8 Ιουν 2012

Και ο Κουλούρης στον ΣΥΡΙΖΑ;

Όλο το "βαθύ ΠΑΣΟΚ" μετακομίζει στον ΣΥΡΙΖΑ
Το δικό του παρών στις εκλογές της 17ης Ιουνίου δίνει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κίμωνας Κουλούρης, που σύμφωνα με δηλώσεις του βλέπει «πολύ θετικά» τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, παρότι στηρίζει το ΠΑΣΟΚ.

Ειδικότερα, μιλώντας στο axiaplus.gr, ο Κίμωνας Κουλούρης, φέρεται να δήλωσε:


«Βλέπω πολύ θετικά τον Αλέξη Τσίπρα».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Κουλούρης συμμετέχει στην προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ για ένα καλό αποτέλεσμα στις εκλογές, ωστόσο φέρεται να υποστηρίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα επικρατήσει:

«Ο κόσμος έχει βαρεθεί τα ίδια πρόσωπα, πόσο μάλλον τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια υπό τις οδηγίες του Γιωργάκη», δηλώνει ο Κίμων Κουλούρης που αφήνει αιχμές κατά του Γιώργου Παπανδρέου. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός τον έθεσε εκτός κόμματος όταν άσκησε κριτική στον Θεόδωρο Πάγκαλο.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Κίμων Κουλούρης «συμβουλεύει» τους παλιούς του συντρόφους να «μην ασχολούνται με τον Αλέξη Τσίπρα», διότι έχει την δική του δυναμική και ότι όσο ασχολούνται με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον επικεφαλής του, τόσο θα χάνει το ΠΑΣΟΚ!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί και ακόμα μία πληροφορία που αναφέρει το axiaplus.gr, ότι υπήρξε συνάντηση του Κίμωνα Κουλουρη με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Δραγασάκη, με το ρεπορτάζ να κάνει λόγο για φλερτ που μπορεί να καταλήξει σε γάμο.

iefimerida
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη