8 Ιουν 2012

Helene, we got a problem!

του Σωτήριου Καλαμίτση, Δικηγόρου
O, κατά Μιχαλολιάκο, «Αρεοπαγίτης» κ. Αντώνιος Δελατόλας, μετέχων στο panel του Antenna, παρέστη μάρτυς του σημερινού επεισοδίου που εκτυλίχθηκε μεταξύ δύο «δημοκρατικών και προοδευτικών» θήλεων βουλευτών αφ’ ενός και ενός νταβραντισμένου «νεοναζί» άρρενος βουλευτού αφ’ ετέρου.
Τί να πρωτοθαυμάσει κανείς από το επεισόδιο; Την εριστικότητα της κ. Δούρου, η οποία δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια ...
συμπεριφορά, τον τσαμπουκά τής κ. Κανέλλη, η οποία μάς έχει συνηθίσει σε τέτοια συμπεριφορά, ή την υπερχειλή τεστοστερόνη του κ. Κασιδιάρη, την οποία έχουμε ψιλογνωρίσει; Τα θαυμάσαμε όλα και εξακολουθούμε να ασχολούμεθα, δυστυχώς, με αυτά.
Θα παραβλέψω τη χρήση της γλώσσας από την εκπαιδευτικό [;] κ. Δούρου, η οποία, απευθυνόμενη στον κ. Παπαδάκη, είπε «Γιατί άρετε;» αντί «Γιατί αίρετε;».
Θα σταθώ σε μία λεπτομέρεια. Ο δημοσιογράφος κ. Δελατόλας τηλεφώνησε σε κάποιο πρόσωπο λέγοντας «Ελένη, έχουμε πρόβλημα!». Τόσο απλά, όπως ο τελευταίος έλληνας πολίτης θα καλούσε την Αστυνομία για να τον σώσει από ένα ληστή. Όπως ο τελευταίος απλός Έλληνας πολίτης ή δικηγόρος θα περίμενε επί ώρες στην ουρά για να τον δει ο εισαγγελέας ακροάσεων και ν’ ακούσει το παράπονό του. Τόσο απλά ζήτησε βοήθεια ο κ. Δελατόλας από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ώστε να επιληφθεί ενός εγκλήματος καθοσιώσεως, το οποίο μόλις είχε διαπραχθεί εντός του σεπτού Τηλεοπτικού Ναού της περιοχής Αμαρουσίου, και απειλούσε την Ελληνική Δημοκρατία με κατάρρευση. Τόσο τραγικού που προκάλεσε ακόμη και την αντίδραση του κατεδαφιστή/θεματοφύλακα Γεωργίου Α. Παπανδρέου.
Ακριβώς όπως μερικές ώρες νωρίτερα είχε καλέσει την Αστυνομία ο 23χρονος φοιτητής, για να τον προστατεύσει από τους επίδοξους ληστές, αλλά έμεινε αβοήθητος και αφού τα πήρε στο κρανίο σκότωσε έναν από τους ληστές. Ευελπιστώ ότι η Δικαιοσύνη θα αναγνωρίσει δεκάδες ελαφρυντικά στο πρόσωπο του νεαρού ανθρωποκτόνου.
Αυτή τη στιγμή ακούω εμβριθέστατη ανάλυση του επεισοδίου από την δημοκράτισσα, σοσιαλίστρια και προοδευτικιά κ. Αμνούλα, την οποίαν οφείλουμε να ακούμε με τεράστια προσοχή εις αναγνώρισιν κατ’ ελάχιστον του γιγαντιαίου έργου, το οποίο έχει προσφέρει αφειδώς στον ελληνικό λαό με την απαράμιλλη σοφία, εμπειρία και εργατικότητά της. Δίπλα της κάθεται στο panel ο κ. Τατσόπουλος και πιο πέρα ο αυτόπτυς μάρτυς του πρωϊνού «τραγικού» επεισοδίου κ. Δελατόλας. Ας θυμηθούμε ότι προ ημερών ο κ. Τατσόπουλος παρά λίγο να σπάσει στο ξύλο τον συνομιλητή του κ. Τζανάκη [ή κάνω λάθος στο όνομα;].
Όταν σπέρνεις Τατσόπουλους κ. Δούρου μου, θερίζεις Κασιδιάρηδες και τούμπαλιν!!
Σωτήριος Καλαμίτσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη