4 Οκτ 2012

Και γιατί κατεβάσατε την ιστοσελίδα;

Ρε τι γίνεται με τους σοσιαλιστές...
Ο Ελληνοεβραίος εφοπλιστής (και συνεκδότης του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ), Βίκτωρ Ρέστης κατηγορείται τις τελευταίες ημέρες για εκτεταμένη φοροδιαφυγή (αναλυτικά στο directnews). Η οικογένειά του -μεγάλη και πολύ πλούσια οικογένεια Εβραίων της Ρόδου- έχει διάφορα ιδρύματα, μουσεία κ.λ.π κυρίως Εβραϊκού ενδιαφέροντος και πολύ καλά κάνει.

Ανάμεσα στα ιδρύματα, ο Βίκτωρ Ρέστης, είχε φτιάξει κι ένα με την ονομασία "PALIS FOUNDATION", μαζί με φίλους του εφοπλιστές. Εφοπλιστάρες για την ακρίβεια, όπως τον Πάλλη, τον Ποταμιάνο κλπ. (Π.Α.Λ.Ι.Σ. = Πολιτιστικής Ανάδειξης Λαμπρών Ιστορικών Συλλογών). 

Στο Δ.Σ. του ιδρύματος συμμετείχε μαζί με τους εφοπλιστές κι έναν απόστρατο και ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. (πρώην ΠΑΣΟΚ, που τώρα ψάχνεται να πηδήξει από το καράβι και να πάει στο ΣΥΡΙΖΑ να σωθεί), Οδυσσέας Βουδούρης, γιατρός.

Από χθες που έγινε γνωστό ότι ο ...αριστερός (:))) βουλευτής ήταν μέλος του palis foundation, η ιστοσελίδα, έσβησε στην αρχή το ονομά του και μετά από μερικές ώρες, έκλεισε !!!!

www.palisfoundation.gr καπούτ !

Γιατί τόσο άγχος; Σε αυτή τη χώρα διαλύθηκε ο μύθος της αριστεράς. Βγήκε στο φώς η αλήθεια: όλοι όσοι κάνουν τους πολύ αριστερούς, έχουν ...δεξιά πορτοφόλια. Σιγά την αποκάλυψη....




 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη