19 Ιουν 2012

Ο Κώστας Γκιουλέκας για τον θάνατο του Αλκέτα Παπαγούλια

Με αφορμή την είδηση του θανάτου του Αλκέτα Παναγούλια ο βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με την παράταξη “Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη” στον Δήμο Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:


“Σήμερα η Ελλάδα έχασε μία κορυφαία προσωπικότητα του αθλητισμού. Ο Αλκέτας Παναγούλιας υπήρξε σπουδαίος παράγοντας στον χώρο του ποδοσφαίρου, προπονητής του εθνικού μας συγκροτήματος και ομάδων της Θεσσαλονίκης. Δεν ήταν μόνον ο ηγέτης που άνοιξε τον δρόμο στην καθιέρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου στους πανευρωπαϊκούς και παγκόσμιους θεσμούς, ο παιδαγωγός, ο ψυχολόγος, ο φιλόσοφος του αθλητισμού και της ζωής.
Παράλληλα, ήταν ένας ιδεολόγος με έντονη πολιτική δράση, ένας πατριώτης ο οποίος σε κάθε ευκαιρία μιλούσε για την Ελλάδα, για τους περήφανους κατοίκους της χώρας του, αλλά και για την αγαπημένη του Θεσσαλονίκη.
Στη μνήμη και την καρδιά μας θα έχει μία μόνιμη θέση. Η απώλεια είναι μεγάλη. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη