18 Ιαν 2012

Ηλιθιότητες με ...επικείμενο σεισμό στη Σαντορίνη

Έχει σαλτάρει ο κόσμος από την ανεργία και το ΄ριξε στη δεισιδαιμονία...Τα ΄παμε -και το αποδείξαμε στο taxalia !- ότι δυστυχώς οι σεισμοί δεν προβλέπονται! Μακάρι να ήταν αλλιώς, αλλά δεν προβλέπονται. Οπότε, μη δίνετε σημασία στον κάθε "μάντη" και τις μπούρδες που διασπείρει ο κάθε χαχόλος στο ιντερνετ. Κανείς δεν ξέρει αν θα γίνει ή δεν θα γίνει σεισμός ..
αύριο. Μη γυρίζουμε σο μεσαίωνα, όπου ο καθένας, "είδε κόκκινο νερό άρα θα κάνει σεισμό", "έκλασε η κότα του, άρα θα εκραγεί το ηφαίστειο" κι άλλα καραγκιοζλίκια. Απλά δεν ξέρουμε. Δεν μπορεί κανείς άνθρωπος στον κόσμο να πεί να θα γίνει ή δεν θα γίνει αύριο σεισμός στη Σαντορίνη ή την Καλαμπάκα ή την Ιεράπετρα. Μπορεί να γίνει σε 1 λεπτό, μπορεί να γίνει σε 1.000.000 χρόνια. Πιό απλό δεν γίνεται: κανείς δεν ξέρει.

Γράφει ο φίλος από την Σαντορίνη:

ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ """"ΗΟΑΧ¨"ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ ... ΠΕΡΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ...ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ η γελοιότητα "περι επικείμενων σεισμών στη ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ "ΣΕ 6 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ" "500 ΡΙΧΤΕΡ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ¨ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΣΤΑ 2"" ΘΑ ΑΝΑΔΥΘΕΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ (ΦΦΣΣΣ ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!)...........(ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΤΑΝ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 80 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ.....!)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη