παλλαϊκός ξεσηκωμός για την καταψήφιση των μέτρων πρέπει να..

Σε ποιά εκπομπή βγήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης; Μαντέψτε

Ρε συ Άδωνι, κάνε λίγο "πάσο", θα πάθεις υπερκόπωση. Δείτε σε ποιά εκπομπή ακόμη, πήγε:

Πρόεδρος των Λογιστών Β.Ελλάδος ξανά ο Ι. Τύρης

Οι λογιστές-φοροτεχνικοί της Ενωσης Φοροτεχνών Οικονομολόγων Βορείου Ελλάδος (Ε.Φ.Ο.Β.Ε.),  επανεξέλεξαν στις ΤΕΛΕΥΤΑΊΕς αρχαιρεσίες του συλλόγου τους, τον Γιάννη Τύρη στη θέση του προέδρου, με ποσοστό 92%  μάλιστα.
Η Ε.Φ.Ο.Β.Ε. βρίσκεται στην οδό Πολυζωίδη 2 & Λαγκαδά.

Δείτε τη φοβερή αισθητική του Δήμου και του Δημάρχου μας Γιάννη Μπουτάρη (ΦΩΤΟ)

Περάσανε μερικές μέρες, αλλά ας θυμηθούμε ξανά τις δηλώσεις του Δημάρχου μας Γιάννη Μπουτάρη!

«Οι εν λόγω εκδηλώσεις θύμισαν τις γνωστές εκδηλώσεις με φορεσιές εποχής που διοργανώνονταν επί Χούντας. Ήταν προφανώς και αυτές εκδηλώσεις που στόχο είχαν να διεγείρουν τον εθνικολαϊκισμό, ο οποίος όμως δεν προάγει την έξοδο από την κρίση που μαστίζει την Θεσσαλονίκη και τη χώρα!

Δείτε τις ΦΩΤΟ

Η ΠΡΟΒΑ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ "ΑΥΓΗΣ"...

του Σεραφείμ Μηχιώτη, δημοσιογράφου
Θλιβεροί, άλλη μία φορά..., από το κομματικό δελτίο της "ΑΥΓΗΣ". Διείδαν "Πρόβα εκτροπής" και συνέδεσαν προς τούτο, ώστε να στηριχθεί το άθλιο δημοσιογραφικό κατασκεύασμα, το οποίο ενετάλησαν να στήσουν από το κομματικό ιερατείο της Κουμουνδούρου, όλα τα γεγονότα του διαρρεύσαντος τριημέρου σε τίτλους και σε ημιτελές παζλ.

Διεθνής αναγνώριση για τη (Θεσσαλονικιά) ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.

Το μοναδικό ξενοδοχείο από την Ελλάδα, που περιλαμβάνεται στην λίστα των 101 ανά τον κόσμο προτεινόμενων προορισμών του αμερικανικού περιοδικού «Travel & Leisure» κατασκεύασε η ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. 
Πρόκειται για το υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα...

Αποκλείει την εμπλοκή των πολιτικών στην υπεξαίρεση ο Γρέγος.

- Διαβάστε εδώ τι έγινε σήμερα στη Δίκη για την υπεξαίρεση στο Δήμο Θεσσαλονίκης
- Καμία εμπλοκή των πολιτικών προσώπων δεν είδε ο υπάλληλος του Δήμου και νυν βουλευτής της Χρυσής Αυγής.
- "Ο Σαξώνης άδικα ενέπλεξε αθώους ανθρώπους" είπε ο Γρέγος.
- Παραδέχθηκε ότι και ο ίδιος παραπλανήθηκε από πλαστά του Σαξώνη!
- Εάν δεν έκανε ένα λάθος ο καταχραστής τότε η υπεξαίρεση θα συνεχιζόταν μέχρι σήμερα, κατέθεσε!
- Η έλλειψη διπλογραφικού διευκόλυνε την υπεξαίρεση, κατέθεσε άλλη υπάλληλος.

Καμία εμπλοκή των πολιτικών προσώπων δεν υπάρχει στην υπεξαίρεση, σύμφωνα με τον Αντώνη Γρέγο, που υπηρετούσε μαζί με τον Παν. Σαξώνη στο Ταμείο του Δήμου Θεσσαλονίκης και σήμερα είναι βουλευτής της Χρυσής Αυγής. 
Ο κ. Γρέγος παραδέχθηκε σήμερα, κατά τη δεύτερη μέρα της κατάθεσής του στη Δίκη, ότι και ο ίδιος παραπλανήθηκε με πλαστά παραστατικά έγγραφα που του έφερνε ο Σαξώνης, και με τα οποία έκανε την υπεξαίρεση. καθώς, όπως τόνισε, κανείς...

Διαβάστε την αλληλογραφία του εισαγγελέα Πεπόνη με το ΤΕΕ για την απεργία που συνεχίζεται

Σε χθεσινό μας άρθρο αναφερθήκαμε (Διαβάστε εδώ) στη συνεχιζόμενη απεργία του ΤΕΕ εδώ και περίπου ένα μήνα. Απαράδεκτη ή όχι αυτό το αφήνουμε σε εσάς.

Σήμερα σας παραθέτουμε την αλληλογραφία του εισαγγελέα Πεπόνη με το ΤΕΕ

Πριν διαβάσετε ξαναθυμίζουμε λοιπόν:

Διαβάστε την αλληλογραφία του εισαγγελέα Πεπόνη - ΤΕΕ για την απεργία που συνεχίζεται

Σε λίγο στο TaXalia

Θέλει να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν τον αφήνει

Ο κύριος Καλαμίτσης ίσως πρώτος (δεκαπέντε μέρες πριν, δείτε εδώ) από όλους κατάλαβε το "σφίξιμο" που είχε ο Γιώργος Τράγκας με την λίστα Λαγκάρντ. Τελικά όλοι μάθαμε/καταλάβαμε γιατί υποβάθμιζε καθημερινά στις εκπομπές του την -ούτως ή άλλως υποβαθμισμένη- αξία της…
Κάτι όμως που -παραδόξως- δεν πρόσεξε ούτε ο κύριος Σωτήρης, είναι ότι...

Πλάγια φόρτωση…….. άστο καλύτερα

του Β. Δημητρίου
Μια μέθοδος που απέτυχε στην Ευρώπη παρόλο που εκεί κάνουν αποκομιδή μία φορά την εβδομάδα. Δεν ενδείκνυται για τις μεγαλουπόλεις του Νότου με παρκαρισμένα κολλητά με τον κάδο αυτοκίνητα που καθιστούν προβληματική την ανύψωση και την επανατοποθέτηση του κάδου. Ο κάδος πρέπει να ..

Ο … καταλληλότερος και ο απαράδεκτος με μισθό βουλευτών!

Οι δυο πρώην πρωθυπουργοί Κωνσταντίνος Καραμανλής και Γεώργιος Παπανδρέου που τίναξαν στον αέρα την οικονομία του κράτους όσο ποτέ κανένας άλλος προκάτοχος τους εξακολουθούν να είναι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου. Τα όσα διαδραματίζονται σε βάρος του λαού όπως..

Στη φάκα οι "ποντικοί"

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση της διαρροής απόρρητων εγγράφων από το υπουργείο Οικονομικών. Mάλιστα για το θέμα δόθηκε εντολή για...

Στο ΒΕΘ ο Στρ. Σιμόπουλος

Στο 20% εκτιμάται ότι θα φτάσει το 2012 η απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ, πανελλαδικά, ενώ για την επόμενη χρονιά αναμένεται ότι θα είναι σαφώς ενισχυμένη. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας Δημόσιων Έργων Στράτος Σιμόπουλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο πλαίσιο του...

Στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται η Λούκα Κατσέλη

Στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται η Λούκα Κατσέλη όταν γίνουν εκλογές, όπως αποκάλυψε η ίδια. Από τη Ναύπακτο η πρώην υπουργός της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, μιλώντας..

Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου για το όνειδος Ρεπούση

δείτε το βίντεο:

Τα χάλια της Κατερίνης !

Έσπασε το χέρι της ηλικιωμένη, από τα ζικ-ζακ για να αποφύγει όσους παρκάρουν στα πεζοδρόμια
Την άσχημη πλευρά της ανάπλασης και της ανακατασκευής των πεζοδρομίων αναδεικνύει το παρακάτω περιστατικό:

Εμείς ευχαριστούμε, δική μας η τιμή


Συλλυπητήρια Ηπειρωτικής Εστίας για το θάνατο του Π.Τσίπρα

Ηπειρώτης γαρ ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης , ως εκπρόσωπος της Ηπειρωτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης,εκφράζει προς τον ηπειρώτη (από το Αθαμάνιο Άρτας) αρχηγό του..

Σαμαράς: "Όποιος δεν ψηφίσει τα μέτρα θα διαγραφεί"

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην κυβέρνηση καθώς κανείς δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της απογευματινής ψηφοφορίας διότι αναμένονται διαρροές τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από την ΔΗΜΑΡ. 
Στο Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός και οι στενοί του συνεργάτες, ..

"Θα χυθεί αίμα στις Σκουριές, θα πάρουμε τα όπλα"

Δείτε το video :

H VODAFONE παρακολουθεί κάθε σου κίνηση!

Αυτό κι αν είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Δείτε τι έπαθα ο άνθρωπος:
Στις 27 Οκτωβρίου, στις 14.30 το μεσημέρι μπαίνω σε Goody's της Θεσσαλονίκης. Δυό λεπτά αργότερα έρχεται στο κινητό μου μήνυμα ότι ....
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη