31 Μαΐ 2012

Ποιοί είναι οι 23 δημοσιογράφοι που φεύγουν από το MEGA

Από το πρωί έκαναν… ουρά στο λογιστήριο του MEGA οι δημοσιογράφοι που αποχωρούν, παίρνοντας στα χέρια τους την πρώτη επιταγή της αποζημίωσης, που θα δοθεί σε 4 ως και 9 δόσεις. Πάνω από 20 δημοσιογράφοι (23, εν τω προκειμένω) φεύγουν από το κανάλι της Μεσογείων
Ποιοι φεύγουν από το κανάλι:
Σταύρος Καπάκος, Μαρία Καρχιλάκη, Μαρία Παπουτσάκη, Αθηνά Κουφοπάνου, Μαίρη Λαμπαδίτη, Θάνος Πασχάλης, Μαργαρίτα Βεργολιά, Κώστας Καζακόπουλος, Αθανασία Ανεζάκη, Μαίρη Ορφανίδη, Δημήτρης Παπαντωνίου, Μαριλένα Γεραντώνη, Σταμάτης Γιαννίσης, Ανδρέας Παπαδημητρίου, Νατάσα Κιουτσούκη, Ελένη Μπιμπίκου, Γιώργος Θαναηλάκης, Μαρία Κατσαμακίδου, Παναγιώτης Δερνέλης, Στάμος Προύσαλης και Ελένη Δημητρακοπούλου.

Εδώ και λίγο καιρό είχαν αποχωρήσει από το κανάλι ο Αλέξης Σπυρόπουλος και ο Γιάννης Γιαννακόπουλος.
Ο διευθυντής ειδήσεων του καναλιού Χρήστος Παναγιωτόπουλος στο aixmi.gr αποχαιρέτισε όσους αποχώρησαν σε άρθρο με τίτλο «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του ΜEGA»

«Η 31η Μαΐου είναι μιά πολύ δύσκολη μέρα για μένα. Επιτρέψετε μου, λοιπόν, να γράψω δυο προσωπικά λόγια. Αποχωρούν 23 δημοσιογράφοι, παραγωγοί και εργαζόμενοι στην υποστήριξη των Ειδήσεων από το ΜEGA και τη διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης, της οποίας είμαι επικεφαλής τα τελευταία εννέα χρόνια.

Οι συνάδελφοί μου φεύγουν αρνούμενοι να αποδεχθούν τη μείωση των αποδοχών τους -που η οικονομική δυσπραγία και του ΜEGA επιβάλλει- και φοβούμενοι ότι στο μέλλον -αν αλλάξει επί τα χείρω ο νόμος, πράγμα καθόλου απίθανο- μπορεί να μην καταφέρουν να πάρουν το σύνολο της αποζημίωσής τους.

Θέλω και δημόσια να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους αυτούς. Συνταξιδέψαμε επί πολλά χρόνια -με κάποιους 20 ή και 21- ζήσαμε πολλά, καλά και κακά, επιτυχίες και αποτυχίες.

Είχαμε γίνει μιά οικογένεια. Με τις χαρές και τις λύπες, τις γκρίνιες και τα πειράγματα, τους τσακωμούς και τις αγκαλιές μας.
Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί χωρίς τη δική τους συμβολή τίποτα δεν θα είχαμε καταφέρει. Προσέφεραν το περίσσευμα της γνώσης τους, του ταλέντου τους, της ψυχής τους. Δούλεψαν αργίες, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιές, Πάσχα, έκοψαν από τις άδειές τους μέρες για να μη λείπουν από το ρεπορτάζ, ξενύχτησαν στο δρόμο για να πάρουν μιά δήλωση ή ένα πλάνο.

Φεύγουν, παίρνοντας μαζί τους ένα κομμάτι της ζωής μου, ένα κομμάτι της ψυχής μου.

Δεν τους λέω «αντίο», το αντίο φέρνει μαζί του το παγωμένο αγέρι του «για πάντα». Και δεν θέλω αυτός ο αποχωρισμός να είναι παντοτινός. Προτιμώ να τους πω “γειά χαρά. Και στο επανιδείν”».

SOCCERPLUS
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη