31 Δεκ 2011

Ποια θα είναι η έκπληξη της φετινής Πρωτοχρονιάς;;;

Ετοιμάζεστε να αλλάξετε χρόνο; Να σβήσετε τα φώτα, να μετρήσετε αντίστροφα και τα λοιπά; Αυτό το σκεφτήκατε;

Γιατί κάνουμε στα σπίτια μας Βασιλόπιτα;

ας γυρίσουμε στα χρόνια που τα πράγματα ήταν πιό απλά και πιό αθώα. Δεν τα γνωρίσαμε, αλλά αυτό διαφαίνεται από τα βιβλία της εποχής που διέσωσε σε ψηφιακή μορφή το blog gnoseis. Δείτε για παράδειγμα τι έγραφε για το έθιμο της Βασιλόπιτας, το Αναγνωστικό της Γ'Δημοτικού του 1955:

Το μήνυμα του Προέδρου της ΝΔ Α.Σαμαρά για το νέο έτος

«Καλή χρονιά σε όλους!
Στον καθένα ξεχωριστά και στην Πατρίδα μας!
 Ευχές για υγεία και αγάπη, στις οικογένειές σας. Ευχές το 2012 να σημάνει το τέλος της μεγάλης δοκιμασίας που περνά ο λαός μας…
 Και την αρχή της Ελπίδας για την Ελλάδα μας. Να θυμάστε, ότι - πέρα από τις ευχές - στα χέρια μας κρατάμε τη μοίρα μας.
Γι’ αυτό και η καλύτερη ευχή για το νέο χρόνο είναι να..

Το μήνυμα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου για το νέο έτος

Η χρονιά που φεύγει ήταν για όλους μια δύσκολη χρονιά. Η πατρίδα μας πάλεψε να υπερασπιστεί την ίδια της την ύπαρξη. Παρά τις μεγάλες δυσκολίες, συλλογικές, αλλά και προσωπικά, για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα, για κάθε οικογένεια, έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα να στεκόμαστε όρθιοι. 
Έχουμε ακόμα δρόμο, αγώνα και πολύ προσπάθεια μπροστά μας. Έχουμε όμως παράλληλα, αποφασιστικά και όλοι μαζί, βάλει..

Το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ.Παπούλια για το νέο έτος

Την αναγκαία συναίνεση όλων μελών της κυβέρνησης, όλων των κομμάτων, των διαμορφωτών της κοινής γνώμης, των συνδικαλιστων, του πνευματικού κόσμου, των επιχειρηματιών... και των κρατικών λειτουργών, με τον ίδιο να την εγγυάται προσωπικά για να βγει η Ελλάδα από την κρίση, επισημαίνει στο..

Σπόροι; Όχι πλέον!

δείτε ένα ενδιαφέρον θέμα που μας έστειλε αναγνώστης:

Πρωτοχρονιάτικο παραμύθι από το μέλλον

Μιας και δεν ήρθε ακόμη ώρα  ν’ ανάψει το σκοτάδι ο Δήμαρχος κ. Αρχοΐδης, για να υποδεχθούμε τον καινούργιο χρόνο, ας μαζευτούμε παιδιά μου μπροστά στο ραδιόθερμο να σας πω ένα παραμύθι.
- Γιαγιάκα, γιατί τον λένε Αρχοΐδη τον δήμαρχό μας;
- Είναι από τις λέξεις «άρχω» και «οίδα» Κωστάκη μου. Διοικώ και γνωρίζω.  Ξέρω, δηλαδή, πώς να διοικώ. Επειδή διοικούν οικογενειακώς κοντά 500 χρόνια, άλλαξαν το..

10 χρόνια ευρώ

Πέρασαν κιόλας χρόνια από τότε που μπήκε στη ζωή μας το ευρώ.
Οι απόψεις διίστανται. Άλλοι το θεωρούν σωτηρία, άλλοι καταστροφή.
Η αίσθησή μας πάντως είναι ότι με το ευρώ, τα πλατιά λαϊκά στρώματα, που θα ΄λεγε κι ο Ανδρέας Παπανδρέου, αισθάνονται φτωχότερα.
Αισθάνονται ότι ποτέ δεν έχουν στην τσέπη τους λεφτά, ενώ αναπολούν την αίσθηση του ..δεκαχίλιαρου...που γέμιζε τα πορτοφόλια.

Eίκοσι χρόνια χωρίς τη Σοβιετική Ένωση

του Βλάση Αγτζίδη
Το 2011 μας αφήνει σ’ ένα ιδιαιτέρως θλιβερό πλαίσιο. Το 2012 έρχεται με τις χειρότερες προοπτικές. Για όσους από εμάς παρακολουθήσαμε -ως ερευνητές τότε- τα τελευταία χρόνια της περεστρόϊκα, την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και τις αξεπέραστες ωδίνες που δημιούργησε στους σοβιετικούς λαούς, νοιώθουμε πολύ

Με πυροτεχνήματα θα υποδεχθεί το 2012 η Θεσσαλονίκη

Με ρίψη πυροτεχνημάτων από το θαλάσσιο μέτωπο της πόλης, στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους θα υποδεχτεί τον νέο χρόνο ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Τα μεσάνυχτα. με την έλευση του 2012, ο ουρανός της Θεσσαλονίκης θα φωτιστεί από εκατοντάδες πυροτεχνήματα, ως μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για..

Με απευθείας ανάθεση ...εταιρεία "φάντασμα" έκανε την αποτίμηση των AIRBUS A340-300

Δείτε τι αποφάσισε η ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΕΩΝ & ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ με την απόφαση 197/05.12.2011...

Στις 30.11.2011 η GRANT THORNTON σύμβουλος της Ελληνικής κυβέρνησης με επιστολή της δηλώνει ότι, δεν είναι σε θέση να ολοκληρώσει την αποτίμηση κατόπιν επιτόπιας επιθεώρησης, των 4 προς πώληση αεροσκαφών AIRBUS A340-300 πριν από τις 18 Ιανουαρίου του 2011..

Μήνυμα των "γκρίζων λύκων" στους Έλληνες Καταδρομείς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ 
Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα Bikgum – Αποτελούν την επιβεβαίωση και ανάμειξη της ΜΙΤ και των Γκρίζων Λύκων στον μυστικό ανορθόδοξο πόλεμο εναντίον της Ελλάδας με το κάψιμο των Δασών μας στα νησιά του Αιγαίου, της Κρήτης, της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πελοπονήσου και..

560 εκατομμύρια ευρώ αγοράσαμε τα 4 Airbus. Πόσο τα πουλήσαμε;

Σε προηγούμενα άρθρα θα βρείτε περισσότερα για το σχετικό θέμα. Μάθαμε πριν λίγο ότι τα 4 αεροσκάφη της Ολυμπιακής, αγράστηκαν από το ελληνικό δημόσιο 560 εκ.ευρώ (140 εκ.το ένα).
Πουλήθηκαν ελαφρώς μεταχειρισμένα, με λίγες σχετικά πτήσεις. Πόσο; Πηγή μας που ασφαλώς θέλει να μείνει ανώνυμη, μας μίλησε για...

Βρες το φλουρί με ..ανιχνευτή μετάλλων !

Σου τη σπάει που κάθε χρόνο άλλος τυχαίνει το φλουρί στη Βασιλόπιτα;
Μην αγχώνεσαι! Υπάρχει ο φλουρο-ανιχνευτής.
Οι καιροί είναι δύσκολοι! Δεν είναι να αφήνουμε πια τίποτα στην τύχη! Φέτος κάνε το φλουρί της βασιλόπιτας του 2012 δικό σου με το νέο επαναστατικό μίνι ανιχνευτή μετάλων, αποκλειστικά από το..

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα που πυροβόλησαν χθες στην Πολίχνη

η είδηση εδώ
Η γυναίκα υπεβλήθη σε εγχείρηση στο μάτι και της αφαιρέθηκαν θραύσματα από σφαίρες, ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της δεν είναι ενθαρρυντική, καθώς φέρει μεγάλο οίδημα στον εγκέφαλο, επίσης..

New Year celebrations in New Zealand

click more:

Με πυροτεχνήματα γιόρτασαν τον ερχομό του 2012 στην Αυστραλία (video)

Σε κάποιες περιοχές της γης το 2012 έχει μπει εδώ και μερικές ώρες και ...έρχεται σε μας.

Με φαντασμαγορικές εκδηλώσεις και βεγγαλικά, υποδέχθηκε το 2012 το Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Ανάλογες εκδηλώσεις υποδοχής του νέου έτους, αναμένονται σε λίγες ώρες και στην..

Βγήκαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού της αστυνομίας

100 οι θέσεις, 922 υποψήφιοι κρίθηκαν ικανοί, 122 υποψήφιοι για 4 θέσεις βιολόγων, 283 υποψήφιοι για 20 θέσεις Πληροφορικής. 
Το 70% και πλέον, όσων προηγούνται είναι γυναίκες.
Aναρτήθηκαν σήμερα (31-12-2011) στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και στις Διευθύνσεις Αστυνομίας και Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας, οι Πίνακες ΙΚΑΝΩΝ υποψηφίων, κατά κατηγορία και ειδικότητα, που συγκεντρώνουν τα προσόντα για τις  και τις προϋποθέσεις για διορισμό ή μετάταξη ή ένταξη τους, με αναλυτική βαθμολογία και συνολικό αριθμό μορίων. Οι ανωτέρω..

Αύριο ο γάμος της κόρης του Χαίτογλου

Στο γάμο της κόρης του κολλητού του θα παραστεί αύριο το ζεύγος Σαμαρά. Δεν μπορούσε να

Κάποιος επιτέλους να ζητήσει τα ονόματα από τους εισαγγελείς...

«Δεν θα εκτραπούμε από τον προεκτιθέμενο ουσιώδη πυρήνα της ενέργειάς μας και δεν θα χαθούμε σε δυσώδεις ατραπούς ονοματολογίας, αναλισκόμενοι σε ενασχόληση με το αυτονόητο και πασίδηλον, δυστυχώς, της νεοελληνικής πραγματικότητας. Δεν έχει νόημα, άλλωστε, να....

Τα Κάλαντα του Θέμου...

Τα ψέλνει ο Θέμος στον κ. Παπαδήμο...
ότι μας πάει για χρεοκοπία, επικαλούμενος επιστολή της τρόικας....

Άλλα μας έλεγες πριν ένα μήνα Θέμο,

Εις μνήμιν Ρήγα

Του Ρήγα, του σκύλου που σακάτεψε ο Αλβανός με τη βαριοπούλα δεν του έμελε να τα καταφέρει. Προφανώς η "λύσσα" του αλβανού χασάπη και του ελληνοειδούς εντολοδόχου του ήταν μεγαλύτερη από την ίδια τη ζωή... 

Άνθρωπος που συμπεριφέρεται έτσι στη ζωή, η ζωή δεν του αξίζει, δεν την κατανοεί. 
 Με την τραγική αυτή συγκυρία να βάλουμε το ξερό μας να επαναπροσδιορίσει τι είμαστε. Τί θέλουμε να είμαστε. Η Γή δεν πλάστηκε για μας, δεν είναι δική μας, δεν ανήκει σε..

ΑΡΧΙΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΧΡΟΝΙΑ …

Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος 
Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος και το 2011 μας αποχαιρετά σε λίγες ώρες και αντίθετα με άλλες αντίστοιχες παραμονές πρωτοχρονιάς όλοι θα ευχόμασταν το Νέο Έτος να είναι καλύτερο από το αυτό που φεύγει. Δυστυχώς όμως είναι κοινή πεποίθηση όλων μας, ότι το 2012 θα είναι χειρότερο από το 2011, όπως και το αυτό ήταν χειρότερο από το προηγούμενο. 
Μαζί με όλα τα οικονομικά βάρη που φόρτωσαν οι κυβερνήτες μας στον ελληνικό λαό του αφαίρεσαν και την ΕΛΠΙΔΑ. Την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, για ένα καλύτερο μέλλον. Αυτό πλέον..

Πυροβολισμοί σε bar στη Βαλαωρίτου, τραυματίας 24χρονος

Έξω από μπαρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης γύρω στις 8 το πρωί σημειώθηκαν πυροβολισμοί, από τους οποίος τραυματίστηκε ένας νεαρός άνδρας 24 ετών. Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Βαλαωρίτου όπου ο νεαρός άνδρας βρέθηκε τραυματισμένος στο πόδι από πυροβόλο όπλο και..

Το ινστιτούτο καταναλωτή μηνύει τη ΔΕΗ για τις εξοντωτικές αυξήσεις

Το Νέο ΙΝΚΑ μετά το μποϋκοτάζ που πραγματοποίησε στις 15 Δεκεμβρίου ενάντια στις εξοντωτικές αυξήσεις της ΔΕΗ τώρα προχωρά και σε άσκηση συλλογικής αγωγής κατά της εταιρείας.

Το Tri..... δεν κόβει αποδείξεις;

Καλημέρα, θέλω να κάνω μια καταγγελία για το Tri..... Πήγα 2 φορές μέσα στις γιορτές και καμία από τις 2 δεν μου έκοψαν απόδειξη. Όταν ζήτησα απόδειξη με κοίταξαν με μια ξινισμένη μούρη και η σερβιτόρα και η μπαργούμαν την 1η και τη 2η φορά αντίστοιχα! Δηλαδή είναι δυνατόν να νιώθουμε και άσχημα που ζητάμε το αυτονόητο?? Και όλο το μαγαζί ήταν χωρίς αποδείξεις!! Τόσο συνειδητοποιημένους πολίτες έχουμε.. Σκεφτόμουν να ..

Περί των οικονομικών εισαγγελέων και πάλι

Όλα τα ΜΜΕ ανεξαιρέτως σχολίασαν αρνητικά την «κωλοτούμπα», όπως την ονόμασαν, των δύο εισαγγελέων που έκαναν τις κότες και δεν είπαν ονόματα. 
Το ίδιο έγινε και στα blogs, του φιλόξενου taxalia μη εξαιρουμένου (εδώ). 
Εγώ έγραψα τη μειοψηφούσα γνώμη μου και θα συνεχίσω να την υπερασπίζομαι αρνούμενος να δεχθώ ότι ο Πεπόνης μάσησε τα..

Τελευταία μέρα του χρόνου λοιπόν....

Και μια και ανατέλει το 2012, ας θυμηθούμε μια σοφή ρήση του Henry Van Dyke:

Γιατί κρύβουν την τιμή πώλησης των 4 Airbus A 340 ;;

Ανακοινώθηκε χθες η πώληση των τεσσάρων αεροσκαφών Airbus Α340-300, της πρώην Ολυμπιακής αεροπορίας από την Διυπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων, με απόφασή της που φέρει ημερομηνία 23 Δεκεμβρίου 2011 και αναρτήθηκε σήμερα στην ηλεκτρονική πύλη ΔΙΑΥΓΕΙΑ .
Στην πιο πάνω απόφαση γράφονται τα πάντα....

Η διαφορά στον τρόπο που κυβερνούσε ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου


Ένα απλό παράδειγμα...

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις υπέρ Εφραίμ... στη Ρωσία!!

Πικετοφορία διαμαρτυρίας με κεντρικό αίτημα την απελευθέρωση του ηγουμένου Εφραίμ πραγματοποίησαν έξω από την ελληνική Πρεσβεία της Μόσχας περίπου 100 άτομα, σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφάξ.

Deja vu (Ντεζαβού) το σκίτσο της ημέρας (1-1-1894 )

Μιλάμε για ιστορικό ντοκουμέντο!!!

Το μοιραίο λάθος που κάναμε -ως χώρα- το 2011!!

Δείτε το!!

Τραγούδι αφιερωμένο στο 2011!!

Ελπίζουμε να είναι έτσι...
Τις καλύτερες ευχές από το TaXalia για το 2012!!

ΣΦΙΧΤΟΣ Ο ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ

Η παραίτηση των οικονομικών εισαγγελέων οι οποίοι ανέλαβαν να κάνουν πράξη την πάταξη του οικονομικού εγκλήματος, απέδειξε ότι «κάτι σάπιο υπάρχει στην Δανιμαρκία». Μεταξύ των υποθέσεων που ανέλαβαν να διερευνήσουν ήταν οι μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου, τα οικονομικά και ..

Τέσσερα Airbus A340 πουλήθηκαν τζάμπα...Χάσαμε τουλάχιστον 100 εκατ. €

H Ελλάδα χθες ανακοίνωσε ότι, πώλησε τέσσερα εγκαταλελειμμένα αεροσκάφη Airbus A340 στην Apollo Aviation με βάση το Μαϊάμι, για 40.4 εκατ.$ (31 εκατ.ευρώ) σε μια προσπάθεια πώλησης περιουσιακών στοιχείων για "γρήγορα μετρητά".
Δήλωση της κυβέρνησης αναφέρει ότι η πώληση είχε εγκριθεί από την πενταμελή επιτροπή ιδιωτικοποιήσεων, ενώ πηγή του υπουργείου Οικονομικών καθόρισε την τιμή.

30 Δεκ 2011

Απαγοήτευσαν όλη την Ελλάδα οι Πεπόνης - Μουζακίτης

Mόνο συγνώμη δεν ζήτησαν οι εισαγγελείς από την κυβέρνηση...
Όποιο ελεύθερο ιστολόγιο κι αν διαβάσετε σήμερα, θα διαπιστώσετε από τις απόψεις των bloggers και τα σχόλια των αναγνωστών, ότι υπάρχει απαγοήτευση, από το γεγονός ότι "τα βρήκαν" με το κράτος. Η δικαιολογία ότι το πρόβλημά τους ήταν η πρόθεση της κυβέρνησης να τους αντικαταστήσει κι όχι πιέσεις, δεν πείθει κανέναν. Όλοι μιλούν για συναλλαγή και κουκούλωμα. Για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι..

Κόβουν το φθηνό ρεύμα των ΔΕΗτζήδων. Σφοδρές αντιδράσεις

Με τη σκληρότερη ανακοίνωση όλων των εποχών απαντά η ΔΕΗ, στην απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει το μειωμένο τιμολόγιο του προσωπικού (οι υπάλληλοι της ΔΕΗ από το 1945 πληρώνουν το ρεύμα φθηνότερα από τους υπόλοιπους πολίτες). Η ΓΕΝΟΠ τα βάζει με τον Παπακωνσταντίνου, τον οποίο χαρακτηρίζει ως "τον πιό αποτυχημένο Υπουργό Οικονομικών όλων των εποχών". Δείτε:

Όλα υπό έλεγχο...

Και οι ANONYMOUS στις υπηρεσίες της παγκοσμιοποίησης του ΟΗΕ και των «έγχρωμων» επαναστάσεων. Στέλνουν μήνυμα ενάντια στον σημερινό Σύριο ηγέτη χακάροντας ιστοσελίδες Υπουργείων της Συρίας

Καθάρματα πυροβόλησαν ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου, χαροπαλεύει η γυναίκα

Την ώρα που οι περισσότερες γυναίκες σκέφτονται το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι και τα δώρα των παιδιών τους, μια εργαζόμενη γυναίκα, παλεύει για τη ζωή της. Οι δράστες δεν εντοπίστηκαν, αλλά βάζουμε στοίχημα ότι αν συλληφθούν η ανακοίνωση της αστυνομίας θα λέει "ομογενείς από τη Γεωργία...συνελήφθησαν στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών....". Υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα με τους "ομογενείς" πρεζάκηδες με τον καμένο εγκέφαλο, οι οποίοι...

Έδωσαν και ..συνέντευξη στο ΒΗΜΑ οι δύο εισαγγελείς;

Μήπως θα πάνε και στην Ανίτα Πάνια;
Στο αυριανό "Το Βήμα" που θα κυκλοφορήσει φέρονται να έχουν δώσει αποκλειστική συνέντευξη οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης που είχαν υποβάλλει...

Όλοι σφίγγουν το ζωνάρι τους, πλην της Δ.Ε.Η.

Το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα αυξήσεις 9,2% στα τιμολόγια της ΔΕΗ για να αποτραπεί η οικονομική κατάρρευση της επιχείρησης. Ενώ ολόκληρος ο ελληνικός λαός υφίσταται αιματηρές..

Πώς τελειώνει "Η ζωή της άλλης"

Τίτλοι τέλους για τη «Ζωή της άλλης»! Η «Espresso» σας παρουσιάζει το φινάλε του σίριαλ που... έσπασε τα μηχανάκια της AGB. Μετά από τρεις πετυχημένες σεζόν, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου πέφτει η αυλαία για το σίριαλ που κατέκτησε την κορυφή στις προτιμήσεις του κοινού στην απογευματινή αλλά ..

ΕΓΧΡΩΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

του Δρ.Βλάση Γωγούση
Καλά , ξέρω θα με πείτε ρατσιστή , αλλά τελευταία το κακό παράγινε !
Δεν φθάνει που οι μαύροι απλώνουν την πραμάτεια τους φαρδιά πλατειά μπροστά στα μαγαζιά των εμπόρων που πληρώνουν ενοίκια κλπ –ας μη σας κουράζω - , δεν φθάνει που κυκλοφορούν ενοχλητικότατα ( βέβαια δεν είναι οι μόνοι) από τραπέζι σε τραπέζι, δεν φθάνει που ..

Γιατί ξε-παραιτήθηκαν οι δύο εισαγγελείς;

Είπαμε κι εμείς, ότι ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ κάποιοι ΟΓΚΟΛΙΘΟΙ της Δικαιοσύνης , ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ το ρόλο τους και την αποστολή Τους και αρπάζοντας τη μάνικα της κάθαρσης, μπήκαν με σθένος να..

Λίγο φιλότιμο ρε Σαλονικιέ !

Γράφει ορθώς, αναγνώστης:
Καλησπέρα σε όλους σας και χρόνια πολλά 
Θα αναφερθώ σε ένα θέμα που το έχετε χιλιοαναφέρει αλλά η εικόνα και μόνο μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι 
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σήμερα στη συμβολή των οδών Βελισαρίου και Μπιζανίου κοντά στο Γαλλικό Ινστιτούτο. Και συγκεκριμένα..

"Εμπνευσμένες" ευχές από τη ΝΔ Θεσσαλονίκης

Αυτή είναι η κάρτα που έστειλε στα μέλη της ΝΔ Θεσσαλονίκης ο Πρόεδρος της Δημήτρης Τσάμης, αλλά εντυπωσιάζουν οι ευχές που την συνοδεύουν και λένε:

Στη ...σέντρα η οικογένεια Παπανδρέου από τον Αντώνη Σαμαρά!

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει δώσει εντολή σε όλα τα στελέχη πρώτης γραμμής του κόμματος να σηκώσουν όσο πιο ψηλά γίνεται το θέμα της παραίτησης των οικονομικών αντιεισαγγελέων.
Η μεγάλη υπόθεση των CDS, των ασφαλίστρων κινδύνου που μπλέκει την οικογένεια των Παπανδρέου με οφσόρ εταιρείες, ήταν η μεγαλύτερη που ερευνούσαν οι δυο οικονομικοί αντιεισαγγελείς και ο

ΤΩΡΑ: Ένοπλη ληστεία στο κατάστημα Κανελλόπουλος στο δρόμο Θεσσαλονίκης - Λαγκαδά.

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ στο κατάστημα Κανελλόπουλος στο δρόμο Θεσσαλονίκης - Λαγκαδά. Δύο οι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό από το ταμείο. Διαφεύγουν της σύλληψης

Σκανδαλάρα ΠΑΣΟΚ : Διέγραψαν χρέη 30 εκ.ευρώ

Σάλο προκάλεσε η αποκάλυψη της εφημερίδας "Παρασκευή + 13" 
Σύντομο ιστορικό από taxalia:
Ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων (Ο.Σ.Κ.) ήταν δημόσια υπηρεσία. Το 2000 μετατράπηκε σε Α.Ε. Σύμφωνα με νόμο το προσωπικό έπρεπε να πληρώνεται με μισθούς δημοσίου. Όμως, μετά την μετατροπή σε Α.Ε. από την τότε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, οι υπάλληλοι  έπαιρναν μεγαλύτερους μισθούς, φτιάχνοντας δική τους συλλογική σύμβαση. Έτσι, ο Επιθεωρητής Δημ.Διοίκησης, ανακάλυψε το 2009 την κομπίνα και..

ΤΩΡΑ: Ληστεία με πυροβολισμό στο κεφάλι στη Θεσσαλονίκη !

Ληστεία πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 19:30 σε κοσμηματοπωλείο στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης. Οι δράστες, πιθανότατα, τρία άτομα εισέβαλλαν στο κατάστημα, πυροβόλησαν στο κεφάλι την ιδιοκτήτρια, προσπάθησαν να πάρουν χρήματα και τιμαλφή και τράπηκαν σε φυγή.

Τα τέσσερα καλύτερα ανέκδοτα της χρονιάς που φεύγει

Επιβεβαιωμένα και από τις καταγγελίες των δύο θαρραλέων οικονομικών εισαγγελέων: του Γρ. Πεπόνη και του Σπ. Μουζακίτη:

Η ΑΤΕ εκσυγχρονίζεται...

Ζούμε σε ένα κράτος του opengov, της"ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ", της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης...
Φυσικά και η ΑΤΕ δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω και να μην υιοθετήσει πλήρως τις νέες τεχνολογίες και δυνατότητες.
Δείτε πως γίνεται εν έτει 2011, η μεταφορά των αρχείων της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος (ΑΤΕ) ........

Την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη ο Αντώνης Σαμαράς

Στη Θεσσαλονίκη θα ανέβει την Πρωτοχρονιά ο πρόεδρος της Ν.Δ. για ιδιωτική επίσκεψη. Θα μείνει στο ξενοδοχείο...

«Θα σ[μ]ας πάρουν όλους με Diς Pietroες»

Το δίδυμο Πεπόνης-Μουζακίτης παραμένει στη θέση του και τα 2Μ αποσύρουν τη διάταξη σχεδίου νόμου, με την οποίαν ήθελαν να τους ξηλώσουν με τη γνωστή μαφιόζικη τακτική της δήθεν αναβάθμισης των λειτουργών ...

ΑΟΖ: Από τις εκτιμήσεις στα αποτελέσματα

Εδώ και μήνες ακούμε μερικούς αναλυτές να μας εξηγούν ότι η ΑΟΖ είναι μόνο και μόνο ένα θεωρητικό πλαίσιο δίχως καμιά πρακτική αξία στον τομέα της οικονομίας. Δέχονταν βέβαια την πραγματικότητα του..

Αγαπούλα πούλα..την περιουσία του ΟΤΕ

Ο ΟΤΕ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ TELECOM SERBIA
Έσοδα 397 εκατ. ευρώ μαζί με το μέρισμα 2011
Αθήνα, 30 Δεκεμβρίου 2011 - Υπεγράφη σήμερα στο Διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ στην Αθήνα, η Σύμβαση Πώλησης Μετοχών μεταξύ του ΟΤΕ και της Telecom Serbia για την πώληση του συνόλου του ποσοστού, ύψους 20%,

Εξομολογεί αστυνομικούς και κρατούμενους ο Εφραίμ!

Για ενδεχόμενο να αλλάξουν οι όροι περιορισμού του Εφραίμ έκανε λόγο ο στενός συνεργάτης του στην

Η Πρωτοχρονιάτικη επικαιρότητα του τζόγου

Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ  ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
      Το Σαββατόβραδο, παραμονή πρωτοχρονιάς πολλοί θα καθίσουν, με πρόσχημα «το καλό του χρόνου» σε κάποιο τραπέζι για να δοκιμάσουνε την...Τύχη τους. Υπάρχουν, σίγουρα, και εκείνοι που  προθερμαίνονται ένα εξάμηνο πριν την Πρωτοχρονιά και αναθερμαίνονται το άλλο εξάμηνο επιδιδόμενοι με μανία στο κυνηγητό της Τύχης. Ο τζόγος..

Μεταρρυθμίσεις και εκλογές

του Μιχάλη Ραμπίδη
Η λέξη ‘’μεταρρύθμιση’’ από τον 15ο αιώνα χαρακτήριζε διάφορες θεωρίες διανοουμένων (Μ. Λούθηρος) και κινήματα της εποχής, που αντιπροσώπευαν κυρίως τη διάθεση για θρησκευτική, πολιτική και πνευματική αναγέννηση. Η ίδια η λέξη στον τόπο μας σήμερα, έχει ταυτισθεί συστηματικά με αντικοινωνικές και αντιλαϊκές παρεμβάσεις της εξουσίας και ..

Εξηγήσεις δίνουν Πεπόνης-Μουζακίτης. Ονόματα, πότε θα δώσουν;

Εξηγήσεις δίνουν για δεύτερη μέρα οι εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης σχετικά με τις καταγγελίες που έκαναν σχετικά με την παραίτησή τους. Ήδη έχουν συνάντηση με τον αρμόδιο αντεισαγγελέα Ν.Παντελή, ενώ αναμένεται να συναντηθούν και με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε. Επίσης θα έχουν νέα συνάντηση με τον...

Αν υπήρχε κάποιος έξυπνος το 2003 από την Ν.Δ ...

Χθες προβλήθηκε η εκπομπή  "ΣΚΑΙ ΘΕΜΑ" με αντικείμενο τι άλλο την υπόθεση του Βατοπαιδίου..
Μπορεί να μη συμφωνούμε με αυτά που κατά καιρούς έχει πει και παρουσιάσει ο κ. Πορτοσάλτε, μπορεί να τον έχουμε κατηγορήσει και κριτικάρει έντονα στο παρελθόν, όμως χθες είπε μια μεγάλη αλήθεια..
Είπε την ατάκα της ημέρας...
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε..

Οι λίστες της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη. Ποιοί θα κατέβουν για βουλευτές


Α' Θεσσαλονίκης 

Επικεφαλής της λίστας στη Θεσσαλονίκη θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος δεν χρειάζεται και σταυρό. Ντεμπούτο κάνει ο Στράτος Σιμόπουλος, φίλος από τα παλιά του Αντώνη Σαμαρά, και ο Δημήτρης Πανοζάχος, πρώην περιφερειάρχης Ηπείρου, ενώ στο ψηφοδέλτιο θα είναι και ο...

Τα... άκουσε ο Π. Ψωμιάδης

Όχι παράπονα, αλλά τα κάλαντα... 
 Ευχές για την Πρωτοχρονιά, παραδοσιακές μουσικές, φιλαρμονικές μπάντες και χορωδίες δημιούργησαν εορταστική ατμόσφαιρα σήμερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου από τις 10 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι σύλλογοι, όμιλοι και φορείς τραγούδησαν τα κάλαντα, παρουσία του Παναγιώτη Ψωμιάδη. «Πρέπει να αγαπήσουμε την Ελλάδα και να βάλουμε τους Έλληνες πάνω..

Ηλίας Κουσκουβέλης: "Η Τουρκία δεν μπορεί να τεντώσει το σχοινί"

Συνέντευξη στην Εφημερίδα Φιλελεύθερος, του π.Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Ηλία Κουσκουβέλη. δείτε την ολόκληρη, εδώ

ΠΑΟΚ: Συνέντευξη τύπου Βρύζα - Κωνσταντινίδη σε λίγο

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011, ο αντιπρόεδρος Ζήσης Βρύζας και το μέλος του Δ.Σ. Παντελής Κωνσταντινίδης, ως υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα..

Τα παράπονα των αγιορειτών στον Δήμα

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις της αγιορειτικής κοινότητας και των μοναχών υπέρ του Εφραίμ
Με επιστολή της προς τον υπουργό Εξωτερικών Σταύρο Δήμα, καθ' ύλην αρμόδιο για θέματα της Αθωνικής Πολιτείας, η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους διαμαρτύρεται για τον τρόπο, με τον οποίο..

Ποιοί θα κάνουν ποδαρικό στον Παπαδήμο;

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, στο Μέγαρο Μαξίμου, θα έχει την ερχόμενη Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, στις 2 το μεσημέρι, το προεδρείο της...

Φευγάτος ο Κοντρέρας από τον ΠΑΟΚ

Αν πιστέψουμε τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα «cooperative.cl», ο Χιλιανός αμυντικός βρίσκεται και με τα δυο πόδια έξω από την Τούμπα και με το στιλό στο χέρι για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Κόλο-Κόλο. Μάλιστα ο Κοντρέράς φέρεται να έχει δηλώσει πως, προκειμένου να φύγει, είναι έτοιμος να χαρίσει χρήματα στο ΠΑΟΚ προκειμένου να αποδεσμευτεί.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Θα επιστρέψω στην Ελλάδα και εκεί θα προσπαθήσω με κάποιον να...

"Τέλος τα παραμύθια κύριε Δήμαρχε"

Ανακοίνωση της Δυναμικής Ενότητας Πολιτών Νεάπολης-Συκεών
Είναι πλέον γνωστή στο πανελλήνιο η προσπάθεια παραπληροφόρησης και των επικοινωνιακών παιχνιδιών του Σίμου Δανηιλίδη, όμως τα παραμύθια έχουν και τα όρια τους. 
Σε παλαιότερη ανακοίνωση ανέφερε για τη μείωση δημοτικών τελών ότι επέρχονται σημαντικές μειώσεις για το 80% και πλέον των κατοίκων του νέου διευρυμένου δήμου, γεγονός που...

Γιατί προφυλακίσθηκε ο ηγούμενος Εφραίμ;

Η εφέτης ειδική ανακρίτρια Ειρήνη Καλού επικαλέσθηκε ως επιχείρημα προς το Συμβούλιο Εφετών, προκειμένου να τεκμηριώσει την πρότασή της για προφυλάκιση του ηγουμένου της Μονής Βατοπεδίου Γέροντος π.  Εφραίμ, ότι ο τελευταίος εκμεταλλεύτηκε  της ιδιότητά του ως Καθηγούμενου Αγιορείτικης Μονής παγκόσμιας ακτινοβολίας προς επηρεασμό πολιτικών προσώπων, υπουργών και..

Στο άρθρο 99 η "Ελευθεροτυπία"


Σκούρα τα πράγματα για τη γνωστή εφημερίδα

Σήμερα υποβλήθηκε, τελικά, στο Πολυμελές Πρωτοδικείο το αίτημα της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία" να υπαχθεί στο καθεστώς προστασίας από τους πιστωτές της, λόγω μεγάλων οικονομικών προβλημάτων, όπως ορίζεται στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.. Αν και αρχικά είχε διαρρεύσει πως το αίτημα υποβλήθηκε πριν από περίπου δυο μήνες, τότε οι δικηγόροι της ιδιοκτήτριας εταιρείας απλά είχαν...

Η Λαγκάρντ θέλει να μας "κουρέψει" με την ψιλή...

Πόσο πιο απλά να το πει αξιωματούχος του ΔΝΤ για να το καταλάβουμε και εμείς οι "ιθαγενείς";
  
«Το κούρεμα 50% ίσως πλέον να μην είναι αρκετό για να επαναφέρει το χρέος της Ελλάδας σε βιώσιμα επίπεδα με βάση τις νέες οικονομικές εκτιμήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου». Στελέχη του ΔΝΤ, μιλώντας στη Wall Street Journal, υποστηρίζουν πως η ανάλυση βιωσιμότητας του χρέους δεν είναι πλέον...

Ίσως ο επόμενος πρόεδρος του ΠαΣοΚ...

I love....

"Έφυγε" ένας ακόμα σπουδαίος Έλληνας

Ο Ελληνοαμερικανός καθηγητής πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο Χάουαρντ της Ουάσινγκτον, Νικόλαος Σταύρου, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 76 ετών. Ο γνωστός ακαδημαϊκός, ο οποίος ήταν μια από τις λίγες «μαχητικές φωνές» του Ελληνισμού στον αμερικανικό πανεπιστημιακό χώρο, απεβίωσε μετά από...

Δικαίωμα αυτασφάλισης σε απολυμένους ηλικίας 55-64 ετών

Με αυτασφάλιση μπορούν να συμπληρώσουν ασφαλιστικό χρόνο και να κατοχυρώσουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα οι απολυμένοι ηλικίας 55 έως 64 ετών, εφόσον παραμένουν άνεργοι για τρεις τουλάχιστον συνεχείς μήνες.
Η δυνατότητα αυτή παρέχεται με τον πρόσφατο νόμο για την «αναμόρφωση του Σώματος ..

Ποδαρικό με απεργίες για τους γιατρούς

Με απεργιακές κινητοποιήσεις στον χώρο της Υγείας θα μπει το 2012, καθώς γιατροί και φαρμακοποιοί αντιδρούν στα μέτρα της κυβέρνησης που αφορούν στη λειτουργία του Ενιαίου Οργανισμού Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) και τη μείωση του ποσοστού κέρδους των..

Νέα στοιχεία για τα περί τουρκικών εμπρησμών στην Ελλάδα

Νέες αποκαλύψεις της τουρκικής εφημερίδας Μιλλιέτ. Ο αρθρογράφος της Τζαν Ντουντάρ, επιβεβαιώνει τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ στην εφημερίδα Μπιργκούν περί εμπρησμού δασών στην Ελλάδα το 1995.
Με νέα στοιχεία ο γνωστός δημοσιογράφος έρευνας Τζαν Ντουντάρ σε σημερινό του άρθρο αποκαλύπτει ότι

Διαψεύδει ο Δήμαρχος Μετσόβου, επίσκεψη δημάρχου της FYROM

Στόχος της επίσκεψης η ενίσχυση των δεσμών με τη βλαχόφωνη κωμόπολη Κρούσεβο 
 Διαψεύδει ο Δήμαρχος Μετσόβου Νίκος Τσομπίκος ως «κακόβουλα και συκοφαντικά» τα δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν σε διαδικτυακά ιστολόγια και αναδημοσιεύτηκαν από ηλεκτρονικές σελίδες, για δήθεν πρόσκληση εκ μέρους του, του δημάρχου Σκοπίων στο Μέτσοβο. Στην..

Καλαμαριά: Στα χέρια της αστυνομίας τέσσερις τσαντάκηδες

Στα πράσα συνελλήφθησαν τέσσερις τσαντάκηδες λίγη ώρα αφότου είχαν αρπάξει την τσάντα μιας 21χρονης. Οι δράστες είναι... 

Αν, αν, αν...

Η ανακοίνωση των νέων επαχθών τεκμηρίων διαβίωσης για τα εισοδήματα του 2011, απορρέει από τον ήδη ψηφισμένο Ν. 3896/2011. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Η αδυναμία της κυβέρνησης Παπανδρέου -επί 2,5 χρόνια- να δημιουργήσει ένα σύγχρονο, δίκαιο και αποτελεσματικό φορολογικό σύστημα, έχει αφενός...

Μια ανησυχητική κοινωνική πραγματικότητα

”…Ταΐστε τον κόσμο. Αφήστε τον να νιώσει ότι είναι Χριστούγεννα..” τραγουδούσαν οι Band Aid to 1984 σε δίσκο που ηχογράφησαν με σκοπό να συγκεντρώσουν χρήματα από τις πωλήσεις, προκειμένου να βοηθήσουν στο λιμό της Αιθιοπίας – όπως και έγινε. Πέρασαν 28 χρόνια από τότε και οι στίχοι του τραγουδιού είναι πιο επίκαιροι από ποτέ. Σύμφωνα με στοιχεία της Unicef σήμερα...

Σκόπια: Η αψίδα "Μακεδονία" θα ανοίξει τον χορό των εγκαινίων του 2012

Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Σκοπιανοί την αρχαιοποίηση της πόλης, στα πλαίσια του προγράμματος "Σκόπια 2014", που προβλέπει 35 μνημεία.
Ήδη αρκετά έχουν ολοκληρωθεί, όπως το περίφημο άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου, δίπλα από αυτό του Τσάρου Σαμουήλ, ενώ...

Να αλλάξει όνομα η FYROM ζητά το Αλβανικό κόμμα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του αλβανικού κόμματος DPA της FYROM, Imer Aliu, με δήλωσή του προτρέπει την κυβέρνηση Γκρούεφσκι να αλλάξει άμεσα ονομασία στη γειτονική χώρα, ώστε να προωθηθούν οι διαδικασίες για να ενταχθούν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Αυτή η προτροπή προκάλεσε την άμεση αντίδραση της σκοπιανής κυβέρνησης, που μέσω του ελεγχόμενου από το ακροδεξιό κόμμα του Γκρούεφσκι,  πρακτορείου ειδήσεων MINA, έκανε επίθεση στον ..

«Έλληνες» πολιτικοί: είδος προς εξαφάνιση

Δεν είναι τυχαίο ότι η Greenpeace δεν έχει ασχοληθεί με το είδος των «Έλλήνων πολιτικών». Αν και τους μοιάζουν πολύ, δεν είναι φάλαινες, φώκιες, ιπποπόταμοι ή ελέφαντες για να σπεύσει να τους προστατεύσει από την καταστροφική μανία του ανθρώπου. Είναι Πάγκαλοι, Βενιζέλοι, Καρχιμάκηδες, Οφσοράκηδες, Πεταλωτήδες, Σκανδαλίδηδες, Καρατζαφέρηδες, Σαμαράδες, Βαρβιτσιώτηδες, Σπηλιωτόπουλοι, Μπακογιάννηδες, Μητσοτάκηδες και..

Χαλάει ο καιρός, βροχή στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με σημερινή πρόγνωση του Περιφερειακού Μετεωρολογικού Κέντρου «Μακεδονία», από την Παρασκευή το βράδυ αναμένεται να εκδηλωθούν χιονοπτώσεις σε περιοχές με υψόμετρο άνω των 1.200 μ. στην Κεντρική Μακεδονία και σταδιακά μέχρι το πρωί του Σαββάτου και στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Στα πεδινά και στα παράκτια, καθώς και..

"Ώρα να επιστρέψεις στο Ισραήλ", καμπάνια που διχάζει τους Εβραίους

Ένα σύνολο από διαφημίσεις με μότο "Time to return to Israel" (ώρα να επιστρέψεις στο Ισραήλ), που δημιούργησε η κυβέρνηση του Ισραήλ και απευθύνονται στους Αμερικανοεβραίους, δημιουργεί αντιδράσεις στους τελευταίους.
Οι διαφημίσεις υποδηλώνουν ότι οι Εβραίοι της Αμερικής, χάνουν τη θρησκευτική τους ταυτότητα από την επαφή τους με τους Χριστιανούς της Αμερικής και ιδιαίτερα τα νεαρά παιδιά και για αυτό τους καλούν να επιστρέψουν στο Ισραήλ για να...

Δουλεύουν σήμερα οι εφορίες, ισχύουν οι παρατάσεις

Δουλέυουν σήμερα οι εφορίες μετά την δικαστική απόφαση που έκρινε την απεργία των εφοριακών παράνομη και καταχρηστική. Επίσης ισχύουν οι παρατάσεις στην πληρωμή τελών κυκλοφορίας και κατάθεσης πινακίδων.

Περί πυρκαγιών σε στρατιωτικές περιοχές και περί τουρκόφωνων … φυσιολατρών δημοσιογράφων!

Η φωτιά που καταέκαψε χιλιάδες στρέμματα το καλοκαίρι στον Έβρο, προκλήθηκε από κάτοικο του Μεγάλου Δερείου, ο οποίος ισχυρίσθηκε ότι η …εξάτμιση από το τρακτέρ του έβγαζε…σπίθες και έτσι προκλήθηκε η πυρκαγιά στην παραμεθόριο περιοχή με την μεγάλη παρουσία δυνάμεων του ..

Ο φασισμός κατακτά με γοργά βήματα τη Μακεδονία

Πληθαίνουν τα σημάδια εκφασισμού της κοινωνίας στη Μακεδονία. Φασιστικές ομάδες κρετίνων, επιτίθενται σε θεσμούς και μνημεία κατά συρροήν, με την ανοχή -αν όχι τη συνενοχή- του γελοίου, ανύπαρκτου ελληνικού κράτους. Μετά τις μπογιές στον ήλιο της Βεργίνας στη Θεσσαλονίκη, τους βανδαλισμούς δεκάδων εκκλησιών από ομάδες φασιστών, το κάψιμο της φάτνης στην Τούμπα, "σταγονίδια" αποκαθήλωσαν την προτομή του ...

29 Δεκ 2011

Άλλη μια αναστολή στον φόρο διαφήμισης στα κανάλια

Το υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε σήμερα την κατά ένα έτος αναστολή επιβολής φόρους 20% επί των διαφημίσεων στα τηλεοπτικά κανάλια, ενώ, εκφράστηκε η άποψη ότι ο συγκεκριμένος νόμος πρέπει να καταργηθεί. Η δικτατορία των καναλαρχών.

Γιούχαραν τον βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων Θανάση Οικονόμου..

και τον στόλισαν με χαρακτηρισμούς όπως ..."σαχλαμάρα". Δείτε το βίντεο:

Ολοταχώς για… φουντάρισμα;

http://yanniskakanos.gr/

Το 2011 αποχαιρετά αφήνοντας πίκρες και πόνο στη μεσαία τάξη και τη φτωχολογιά ενώ το 2012 θα μας κάνει να νοσταλγούμε την απερχόμενη χρονιά, αν ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος εξακολουθήσει να αδιαφορεί για το νοικοκύρεμα της κρατικής μηχανής προτιμώντας να φορτώσει στον κουρασμένο λαό ακόμα περισσότερους φόρους. Δεν αντέχει, όμως, άλλα βάρη η φτωχολογιά… Η υποτιθέμενη..

Αυτό τώρα είναι ρεπορτάζ; Είδηση βόμβα; Τι πίνετε ρε σείς στο STAR;

Όπως θα διαβάσετε στην προηγούμενη ανάρτηση, συνελήφθη για χρέη (klein mein δηλαδή), ο νυν επιχειρηματίας Θοδωρής Κώτσης, που έκανε ένα φεγγάρι και μοντέλο, δούλεψε μισό φεγγάρι δίπλα στη Ρούλα Κορομηλά και έπαιξε για μερικά δευτερόλεπτα σε δυό ταινίες. Είναι μικρομέτοχος-"μπροστινός" σε δύο cafe της Θεσσαλονίκης, τα οποία ξ-ε-σ-κ-ί-ζ-ο-υ-ν στη δουλειά. Το ένα στο Ποσειδώνιο είναι πάντα γεμάτο και τα καλοκαίρια μαζεύει λαοθάλασσα. Ο Κώτσης χρωστάει 289.000 ευρώ. Αυτά είναι τα πραγματικά στοιχεία. Δείτε τώρα, πώς παρουσιάστηκε η ασήμαντη είδηση στο STAR, για τον παγκοσμίως άγνωστο Κώτση και πόσες απίστευτες ανακρίβειες έχει το ρεπορτάζ ! 

Άλλες τρείς συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη. Γνωστοί ιδιοκτήτες cafe bar

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της 29ης Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, τρεις επιχειρηματίες, Κώτσης Θεόδωρος, 39 ετών, ο δικηγόρος Γαλατσόπουλος Κωνσταντίνος, 41 ετών και ο Κουκοράβας Ιωάννης, 42 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ΄εξακολούθηση. Πρόκειται για εταίρους σε..

Δοσίλογοι Εβραίοι

Βίντεο με πολύ σκληρές αναφορές από την Εβραία πανεπιστημιακό Οντέτ Βαρόν - Βασάρ που αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι υπεύθυνοι για την εξολόθρευση των Εβραίων της Θεσσαλονίκης από τους Ναζί ήσαν και οι ίδιοι οι δοσίλογοι Εβραίοι, τα συνεργασθέντα με τους Γερμανούς Εβραϊκά Συμβούλια και ιδίως ο Αρχιραββίνος της Θεσσαλονίκης, Κόρετς, που ..

Ευτυχώς που η Κύπρος έχει προεδρική δημοκρατία...

Ευτυχώς λοιπόν που η Κύπρος έχει προεδρική και όχι κοινοβουλευτική δημοκρατία και έτσι δεν μπόρεσαν οι πολιτικοί αντίπαλοι του προέδρου Χριστόφια, να τον «φάνε» εξ αιτίας του περιστατικού της γνωστής έκρηξης στην ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης». Τότε, όπως θα θυμάστε είχε ξεσηκωθεί ολόκληρη η αντιπολίτευση και...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη