31 Μαρ 2012

Ανέκδοτο για ..ανοιχτομάτηδες

Στο παγκόσμιο συνέδριο οφθαλμολογίας.

Αμερικανός καθηγήτης: Θεραπεύσαμε 36 τυφλούς με αυτόλογη μεταμόσχευση επιθηλιακών κυττάρων. (χειροκρότημα)
Γερμανός καθηγητής: Θεραπεύσαμε 112 τυφλούς με χρήση βλαστοκυττάρων
(όρθιο χειροκρότημα).
Έλληνας καθηγητής:

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 1-4-2012

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Ξέρουμε και τους καραγκιόζηδες και τους καραγκιοζοπαίκτες

[αφιερωμένο στη μεγάλη «δημοκρατική» και «προοδευτική» παράταξη της πράσινης βδέλλας, σε όλα τα γαλάζια κλεφτρόνια και σε όλους τους Έλληνες, Αφγανούς και Πακιστανούς που πανηγύριζαν το βράδυ της 04.10.2009, τότε που ήλθε και ο Πρωτόπαππας στην εξουσία]

Άκυρο το αυτόφωρο για τζόγο σε internet-cafe

Θετική κατάληψη είχε η διαδικασία αυτοφώρου η οποία ξεκίνησε για παράβαση του νόμου περί παιγνίων (Ν.4002/2011) σε internet-cafe της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, οδηγήθηκαν στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας ο υπεύθυνος του καταστήματος και τρεις (3) παίκτες. Μετά από..

Ποιοί δρόμοι θα είναι αύριο κλειστοί για τον Μαραθώνιο "ALEXANDER THE GREAT"

Αύριο ο μεγάλος Μαραθώνιος, με σημείο εκίννησης της αρχαία πρωτεύουσα της Μακεδονίας και σημείο τερματισμού, τη νέα πρωτεύουσα της Μακεδονία.

Με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή του 7ου Διεθνούς Μαραθώνιου δρόμου "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ", η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ορισμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν αύριο, Κυριακή 1 Απριλίου:

Τhe 10 most stupid fyromian claims

Χαμός στην πρεμιέρα Ρουβά στη Θεσσαλονίκη

Δείτε το βίντεο:

Κυριακάτικες εφημερίδες [1-4-2012]

Δείτε τις:

Ήρθε η ώρα. Εσύ θα σβήσεις τα φώτα;

Η παγκοσμιοποίηση σε καλεί να σβήσεις τα φώτα, από τις 8.30 μέχρι τις 9.30 σήμερα το βράδυ, για να συμμετέχεις έτσι στην "ΏΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ".
Τι αποφάσισες;

Δωρεάν θεατρική παράσταση σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Προλαβαίνετε ! Στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς
Ο Δήμος Καλαμαριάς και η Ένωση Κυπρίων Βόρειας Ελλάδας σας προσκαλούν στη θεατρική παράσταση "Το τελευταίο φεγγάρι", το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012, ώρα 20:30, στο..

Τρομοκρατικές απολύσεις στον ΔΟΛ

Η τρομοκρατική απόλυση της Γιάννας Σακελλαρίου εκπροσώπου των διοικητικών υπαλλήλων του ΔΟΛ, μέλος της εργασιακής επιτροπής του ΔΟΛ, Α΄ αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ της ..

"Μαγνήτες" οι Κικίλιας και Λυγερός στη Θεσσαλονίκη

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, στέφθηκε η εκδήλωσε που διοργάνωσε πολιτική νεολαία (η ΟΝΝΕΔ), με θέμα "ΑΟΖ: Εθνική Κυριαρχία και Ανάπτυξη" και ομιλητές τον στρατηγικό αναλυτή Νίκο Λυγερό και τον Βασίλη Κικίλια, αναπλ.γραμματέα προγράμματος της Ν.Δ., που ασχολούνται πάρα πολύ -και οι δύο με το θέμα των Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών.
Την εκδήλωση χαιρέτησε η εκπρόσωπος τύπου Μακεδονίας-Θράκης της Ν.Δ. Άννα Ευθυμίου, ενώ παρευρέθησαν ..

Ξεκινάει η παραγωγή του iPhone 5

Όλα δείχνουν πως η Apple είναι πολύ κοντά στο να ξεκινήσει την παραγωγή του επόμενου iPhone. Το εργοστάσιο της Foxconn που παράγει το μεγαλύτερο μέρος των υποσυστημάτων στις συσκευές της Apple ξεκίνησε τις προσλήψεις υπαλλήλων.
Μάλιστα, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ..

ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ

Γράφει ο Μιχάλης Ν. Καλαμίτσης 
Ομολογώ ότι με μεγάλη έκπληξη έμαθα από το συνημμένο άρθρο τού Γιανναρά ότι ο "Εθνάρχης" ήθελε τον εκλατινισμό τής ελληνικής γραφής!!! Αλλη μία περίεργη περίπτωση σύμπτωσης "δεξιάς" και "αριστεράς". Απλώς θυμίζω μερικές άλλες:

«Μόλις τελείωσαν οι εκλογές στη Ρωσία, απελευθέρωσαν τον Εφραίμ!»

Το ΄πιασε το νόημα ο Αλέκος. Άμα περνάς από το ΠΑΣΟΚ, αποκτάς πολιτική κρίση. 

Με αφορμή την απελευθέρωση του ηγουμένου Εφραίμ της Ι.Μονής Βατοπεδίου, ο....

Τρείς μνηστήρες για το on line στοίχημα του ΟΠΑΠ.

Τρεις είναι οι εταιρείες που προκρίθηκαν στην 2η φάση του διαγωνισμού επιλογής παρόχου λογισμικού για το on line στοίχημα του ΟΠΑΠ. "Οι τρεις εταιρείες είναι η GTU, που ανήκει στον όμιλο GTech και είναι της Lottomatica. Είναι η Playtech, η οποία είναι εισηγμένη.
Και η Lottomatica είναι εισηγμένη στην Ιταλία.

Στα Δικαστήρια το Υπουργείο Οικονομικών

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, εξόφλησε τους προμηθευτές υγειονομικού υλικού, με καθυστέρηση 3-4 ετών με ομόλογα. Στη συνέχεια, αυτά τα ομόλογα "κουρεύτηκαν", με αποτέλεσμα οι άνθρωποι, εκτός από το ότι πληρώθηκαν με καθυστέρηση ετών, έχασαν και τα μισά λεφτά τους. Ορθώς λοιπόν διαμαρτύρονται, αφού θα χρεοκοπήσουν με τέτοια "φέσια".
Δείτε την....

Ο Στέφανος Χίος και το ΜΑΚΕΛΕΙΟ στο extra channel 3

Κίνηση ματ από τον ισχυρό άνδρα του extra channel 3. O Βρυώνης εξασφάλισε αποκλειστική συνεργασία με τον Στέφανο Χίο… Έτσι λοιπόν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Greek SALAD news, το ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2 κάθε...

Πότε θα γίνουν οι εκλογές ;;

Σύμφωνα με αποκλειστικές και διασταυρωμένες πληροφορίες..

 Η ημερομηνία των εκλογών...

Πρώτα θα πληρώνουμε τους δανειστές και μετά όλα τ'άλλα

Σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε στις 28/3 στην Βουλή ο Υπ. Οικ. κ. Σαχινίδης, η αποπληρωμή του δημοσίου χρέους θα αποτελεί πλέον προτεραιότητα έναντι όλων των υπολοίπων υποχρεώσεων του κράτους. Έχει δημιουργηθεί ειδικός λογαριασμός στην ΤτΕ στον οποίο θα εισρέουν όλα τα νέα..

Ημερίδα της Δράσης στη Θεσσαλονίκη

Ημερίδα της Δράσης, που θα κατέβει στις εκλογές μαζί με τη Φιλελεύθερη Συμμαχία του Γρηγόρη Βαλλιανάτου
Η εντυπωσιακή προσέλευση του κοινού και οι εύστοχες ερωτήσεις του απλού κόσμου στο τέλος των ομιλιών ήταν τα δυο στοιχεία που χαρακτήρισαν την ημερίδα της Δράσης στο συνεδριακό κέντρο..

Ομόνοια – Πατήσια. Το δρομολόγιο του θανάτου...

Σήμερα το πρωϊ στο MEGA, ο υπουργός Υγείας κ. Λοβέρδος είπε πως, αν μπει κάποιος που έχει φυματίωση μέσα σε ένα λεωφορείο, θα κολλήσουν όλοι που είναι εκείνη τη στιγμή στο λεωφορείο. Αυτοί οι άνθρωποι (λέμε εμείς) στη συνέχεια θα πάνε στα σπίτια τους και θα κολλήσουν....

Έργα στην Αλ. Σβώλου με Φιλικής Εταιρίας

Σας στελνω μερικές φωτογραφίες απο τα "έργα" που εκτελούνται στη διασταύρωση Αλεξάνδρου Σβώλου με Φιλικής Εταιρίας, όπως έχουν σήμερα Σάββατο 31/3/2012. Θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος υπεύθυνος στα εξής ερωτήματα:

Ανταποδοτικά τέλη (φωτορεπορτάζ)

Πληρώνουμε τα υψηλότερα δημοτικά τέλη στην οδό Αριστοτέλους, αλλά χαλάλι! Έχουμε επίπεδο ζωής ανεβασμένο! Κυρίως από ανεβασμένα στον πεζόδρομο: μηχανάκια, οχήματα, ποδήλατα, πλανόδιους και ...κάδους! Ε, αν είμαστε τυχεροί κάθε ημέρα, με λίγη ..

ΟΤΕ εξυπηρέτηση πελατών (ΦΩΤΟ)

Ωραία εξυπηρέτηση πελατών! Δύο φορές αυτή την έβδομάδα, έπεσα επάνω σε αυτή τη φοβερή εξυπηρέτηση της υπηρεσίας του ΟΤΕ! Στη διάβαση από τα σχολεία της οδού Έντισσον προς το Δημαρχείο! Εύγε!  Δείτε την:

Ο Βασίλης Κικίλιας και ο Νίκος Λυγερός στη Θεσσαλονίκη

Οδεύουμε στον γκρεμό ή υπάρχει λύση για την Ελλάδα;; Ανάπτυξη θα υπάρξει ποτέ και με ποιους όρους;; Θα ξαναγινουμε περήφανοι για τη Χώρα μας;; Τι μπορεί να ενώσει τους Έλληνες στην κρίσιμη αυτη στιγμή;;
Η ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί σε μια διαφορετική εκδήλωση το Σάββατο 31/3 και ώρα 6:00μ στο ξενοδοχείο Holiday Inn Με θέμα "ΑΟΖ: αφήνουμε πίσω μας το χθες,νέες γενιές -νέες πολιτικές-2 ζητούμενα με μια

Μια σημαντική πρωτοβουλία

Απερίσπαστη συνεχίζει το έργο της η ΔΑΠ κόντρα στο ρεύμα της εποχής που προδιαθέτει τους νέους για απαξίωση και απομάκρυνση από την πολιτική. Πάνω σε αυτήν την λογική και μέσα σε ένα εκλογικό και μαζικό κλίμα, χτες παρουσίασαν την φετινή τους εκλογική “Ναυαρχίδα” η οποία

Γ. Βερναδάκης: Βλάπτουν διεθνώς τη χώρα

Μετά τον ορυμαγδό των ανακοινώσεων της κυβέρνησης , σύμφωνα με τις οποίες, ανακάλυψαν 40.000 μαϊμού λήπτες προνοιακών επιδομάτων, διαπιστώνουμε ότι πάλι η κυβέρνηση, συνειδητά η κατά την ηπιότερη εκδοχή με απίστευτη επιπολαιότητα, βλάπτει σοβαρά την διεθνή εικόνα της ..

Γιατί θέλουν τα μέταλλα και τα πετρέλαια;

Το χρήμα είναι  τυπωμένο χαρτί χωρίς ΑΞΙΑ και περιμένει να του τη δώσουμε(την αξία) εμείς παράγοντας ένα προιόν

Οι διεθνείς οικονομικοί τρομοκράτες κατάφεραν να πάρουν την..

Σοβαροί κίνδυνοι ασφάλειας σε κτίριο Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας;

Γράφει ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ (προφανώς "από μέσα")
Σημαντικό κίνδυνο τόσο σωματικό όσο και νομικό έχει η απόφαση της Διεύθυνσης του ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος να μεταφέρει τις εγκαταστάσεις ..

Νύχτα κόλασης στη Χαλκιδική η χθεσινή

Bομβαρδισμένο τοπίο μοιάζει η Ιερισσός και το πρώτο φως της ημέρας ανέδειξε το μέγεθος των χθεσινοβραδινών αναταραχών και επεισοδίων.  Αυτοκίνητα αναποδογυρισμένα, κάδοι απορριμμάτων κατεστραμμένοι, υπολείμματα φωτιάς και..

Ευρωκοινοβούλιο: Έρχεται νέο κούρεμα (άντε πάλι...)

Το ΔΝΤ όπως και άλλοι διεθνείς οργανισμοί και γνωστοί οικονομολόγοι έχουν τοποθετηθεί από καιρό δημοσίως υπέρ ενός νέου «κουρέματος» του δημοσίου χρέους. Για πρώτη φορά όμως συντάσσεται με την ίδια  άποψη και ένα όργανο της ΕΕ.

Το ευρωκοινοβούλιο (ΕΚ), στην έκθεση που παρουσίασε κατά την «εξέταση» της τρόικα εκτίμησε ότι θα χρειαστεί νέος κύκλος κουρέματος και μάλιστα....

Σίλας, Κάμερα στη σκούπα

Τσίμπησε τη μεταθεσούλα που ήθελε ο Φωτόπουλος της ΔΕΗ

Απίστευτη επιστολή από τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ που δημοσιεύεται στον ιστότοπο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και ομολογεί δημόσια ότι μετατέθηκε με δική του επιθυμία στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Λαύριο. Άλλοι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ..

ΤΩΡΑ: Έκρυθμη η κατάσταση στη Χαλκιδική

Νεώτερο: Νύχτα κόλασης στη Χαλκιδική η χθεσινή
23.10 Τεταμένη η κατάσταση αυτήν την ώρα στην Ιερισσό. 40 Δημοτικοί σύμβουλοι είναι ..

Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ (ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ)

Δάκρυα χαράς και κοσμοσύναξη στην υποδοχή του γέροντος Εφραίμ στην Ι.Μ.Βατοπεδίου. Δείτε τις φωτογραφίες:

30 Μαρ 2012

Διπλασίασε τα ποσοστά του το ΠΑΣΟΚ σε ένα μήνα!

  • Πόσο έχασε η ΝΔ;
  • Τι παίρνει ο Καμμένος;
  • Γιατί βουλιάζει ο Κουβέλης;
  • Δεν βλέπει Βουλή ο Καρατζαφέρης
  • Αυτό τουλάχιστον λέει η δημοσκόπηση της Public Issue που θα δημοσιευθεί στην Καθημερινή της Κυριακής. Δείτε τι έπαιρνε στην έρευνα του Φεβρουαρίου και τι σήμερα:

Για το εκλογικό επίδομα των αστυνομικών

Ερώτηση για το εκλογικό επίδομα που θα πάρουν οι εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά όχι οι αστυνομικοί, υπέβαλλε στον Υ.ΠΡΟ.ΠΟ. ο βουλευτής Σάββας Αναστασιάδης. Αναλυτικά:

Πότε η κοινωνική πλειοψηφία θα γίνει και πολιτική;

του Σωτήριου Καλαμίτση
Η πρώτη δήλωση του Φρανσουά Μιτεράν, όταν εξελέγη Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας το 1981, ήταν λιτή. Ήταν υπόδειγμα του «λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν». Είχε πει τότε: «Η κοινωνική πλειοψηφία έγινε και πολιτική».

Το ρουσφέτι πάει σύννεφο

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ 1,1 ΕΚΑΤ. ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΚΑΙ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ..

Δείτε τι αντικρύζουν οι τουρίστες στη Ροτόντα

Δείτε σας παρακαλώ τι αντικρίζουν οι τουρίστες όταν έρχονται στο μνημείο της Ροτόντας για να το βγάλουν φωτογραφίες. Το απόλυτο αίσχος.
Με εκτίμηση - Μαρία Χ. (ΑΝΑΓΝΏΣΤΡΙΑ) -την ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες. Δείτε τις:

Ποιός μαλάκας πολιτικός αρχηγός θα κατεβάσει στις εκλογές τη Βάνα Μπάρμπα;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Δηλαδή υπάρχει κόμμα που θα κατεβάσει στη Β' Αθηνών αυτό το σούργελο; Ακούστε τι λέει:

Ανύψωση ηθικού θέλουν οι έμποροι της Θεσσαλονίκης

Σε χιλιάδες ανέρχονται οι εμπορικές επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης που ανέστειλαν τη δραστηριότητά τους, ενώ εκείνες που προσπαθούν να συνεχίσουν τη λειτουργία τους βρίσκονται στο χείλος της κατάρρευσης. Οι διαπιστώσεις αυτές έγιναν κατά την ετήσια γενική συνέλευση των μελών του Συλλόγου Συνταξιούχων Εμπόρων Θεσσαλονίκης, η διοίκηση και..

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ...τρέχει

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν σήμερα καλεσμένη στα «Κορίτσια για σπίτι» και μίλησε για την εκπομπή της «Πάμε Πακέτο» και για την υψηλή της τηλεθέαση. Δήλωσε ότι το κάνουν με σεβασμό χωρίς κιτρινισμούς και κουτσομπολιό. Πολλοί είναι αυτοί που της έχουν επιτεθεί φραστικά και δεν δίστασε να απαντήσει λέγοντας :

O Πρωθυπουργός της Ελλάδας Τόμσεν ...

Σε ερώτηση προς τον Πολ Τόμσεν από τον έλληνα ανταποκριτή στο Λονδίνο Ισαάκ Καριπίδη, για το αν «μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα επιβληθούν νέα μέτρα λιτότητας μετά τις εκλογές στην Ελλάδα»  ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην χώρα μας πέφτει σε περίσκεψη και φανερά..

arpasketo.gr - Online τώρα SUPER προσφορές για τις γυναίκες

Θεσσαλονίκη: 
Αδυνάτισμα, σύσφιξη και απώλεια πόντων με 15 Θεραπείες! ΜΟΝΟ με 79€ από 680€ Δείτε εδώ την προσφορά
Πλήρες πακέτο περιποίησης, ανανέωσης & λάμψης των μαλλιών με προϊόντα L'OREAL, SCHWARZKORF, WELLA ΜΟΝΟ 15€ από 39€ Δείτε εδώ την προσφορά
Αθήνα:

Τζιτζικώστας: στη λογική του χαβαλέ ο Μπουτάρης

Μετά τις νέες ανακοινώσεις του δήμου Θεσσαλονίκης για την υπόθεση του ποδηλατοδρόμου στη Λεωφόρο Νίκης, η Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Δυστυχώς η προσπάθεια του δήμου Θεσσαλονίκης να δημιουργεί ανέξοδες εντυπώσεις συνεχίζεται. Θυμήθηκε και έκανε σημαία του το θέμα της κατασκευής του ποδηλατοδρόμου στη Λεωφόρο Νίκης, ένα ευαίσθητο θέμα, εντελώς ξαφνικά και την ίδια χρονική περίοδο που όλη η πόλη είχε πνιγεί στα σκουπίδια εξαιτίας της

Χαστούκι Βορίδη στους γιατρούς!

Μιλάμε για τον ορισμό του κράτους παταχτσή! Όλοι όταν βγάζουμε δίπλωμα, κόβουμε παράβολο για γιατρούς, παθολόγο και οφθαλμίατρο. Από είκοσι ευρώ στον καθένα. Αφαιρώντας τον φόρο, η επίσκεψη στον γιατρό κοστολογείται στα 17. Τι αποφάσισε ο Βορίδης; Να κάνει ψαλίδι, να κουρέψει στο μισό την αμοιβή του γιατρού και να την πάει στα 10 ευρώ, ενώ το κράτος συνεχίζει να εισπράττει από τους πολίτες 20 ευρώ! Γιατί δεν

Αλλοδαπός δάγκωσε αστυνομικό στην ΑΘήνα

Αστυφύλακας του Αλλοδαπών χθές βράδυ έχασε από δαγκωματιά αλλοδαπού το μικρό δάκτυλο του χεριού του στα Καμίνια. Ο αστυνομικός σε σωματικό έλεγχο προσπάθησε να ..

Παραίτηση στελέχους της ΝΔ Θεσσαλονίκης

ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Αξιότιμε κύριε πρόεδρε,
Είμαι μέλος του κόμματος και των οργανώσεων του από μαθητής.

Οριστικό: Εκτός ψηφοδελτίων ΠΑΣΟΚ ο Βούγιας!

Το γνωστοποίησε πριν από λίγο ο ίδιος. 
Στην ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής: "Ενημέρωσα τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο για την απόφασή μου να μην είμαι υποψήφιος βουλευτής στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Οι βασικοί λόγοι σχετίζονται με τις...

Παπαδήμος: "Επιδίωξη να μη μειωθούν οι μισθοί, όχι δέσμευση"

Ανοιχτά άφησε ο Λουκάς Παπαδήμος όλα τα ενδεχόμενα για πιθανή νέα μείωση των μισθών. Σήμερα, από το βήμα της Βουλής, υποστήριξε ότι επιδίωξη της κυβέρνησης είναι να μη μειωθούν και άλλοι οι μισθοί, ωστόσο έσπευσε να διευκρινήσει πως δεν μπορεί να δεσμευτεί για κάτι τέτοιο.Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: "Πρέπει να καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να...

Εκτός ψηφοδελτίου ΠΑΣΟΚ ο Βούγιας;

Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τον Σπύρο Βούγια να μην είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν. Αυτή του την πρόθεση λέγεται πως θα...

Στον Καμμένο και η Γιαταγάνα

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας, η Χρυσούλα Γιαταγάνα, υπέβαλλε δήλωση ανεξαρτητοποίησης από την παράταξη Γκιουλέκα. Τότε υποθέσαμε ότι οδεύει προς Καμμένο (εδώ).
Φαίνεται ότι σωστά υποθέσαμε.

Μήνυσε στη Χάγη του Έλληνες πολιτικούς για γενοκτονία !

Μια Ελληνίδα πολίτης, η Χριστίνα Σαλέμη, κάτοικος Χαλκίδας, εμφανίστηκε στον εισαγγελέα του διεθνούς ποινικού δικαστηρίου της Χάγης και κατέθεσε μήνυση κατα του Προέδρου της δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, του πρώην...

Τι ζητά ο Τζιτζικώστας από τον Σκανδαλίδη;

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας απέστειλε σήμερα επιστολή στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστα Σκανδαλίδη με την οποία του επισημαίνει την ανάγκη να...

Επιμένει σε δήλωση μετανοίας από τους διαγραμμένους η Συγγρού

Εντός των επόμενων 24ώρων αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο στη ΝΔ σχετικά με την επιστροφή ή μη των βουλευτών που δεν υπέγραψαν την τελευταία δήλωση πίστης στο κόμμα και των Αντώνη Σαμαρά.

Διαμαντοπούλου-Μπαμπινιωτης: 2

Γράφει ο "Ελεύθερος Τύπος"
Σοβαρή κυβερνητική κρίση, ενώ η βόμβα του οικονομικού κραχ των Πανεπιστημίων που ενεργοποίησε το άγριο κούρεμα των...

Οι εκλογές κερδίζονται με πρόγραμμα και όραμα!

Του Κώστα Ροδινού στο antinews
Καθώς εισερχόμεθα σε προεκλογική περίοδο σχεδόν κοντεύουμε να ξεχάσουμε ό,τι έχουν περάσει μόλις δυόμισι χρόνια από τον Οκτώβριο του 2009, όταν ο «λεφτά υπάρχουν» κέρδισε με 11 μονάδες διαφορά και η ΝΔ υπέστη την δεινότερη ήττα της ιστορίας της. Θυμάμαι ότι ήμουν καθ΄οδόν από..

Συνελήφθη ο Mr.VW Σπύρος Παζαρόπουλος

Ο γνωστός αντιπρόσωπος αυτοκινήτων, Σπύρος Παζαρόπουλος, 45 ετών, συνελήφθη σήμερα από την Οικονομική Αστυνομία. στις Αφίδνες Αττικής, για...

Η απάτη με το έλλειμμα επιβάλλει την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου

Από factorx στο antinews
Έχουμε ξαναγράψει ότι όποιος ελπίζει στα σοβαρά ότι το νέο μνημόνιο θα βγάλει την Ελλάδα από τη σημερινή κρίση (στην οποία τα μέγιστα συνετέλεσαν οι πολιτικές του πρώτου μνημονίου) είναι..

Τώρα: Επιχείρηση σκούπα στην Ομόνοια

Να μην κουράσουν τους αστυνομικούς όμως από το πολύ προεκλογικό σκούπισμα
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, για δεύτερη ημέρα, στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας, με στόχο την πάταξη του παραεμπορίου, της πορνείας και της..

Λουκά, δεν μας τα λες καλά...

Ούτε και αυτή τη φορά σωθήκαμε;
«Μπορεί να χρειαστεί κάποια μορφή οικονομικής βοήθειας, αλλά πρέπει να δουλέψουμε εντατικά για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο», αναφέρει ο κ. Παπαδήμος σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Il Sole 24 Ore, σύμφωνα με το Reuters, βάζοντας νέα φυτίλια στον έλληνα φορολογούμενο που διαπιστώνει πως ούτε και αυτήν την φορά φαίνεται πως μπήκε πάτος στο βαρέλι. Τι σημαίνει αυτό; Μια από τα ίδια. Νέα...

Παπαδήμος: "Ο νόμος για τα ΑΕΙ θα εφαρμοστεί"

«Ο νόμος για την ανώτατη παιδεία πρέπει να εφαρμοστεί και θα εφαρμοστεί», ξεκαθάρισε ο Πρωθυπουργός, σημειώνοντας ωστόσο ότι δεδομένων των προβλημάτων πρέπει να εξεταστούν ορισμένες βελτιώσεις και όχι ανατροπή του πλαισίου του νόμου.
Και ύστερα ξύπνησαν...

Μαχαιριά Παπαδήμου: "Μην περιμένετε να πληρωθούν οι μικρομολογιούχοι"

Από τα πιο επίσημα χείλη, αυτά του πρωθυπουργού ξεκαθαρίστηκε στην Βουλή ότι δεν πρέπει να έχουν ελπίδες ούτε οι μικροομολογιούχοι, ούτε τα ασφαλιστικά ταμεία, ότι θα αντιμετωπιστούν..

Ετοιμάζεται surprise στη Β΄ Αθήνας

Καρατσεκαρισμένο...
Τις τελευταίες ημέρες στα "γαλάζια" στέκια κυκλοφορεί μια φήμη που τείνει να επαληθευτεί γιατί, όπως λέει και ο λαός μας, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις,  ο...

Καλώς τον και ας άργησε...

Στην Αθήνα βρίσκεται την Παρασκευή ο αρμόδιος επίτροπος της ΕΕ για την Απασχόληση, τις Κοινωνικές Υποθέσεις και την Κοινωνική ένταξη, Λάζλο Αντόρ, ο οποίος θα συναντηθεί με υπουργούς, μεταξύ των οποίων και τον υπουργό Εργασίας Γ. Κουτρουμάνη, και θα μιλήσει σε συνέδριο που διοργανώνει το υπουργείο Υγείας. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο επίτροπος έχει προσκληθεί να απευθύνει...

Η πολιτική του φόβου και ο γάιδαρος του Χότζα

του Νίκου Χειλαδάκη
Καθώς πλησιάζουμε στις εκλογές, που πολύ θα ήθελαν να τις αποφύγουν οι ιθύνοντες της Τρόικας, διαφαίνεται πλέον πως εκείνο που θα θέσουν σαν το μεγαλύτερο επιχείρημα για να στηριχτούν τα ίδια τα κόμματα που κατέστρεψαν και πρόδωσαν την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, θα είναι ο φόβος της δραχμής και ...

Στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα ο Βρούτσης

Τις θέσεις της ΝΔ για την αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος θα παρουσιάσει τη Δευτέρα στις 7.30 μ.μ. ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο...

Τρ.Μηταφίδης: "Να πληρώσουν οι Τράπεζες"

Πρόταση ψηφίσματος
Για τα στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια
Oι «μνημονιακές» κυβερνήσεις διαμόρφωσαν εφιαλτικές συνθήκες για τους εργαζόμενους με πολύ σοβαρές συνέπειες ακόμα και για την επιβίωσή τους.
Η πρόταση μας αποσκοπεί στην προστασία των εργαζομένων, συνταξιούχων, επισφαλώς εργαζομένων και ανέργων, που..

Το υπουργείο Εργασίας τα έχει εγκαταλείψει όλα στην τύχη τους

Η παρατεινόμενη εκκρεμότητα με τους καταργηθέντες Οργανισμούς Εργατικής Κατοικίας και Εργατικής Εστίας έχει πολλαπλές παρενέργειες. Οι παροχές Κοινωνικού χαρακτήρα των δύο Οργανισμών κινδυνεύουν. Τα αποθεματικά και η περιουσία τους βρίσκονται στον αέρα. Οι εκατοντάδες εργαζόμενοι των δυο Οργανισμών αγωνιούν για...

Πρόστιμο στο "Χωριάτικο" επειδή μοίραζε δωρεάν πατάτες

Καλό και ωραίο το "κίνημα της πατάτας", που άρεσε στον κόσμο και του έδωσε την ευκαιρία να προμηθευτεί φθηνά το προϊόν, αλλά στο taxalia, σας αναλύσαμε τότε την κρίσιμη παράμετρο: ότι δηλαδή όλα είναι ωραία, μέχρι να χώσει τη μούρη του το κράτος. Ο μεγάλος εχθρός του πολίτη.
Όπως ανακοινώθηκε χθες, επεβλήθη πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ από τους ελεγκτές του υπουργείου Ανάπτυξης σε φούρνο που μοίραζε προ 15νθημέρου σε κάθε πελάτη του δωρεάν πατάτες!
Όπως ανακοίνωσαν στελέχη της Γενικής Γραμματείας Εμπορείου, οι ποινές του καταστηματάρχη ήταν για:

To ΠΑΣΟΚ θα ξανακυβερνήσει πολύ σύντομα

Μαλώνουν σαν τα κοκόρια στην "κεντροδεξιά" πολυκατοικία, που χωρίστηκε σε καμιά εικοσαριά τιμάρια και τρίβουν τα χέρια τους στο ΠΑΣΟΚ. Τρώγονται ΝΔ- Καμμένος, με βαριές κατηγορίες ένθεν και ένθεν και το ΠΑΣΟΚ αθόρυβα και μεθοδικά όπως πάντα, φέρνει πίσω τους οργισμένους οπαδούς του. Με την αλάνθαστη μέθοδο του...

Η προοπτική είναι μπροστά μας...

Aρκεί να την πιστέψουμε και να την ακολουθήσουμε ως χώρα

Βασικές προτεραιότητες μιας ουσιαστικής αναπτυξιακής προοπτικής με σημαντικά οφέλη για την Ελλάδα, αποτελούν...

Η ομοιoγένεια ως στοιχείο αποτελεσματικότητας στην πολιτική...

- Κυβερνάνε ή είναι μία ωραία ατμόσφαιρα;
- Το κοινό στοιχείο Μπουτάρη- Παπαδήμου...

Άρθρο του Χρήστου Νικολαϊδη

Νέο μπάχαλο χτες στην κυβέρνηση Παπαδήμου, ο Μπαμπινιώτης ήθελε να αναστείλει την εφαρμογή του νόμου για τα ΑΕΙ, τον οποίο έχουν ήδη αναστείλει οι Αριστεροί με τις καταλήψεις τους...
Η νέα κρίση τερματίστηκε άτσαλα με την παρέμβαση του πρωθυπουργού. Μου θυμίζει την Ομάδα Μπουτάρη, μέλη της οποίας προωθούσαν εν κρυπτώ ρύθμιση για το Αλλατίνι και μόλις το έμαθαν οι υπόλοιποι η κατάσταση θύμισε...

Όποιος δε νοιάζεται για τον τουρισμό, δεν νοιάζεται για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας

Έχουμε κουραστεί να λέμε ότι για να αναπτυχθεί σε στέρεες βάσεις ο τουρισμός, χρειάζεται να εφαρμοστεί μια συγκεκριμένη επικοινωνιακή στρατηγική που θα εστιάζει στην αποκατάσταση της αρνητικής εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό. Ότι πρέπει να υπάρξουν...

Πρόκληση

Οι φουσκωμένοι λογαριασμοί της ΔΕΗ αποτελούν πρόκληση για ένα κόσμο που δεν αντέχει άλλο. Οι αλληλοκατηγορίες μεταξύ της διοίκησής της και της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, δεν αποκαλύπτουν τίποτε άλλο παρά μόνο τις τεράστιες ευθύνες των αρμόδιων υπουργών του ΠΑΣΟΚ. Η επανάκτηση της αξιοπιστίας στις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας θα επέλθει μόνο...

Ο Σάββας Αναστασιάδης για τα κέντρα υποδοχής μεταναστών

"Χωρίς να έχουν τις κατάλληλες υποδομές επιλέχθηκαν   τα παλιά στρατόπεδα στα Λαγκαδίκια, Σίνδο, Διαβατά και Ωραιόκαστρο" 
Ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και αναπληρωτής του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Νέας Δημοκρατίας κ. Σάββας Αναστασιάδης, για την δημιουργία κέντρων υποδοχής μεταναστών , έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο Χάρρυ Κλυνν προτείνει τι να ψηφίσουμε


Ένα video για να σας ανεβάσουμε λίγο….

και το κορυφαίο σχόλιο*… για κερασάκι….
Πιλότος της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας φτάνει στα 9g!!

Μήνυση Καμμένου κατά Λιάτσου

Με μήνυση απαντά ο Πάνος Καμμένος κατά της εφημερίδας «Παρασκευή +13» που έχει αφιερώσει το σημερινό της πρωτοσέλιδο στον ίδιο, με τίτλο: «Π. Καμμένος: Επαιξε 9,5 δισ. δρχ. Κέρδισε 1 δισ. δρχ. στη Σοφοκλέους» και υπέρτιτλο «Την εποχή της μεγάλης ληστείας στο χρηματιστήριο».
Σύμφωνα με την εφημερίδα,..

Το μέγεθος μετράει τελικά*;

Η -συντομότατη και τεκμηριωμένη- απάντηση* από το taxalia

Γιγαντιαία επιχείρηση-σκούπα στην Αθήνα. Συνέλαβαν 7 (επτά) μετανάστες!

Από το πρωί η ΕΛ.ΑΣ. οργάνωσε μεγάλη φιέστα για να... καθαρίσει το κέντρο της Αθήνας. Κι όμως, παρά το γεγονός ότι η Αθήνα έχει καταληφθεί από παράνομους μετανάστες, παρά το γεγονός ότι ολόκληρες γειτονιές έχουν γίνει γκέτο, οι Αρχές κατάφεραν...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη