14 Οκτ 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ! ΚΑΖΑΝΙ που ΚΟΧΛΑΖΕΙ η ΕΛΛΑΔΑ !!

του Βλάση Γωγούση (που θα τον ξανακαλέσει ο ανακριτής!)
στις 15 Ιουλίου, ο δρ.Βλάσης Γωγούσης, ανέβασε στο taxalia, το άρθρο του  "ΕΜΦΥΛΙΟΣ εν ΟΨΕΙ !! ΚΑΖΑΝΙ που ΒΡΑΖΕΙ η ΕΛΛΑΔΑ" (εδώ) και δέχθηκε την ..τιμή, να τον καλέσει ο ανακριτής Θεσσαλονίκης, που το διάβασε, επειδή "παρότρυνε τα πλήθη σε βιαιοπραγίες".
Με το καινούριο άρθρο του, μάλλον θα ξαναπιεί καφέ με τον ανακριτή. Με το μαλακό τον Βλάση μας κυρ εισαγγελέα, μια χαρά τα λέει ο δόκτωρ.Διαβάστε το νέο του άρθρο :


Η ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου, υπεύθυνη για την επιμέλεια της θεατρικής παράστασης «Corpus Christi» με αφορμή τα επεισόδια που έχουν ξεσπάσει έξω από το θέατρο «Χυτήριο» , ζητά την προστασία του κράτους και δηλώνει ότι :
« έχει καταλυθεί κάθε έννοια το κράτους , κάποιοι κύριοι, χτυπούν, εμποδίζουν και χλευάζουν αυτούς οι οποίοι έχουν επιλέξει να πάνε να δουν μια θεατρική παράσταση, επειδή έτσι τους αρέσει»».

Αυτά δηλώνει η κυρία Βάσια και γω, ο …..ισόβιος έφηβος - όπως με αποκαλούν τα αγαπητά μου TAXALIA - …αντι…δηλώνω ! :

Εντάξει, κυρία Παναγοπούλου, καλές είναι οι ελευθερίες, καλή η τέχνη και – κανείς δεν έχει αντίρρηση - τελείως απαράδεκτη η λογοκρισία !

ΟΛΑ τα παραπάνω είναι χιλιοειπωμένα, από όλους αλλά κυρίως απ` αυτούς που τα εφαρμόζουν μόνο όταν αφορούν στους…. άλλους !!

Διότι όταν αυτοί ( δεξιοί η αριστεροί-δεν έχει σημασία ) , προβαίνουνε σε πράξεις βίας, διαλύουν την Αθήνα ( Γρηγορόπουλος) , διαλύουν παρελάσεις, εμποδίζουν εκλογικές διαδικασίες πρυτανικών αρχών, εισβάλουνε σε χώρους συνεδριάσεων Δ.Σ. ή διαλέξεων και ομιλιών ( ακόμη και σε εκδηλώσεις του εξωτερικού - βλ. Γαλλία, Κ. Γαβράς – Πάγκαλος , ) , όταν χτυπάν μετά μανίας τους πολιτικούς όπου τους βρουν στον δρόμο ( Χατζιδάκης), όταν σκοτώνουνε και καίνε ζωντανούς ακόμα και εγκυμονούσες μες στην Τράπεζα ( Μαρφίν ) γιατί δεν…απεργούσαν, όταν θεσπίζουν –για να μην πολυλογώ- την βία σαν το …..όπλο της Δημοκρατίας , τότε τι κάνουν, προασπίζουν μήπως τους θεσμούς και μάχονται για την …ελευθερία;;!!!.
Όταν η βία ,τα γιαούρτια, οι ντομάτες και τ` αυγά, κυρία Βάσια, πήραν τη θέση … δημοκρατικών επιχειρημάτων , όταν τα ….. «οουυυυύ» του αειμνήστου Γιώργου Ράλλη, οι προπηλακισμοί , τα γιουχαϊσματα και τα…παπούτσια κατά τη διάρκεια πολιτιστικών η άλλων εκδηλώσεων κι` όταν - μην το ξεχάσω - το κορυφαίο, το πρωτάκουστο ( και υποψήφιο για βραβείο …Γκίνες ) , το …χτίσιμο του πανεπιστημιακού δασκάλου στο γραφείο του έκανε σαν είδηση τον γύρο του..πλανήτη, τι περιμένατε κυρία Βάσια , να μαζευτούν έξω απ το θέατρο (πασίγνωστο και ένδοξο ΧΥΤΗΡΙΟ πλέον ) οι παραθρησκευτικές ( όπως τις λέτε ) οργανώσεις και να χειροκροτούνε;;

Γιατί κυρία Παναγοπούλου διαμαρτύρεστε για «παρεμπόδιση» ( σίκ, της Σμύρνης τον συνωστισμό θυμίζει η έκφραση μου - αφού , μόνο που δεν….μαχαιρωθήκανε οι…. διαφωνούντες με τους άλλους και τα ΜΑΤ έξω από το θέατρο ) μιας πρωτοποριακής παράστασης που ( όπως πληροφορούμαι-όρκο δεν παίρνω - ) , εμφανίζει Ιησού και μαθητές σαν κίναιδους και τραβεστί , την μάνα του και τη Μαγδαληνή ….λεσβίες και τον Ιούδα – τον ταμία- κίναιδο και…ταμία της παρέας - να απαγχονίζεται από τους κλάδους μιας συκιάς ( εξ` ου κι`οι π@@@@@δες …συκιές αποκαλούνται);
«Νάρθει ο εισαγγελέας» φωνάζαν κάποιοι και αυτός ο…δόλιος δεν …φαινόνταν !
Νάρθει , να κάνει τι η…….…τρίτη εξουσία ;;
Να παρει θέση και να πει αν ήταν ¨η δεν ήταν π@@@της ο Χριστός η ένοχος ο…Κασιδιάρης;;

Άσε που θάτρωγε και καμιά ξώφαλτση απ` τον σταυρό που, δίκην αγιαστούρας, κράδαινε χριστιανικότατα ο ρασοφόρος κήρυκας του… « αγαπάτε αλλήλους » !
Σοβαρευθείτε φίλοι/ες μου, ξαναδιαβάστε ένα παληό μου άρθρο με τίτλο (ΕΜΦΥΛΙΟΣ εν ΟΨΕΙ !! ΚΑΖΑΝΙ που ΒΡΑΖΕΙ η ΕΛΛΑΔΑ ( με κάλεσε ο ανακριτής γι` αυτό το άρθρο, " γιατί παρότρυνα τα πλήθη , σε….βιαιοπραγίες " - μούπε -).
διαβάστε το , τον… ΟΡΓΟΥΕΛ θυμίζει και δυστυχώς σιγά-σιγά επαληθεύομαι !.
Σε δεύτερο εμφύλιο, φοβάμαι δυστυχώς, πηγαίνουμε και εκδηλώσεις σαν τη χθεσινή με παιδική χαρά θα μοιάζουν!
Συμμαζευτείτε ΟΛΟΙ σας , ΕΜΕΙΣ – οι…..τεως ΄εφηβοι - τα ζήσαμε , και τα πληρώσαμε όχι με λόγια αλλά με ΑΙΜΑ.
Σε λίγο - να μου το θυμάστε- η βία καθεστώς, τρόπος ζωής θα γίνει και τότε το ποιοι έχουν δίκιο και ποιοι άδικο, ελαχιστη θα έχει σημασία !
Συνέλθετε, είναι καιρός ακόμα !!

Δρ Βλάσης Γωγούσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη