31 Μαΐ 2011

Θα είμαστε ηλίθιοι αν πληρώσουμε τα «χρέη» μας στους τοκογλύφους

.ο Παναγιώτης Τραϊανού, έχει φανατικούς φίλους και φανατικούς πολέμιους. Οι απόψεις του όμως έχουν πάντα ενδιαφέρον, είτε συμφωνεί κανείς, είτε διαφωνεί.

Το τελευταίο άρθρο του:
Θα είμαστε ηλίθιοι αν πληρώσουμε τα «χρέη» μας στους τοκογλύφους
Θα μας μισήσουν οι μελλοντικές γενιές Ελλήνων αν δεν τους κληροδοτήσουμε πατρίδα.
Θα μας σιχαθούν τα ίδια μας τα παιδιά αν δεν αντισταθούμε στο «δούλεμα» των τοκογλύφων.

ΑΠΕ ενάντια στον σφυγμό της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για τον Δρούτσα;;

Για τον κ.Μάτσικα έχουν ακουστεί πολλά. (και υπάρχουν άλλα τόσα, όπως μαθαίνουμε) Ο κύριος για τον οποίο έχουν κατατεθεί ερωτήσεις απ'όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου, προστατεύει με αντιδεοντολογικό τρόπο την γυναίκα υπουργού της κυβέρνηση που

Ένα δώρο του taxalia σε όλους τους Μακεδόνες

Το 1997 το περιοδικό Οικονομικος Ταχυδρομος υπο την διεύθυνση του Γιαννη Μαρινου εξέδωσε ενα καταπληκτικό, κατατοπιστικότατο αφιέρωμα για την ελληνικότητα της Μακεδονιας. Με ιστορικά στοιχεία από όλες τις ιστορικές περιόδους. Αλήθειες που πρέπει να τις ξέρουμε ολοι.
Το taxalia και ο sat fox (ευχαριστούμε), ψηφιοποίησαν και ανέβασαν στο διαδίκτυο ως ηλεκτρονικό βιβλίο το αφιέρωμα. Διαβάστε το τώρα:

Αυτό το e-mail έλαβαν οι υπάλληλοι του δήμου Θεσσαλονίκης

(σχετικά με την ανάρτηση http://taxalia.blogspot.com/2011/05/blog-post_5007.html ). Α, και μην ξεχνάτε φίλοι "αρμόδιοι" και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, το μότο του taxalia ακριβώς από πάνω: sleepless eye over Salonika (αν δεν ξέρετε Αγγλικά, ζητείστε να σας το μεταφράσουν)

προς: Υπαλλήλους δήμου Θεσσαλονίκης (λίστα):
 
Σας ενημερώνουμε πως, κατόπιν εντολών της διοίκησης αλλά και για...

Το "σπίτι του Κεμάλ", ήταν η αιτία να ξεκληριστεί ο ελληνισμός της Πόλης

3 Σεπτεμβρίου 1955 Θεσσαλονικη

η γυναίκα του Τούρκου Προξένου στην Θεσσαλονίκη καλεί εναν Έλληνα φωτογράφο και του ζητάει να φωτογραφήσει τον περίβολο του Προξενείου, το οποίο στεγάζεται δίπλα σε παλιό σπίτι, στο οποίο έζησε για 12 χρόνια ο Μουσταφά Κεμάλ (γεννήθηκε στη Χρυσαυγή Λαγκαδά). Το "Σπιτι του Κεμαλ" ειναι..

Και φυσικά το eco-news τσιμουδιά για τα πράσινα βιολογικά αγγουράκια...

Διαβάστε το θέμα εδώ>> Μια αλήθεια που σας κρύβουν

Γιατί αγανακτώ με τους "αγανακτισμένους"

Υπάρχει ένας πολύ σημαντικός και πολύ σοβαρός λόγος.
Τους ακούω -νέα και μορφωμένα παιδιά- να μιλάνε συνεχώς και να μιξοκλαίγονται, επειδή...

Άρση απορρήτου blog και για πλημμέλημα

Οι δικαστικές αρχές θα μπορούν να ζητούν ακόμα και για πλημμέλημα τα στοιχεία του κατόχου του εκάστοτε blog χωρίς να ισχύει η άρση του απορρήτου!!!

Μα τι ωραία ήταν στην αντιπολίτευση πατέρα...

Επιστροφή στην εποχή της... Ούλεν!

Του Γιώργου Δελαστίκ

Υποχρεωμένος να συνεχίσει ολομόναχος την πολιτική υλοποίησης των στόχων του Μνημονίου είναι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, καθώς απομονώθηκε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών της Παρασκευής, περιοριζόμενος στη συναίνεση του ΛΑΟΣ, η οποία είναι από πέρυσι δεδομένη, αλλά δεν επαρκεί πολιτικά. Ακόμη όμως και στο θέμα της εκποίησης δημόσιων υπηρεσιών και ακινήτων, στο οποίο συμφωνεί γενικά μαζί του ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του.

Αγανακτισμένοι Θεσσαλονίκης, live ! ΤΩΡΑ

η μετάδοση ολοκληρώθηκε

Απάτη με τις φορολογικές δηλώσεις μέσω διαδικτύου

ΑΠΑΤΗ:ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ.


Προσοχή στους χρήστες του Διαδικτύου, καθώς ενδέχεται αυτές τις ημέρες να φτάσει στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο μήνυμα-απάτη που φαίνεται πως..

Καρκινογόνα τα κινητά και επίσημα πλέον!

Οπότε η πρόταση νόμου του taxalia ήταν ορθή και πλέον επίκαιρη!

Γράφαμε στις 21 Φεβρουαρίου (εδώ)
Είσαι πολιτικός; Σου αρέσει η ουσία; Απέδειξέ το!

Θέλει κάποιος από την κυβέρνηση να κάνει κάτι ουσιαστικό για την υγεία των Ελλήνων σήμερα, αλλά και των επόμενων γενεών…;;

Τότε πρέπει, άμεσα και ΔΗΜΟΣΙΑ να αγωνισθεί για την ψήφιση νόμου, που να απαγορεύει….

Έφαγε πόρτα ο Ταχιάος

Από το ίδιο του το κόμμα.
Αποκαλύφθηκε όμως με την ευκαιρία, για ακόμη μια φορά, η έφεση των πολιτικών στις κωλοτούμπες και πόσο δίκιο έχουν οι αγανακτισμένοι Έλληνες εναντίον των πολιτικών.
Εξηγούμαι:

Ποιοί δήμαρχοι της Θεσσαλονίκης είναι ακόμη συμπαθείς;

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ PALMOS ANALYSIS ΣΤΗΝ Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Αγγελιοφόρος της Κυριακής, 29/5/2011)

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

ΕΞΩ η Τροϊκα τωρα !!

του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ι. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ Καθηγητή Δικαίου της Ε.Ε. στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, κατόχου ευρωπαϊκής έδρας Jean Monnet. pankan@unipi.gr

======================================
Η συνέχιση της συνεργασίας της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα είναι φανερό ότι έχει αρχίσει να γίνεται προβληματική.

Το κορυφαίο βίντεο των ημερών. Ά-π-α-ι-χ-τ-ο ! Δεν υπάρχει λέμε !

Ο καλύτερος ...αγανακτισμένος πολίτης
Είναι αγανακτισμένος και αυτός. Όταν όμως είδε κάμερα, ξεδίπλωσε το ... υποκριτικό του ταλέντο. Έχουμε δει άπειρες φορές ανθρώπους να παρεμβαίνουν στο πλάνο όταν κάποιος κάνει δηλώσεις στις κάμερες, όμως αυτός ο κύριος στο video που ακολουθεί παίρνει το βραβείο...

Φανταστική φωτογραφία του Γιάννη Μπουτάρη !

Μετά την επιτυχία που είχε ο διαχωρισμός της Μητροπόλεως σε δύο λωρίδες κυκλοφορίας, ο Μπουτάρης πανευτυχής εκδηλώνει την χαρά του, με τον δικό του ιδιόμορφο (;)τρόπο :

Το μάυρο το χάλι μας... Το Ισπανικό τραγούδι... ξανά επίκαιρο!

Όταν ο Αντιδήμαρχος κάνει (καλό) αθλητικό ρεπορτάζ

Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ήμουν ένας από τους 87.965 φιλάθλους οι οποίοι είχαν μία θέση στο ιστορικό και ανακαινισμένο Γουέμπλεϊ.

Είδαμε μπάλα, πραγματική, ποδόσφαιρο που είναι χαρά και όχι πόλεμος, με τους οπαδούς των δυο κορυφαίων ομάδων της..

Η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση! Η Γενιά των 700€ είναι πλέον παρελθόν!


‎...οι νέοι 18 έως 25 ετών θα αμείβονται 20% χαμηλότερα από την ισχύουσα συλλογική σύμβαση εργασίας....

Άρα πλέον θα έχουμε την γενιά των 560€!
Σοσιαλισμός στην πράξη!

Γειά σου Δήμαρχε Μπουτάρη δημοκράτη !

Από σήμερα -μας πληροφορούν υπάλληλοι του δήμου Θεσσαλονίκης- η διοίκηση Μπουτάρη έκοψε την πρόσβαση στο internet στο Δήμο Θεσσαλονίκης !
Πρόσβαση έχουν πλέον οι υπάλληλοι μόνο στην ιστοσελίδα του δήμου.
Έτος : 2011, Ημερομηνία: 31-5, Χώρα: Ελλάδα, Απόφαση: Μπουτάρης και λοιπές ...δημοκρατικές δυνάμεις.
Κοίτα να δείς που μέρα με τη μέρα, ο κυρ-Γιάννης γίνεται όλο και πιο ...

Η απάντηση στο κουίζ.

Είναι ο μεγάλος Μάνος...

Απλά και Συνοπτικά! Όλη η αλήθεια για την δανειακή σύμβαση

Από το Radio9.gr

Δείτε και...

Μια αλήθεια που σας κρύβουν

Βάλαμε προηγουμένως την ανακοίνωση του ΕΦΕΤ και γράψαμε και τις προηγούμενες μέρες για τα ισπανικά αγγουράκια που έχουν προκαλέσει μέχρι τώρα 10 θανάτους στη Γερμανία. Αυτό βέβαια που κανένας δεν λέει είναι ότι ..

Ποιος είναι και πότε έκανε την παρακάτω δήλωση;

Το έτος #### ο ##### χαιρετίζει τη συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου στο Ολυμπιακό Στάδιο με την ευχή να αποτελέσει την απαρχή της απελευθέρωσης των νέων από τα κόμματα για να δούνε μόνοι τους, τους ανθρώπους που θα τους παρέχουν αληθινή συγκίνηση και σκέψη!

Η απάντηση.... http://taxalia.blogspot.com/2011/05/blog-post_8697.html

Γιούχαραν Ψωμιάδη και Μπουτάρη, χειροκρότησαν Άνθιμο

Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν τον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας, Π. Ψωμιάδη, οι φοιτητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όταν ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει στην..

Ενδιαφέρουσα ομιλία του κ.Σταύρου Α. Κουμπιά στο Αγρίνιο

To Τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, συνεχίζοντας το Πρόγραμμα των Ανοιχτών Μαθημάτων και Συζητήσεων περί..

Ρε μανία να καπελώσουν τις συγκεντρώσεις!

Προσπαθήσαν με αρκετούς τρόπους..και κάθε φορά που αποτυγχάνουν...επιστρέφουν "άλλοι"...στην αρχή η Εργατική Αλληλεγγύη με πλακατ...μετά ο Ανταρσύα με πανο και φυλλάδια...στην συνέχεια οι "χρήσιμοι ηλίθιοι" (γνωστοί και ως αναρχικοί των βορείων προαστείων) με μανιφέστα και ..

Οι τελευταίες πινελιές…

Του Γιάννη Αγουρίδη

Το τελικό… «γράψε-σβήσε» στα κείμενα της συμφωνίας για το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής της περιόδου 2011 - 2015, βάζουν αυτήν την ώρα κυβέρνηση και Τροικα.

Περί Προεδρικής Δημοκρατίας

Τον τελευταίο καιρό στα διαδικτυακά και mainstream media παρατηρείται η διασπορά της ιδέας υιοθέτησης του συστήματος προεδρικής δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Η ιδέα αυτή , μάλλον στο πίσω μέρος του μυαλού πολλών στη χώρα μας βρήκε θέση ακόμα και στο επίσημο πρόγραμμα της κ. Ντόρας Μπακογιάννη στο Συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ.
Το ερώτημα που ανακύπτει είναι απλό, μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Και αν ναι...

ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΥ

Στη σημερινή (31/05/2011) εκπομπή του Παπαδάκη, διαψεύδεται από τους συνταγματολόγους κ. Κασιμάτη και κ. Κατρούγκαλο, ο Παπακωνσταντίνου που χθες δήλωσε ότι δεν υποθηκεύεται η Ελλάδα στο Μνημόνιο. Προς το τέλος του βίντεο δείτε τι δηλώνουν αγανακτισμένοι πολίτες:

Ακριβοπούλου εναντίον Δρούτσα

Είπε δυό σωστά πράγματα ο Δρούτσας (να μην είναι 100 χρόνια βουλευτές κάποιοι), ως πολίτης κι έπεσαν να τον φάνε οι επαγγελματίες πολιτικοί του παλαιοκομματικού συστήματος, οι οποίοι θίγονται με το παλφόν και εξαπέλυσαν μύδρους εναντίον του. Εμείς γιατί έχουμε την εντύπωση ότι το 90% των Ελλήνων συμφωνεί με τις προτάσεις του; Δείτε το βίντεο:

To ψήφισμα της λαϊκής συνέλευσης των "αγανακτισμένων" της Θεσσαλονίκης

H χθεσινή συνέλευση του Λευκού Πύργου εξέδωσε ψήφισμα, (το οποίο δημοσιεύτηκε στο blog των "Αγανακτισμένων" και μας το έστειλε το spnews.gr).

Οι διαδηλωτές καταγγέλουν το ξεπούλημα και την διάλυση των κοινωνικών υπηρεσιών (παιδεία, υγεία, κοινωνική ασφάλιση) ενώ καλούν όλους τους εργαζόμενους με τα σωματεία τους, χωρίς κόμματα, που θα απεργήσουν την επόμενη περίοδο να καταλήγουν και να παραμένουν στο Λευκό Πύργο.
ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ 30/05:

ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ!

Οι τροϊκανοί εγκληματίες έρχονται και βάζουν τοποτηρητές στις εφορίες (όπως τουλάχιστον απαιτούν) προκειμένου να βεβαιώνονται ότι δεν θα χάνουν ούτε ευρώ από τις εισπράξεις των ..

Όχι δεν πουλάμε ..ΕΥΑΘ, ΟΛΘ, ΦΙΛΚΕΡΑΜ, ΠΕΤΖΕΤΑΚΗΣ..

Βιντεορεπορτάζ από όσα έγιναν σήμερα 31-5-2011 στη Θεσσαλονίκη (HD VIDEO):

Και ο Γιώργος Παπανδρέου αγανακτισμένος στο Σύνταγμα ! Δείτε τον:

από τα μαγικά χέρια του Δημήτρη Καλαϊτζή:

Το μήνυμα δεν είναι το σύνθημα, αλλά το πλήθος

Του Γιάννη Θ. Κεσσόπουλου

Μια βδομάδα συμπληρώθηκε από το πρώτο κάλεσμα για τις συγκεντρώσεις των «αγανακτισμένων» Ελλήνων (Indignados Griegos!!!) και ήδη πάρα πολλά έχουν γίνει, πολύ δε περισσότερα έχουν γραφτεί για το τι είναι αυτή η ιστορία, τι έχει να πει, που θα οδηγηθεί. Ορισμένοι επιχειρηματολόγησαν γιατί δε πηγαίνουν πλατεία, άλλοι στον αντίποδα της υπερβολής φαντασιώνονται νέα ...

THE GREEK TRAGEDY ( Αυτές είναι η μεγάλες επιτυχίες του ΓΑΠ - BRAVO GIORGOS!! )

δείτε την σε εικόνες:

"Εμπόριο" αγανακτισμένων από το newsit δίνoντας δώρα ....αν στείλεις SMS!

Κάτσε καλά Νικόλα, θα βρέξει και δεν θα είναι στάλες, αλλά ροχάλες!
Το είδαμε και αυτό ...Πολύ γνωστό site γνωστού δημοσιογράφου "εμπορεύεται" με τον πιο αθέμιτο τρόπο τις κινητοποιήσεις των αγανακτισμένων ! Δείτε το κόλπο ...

Ένα site που αξίζει

ένα σχετικά νέο site με ενημερωτικό χαρακτήρα σχετικά με τις νέες κινηματογραφικές ταινίες που ανακοινώνονται καθώς και αυτές που προβάλλονται στις αίθουσες. Σε αυτό ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να δει τα τρέιλερ των ταινιών σε εκπληκτική ποιότητα λόγω της..

Ωχχ..κινδυνεύει ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και ο "Λαβύρινθός" του

Δεν το βλέπουμε καλά τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη, ούτε την εξαιρετική εκπομπή του "Λαβύρινθος".
Με βάση τα στοιχεία της AGB, η εκπομπή του κάνει πολύ μεγάλα -έως θεόρατα νούμερα- για την ΕΤ3. Το περασμένο επεισόδιο χτύπησε 9,7%, ποσοστό πολύ μεγαλύτερου του μέσου όρου του καναλιού. Κι επειδή στην ΕΤ3...

Μια βοήθεια στην φοιτήτρια

Καλησπέρα,

Ονομάζομαι Λίνα και είμαι φοιτήτρια στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Στα πλαίσια εκπόνησης της πτυχιακής μου εργασίας με αντικείμενο την ...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο πρώην Έλληνας Επίτροπος για το Περιβάλλον και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κύριος Σταύρος Δήμας, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτης και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης και ο πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας καθηγητής Διεθνών Σχέσεων Ηλίας Κουσκουβέλης, θα μιλήσουν για το βιβλίο 'Πόλεμος και Ορθολογισμός' του Λέκτορα Διεθνούς Πολιτικής του ΠΑΜΑΚ Σπύρου Λίτσα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Εθνικής Άμυνας 27. Ο Σπύρος Λίτσας είναι λέκτορας...

Ούτε από το ευρώ μπορούν να μας διώξουν, ούτε να πάψουν να μας χρηματοδοτούν


Το έχουμε πει και το έχουμε ματαξαναπεί. Μην μασάτε στην προπαγάνδα του ξεπουλημένου κρατικοδίαιτου καθεστώτος και μην ανησυχείτε. Μην πανικοβάλλεστε από μια εντολοδόχο πολιτική ολιγαρχία και προβαίνετε σε ενέργειες πανικού, οι οποίες γεμίζουν τις τσέπες....

Ωραία έκθεση την Κυριακή !

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο εκδότης της εφημερίδας «Οικολογία και Περιβάλλον» Σάββας Παντελιάδης σας προσκαλούν στην 6η Έκθεση Οικολογικών, Βιολογικών και Παραδοσιακών Προϊόντων, που ..

Αρχίζουν οι αεροψεκασμοί για τα κουνούπια!!!

Ήρθε επιτέλους η έγκριση από το Υπουργείο Υγείας για το πρόγραμμα αεροψεκασμών για την καταπολέμηση των κουνουπιών και από αύριο αρχίζει να εφαρμόζεται το πρόγραμμα από την Περιφέρεια. Που το μάθαμε ; Από τον

Μας ετοιμάζουν νέο δάνειο 65 δισεκατομμυρίων ευρώ

Έτοιμη να ανάψει το "πράσινο" φως για την έγκριση δεύτερου πακέτου στήριξης για την Ελλάδα, ύψους 65 δισεκατομμυρίων ευρών, είναι η Άγκελα Μέρκελ, αφήνοντας στην άκρη -προς στιγμήν- τις σκέψεις για ήπια αναδιάρθρωση του χρέους.  Απαραίτητη προϋπόθεση που θέτει το Βερολίνο είναι...

Αιγύπτιος Στρος Καν!

Την "τιμητική" τους έχουν το τελευταίο διάστημα οι καμαριέρες!
Αιγύπτιος επιχειρηματίας, πρώην διοικητής μεγάλων τραπεζικών ομίλων, συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος καμαριέρας σε πολυτελές ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης. Το περιστατικό σημειώνεται μόλις δύο εβδομάδες μετά την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού καμαριέρας στο Μανχάταν. Ο 74χρονος Μαχμούντ Αμπντέλ-Σαλάμ Ομάρ κατηγορείται ότι...

Στους "αγανακτισμένους" θα μιλήσει σήμερα ο Μ. Θεοδωράκης

Ανοιχτή συγκέντρωση στα Προπύλαια οργανώνει το απόγευμα της Τρίτης (7 μ.μ) η Πρυτανεία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των «Αγανακτισμένων» και με στόχο την «αφύπνιση της κοινωνίας ενάντια στα μέτρα που λαμβάνονται ερήμην μας». Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι...

Σωστή πρόταση βουλευτή! "Να δίνουμε το 5% της αποζημίωσής μας στα ιδρύματα προστασίας ανάπηρων παιδιών"

Μπραβο σας κυρία Τσoυμάνη !
Στο χείλος του γκρεμού δεκάδες φορείς προστασίας ανάπηρων παιδιών

να διατεθεί η εισφορά ποσοστού 5% επί της βουλευτικής αποζημίωσης στα ιδρύματα που έχουν πρόβλημα
Πρόταση της Ευγενίας Τσουμάνη – Σπέντζα για αξιοποίηση συγκεκριμένης εισφοράς των βουλευτών

Ο Σαμαράς στους τάφους των Βενιζέλων

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, πραγματοποιεί από σήμερα, τριήμερη περιοδεία στην Κρήτη.
Σήμερα το πρωί επισκέφθηκε τους Τάφους Βενιζέλων και το σπίτι Βενιζέλου (Μουσείο).
Αμέσως μετά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΤΟ MEGA ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ

Δείτε το βίντεο, που μας έστειλαν οι "Αγανακτισμένοι Ελληνες"

Κίνηση αντεπίθεσης ετοιμάζουν οι πρώην αντιδήμαρχοι...

Μία κίνηση άμυνας αλλά και αντεπίθεσης προετοιμάζουν οι πρώην αντιδήμαρχοι του Δήμου Θεσσαλονίκης που ενέχονται στην υπόθεση Σαξώνη.
Οι πρώην, που τις επόμενες ημέρες θα αρχίζουν να προσέρχονται στο γραφείο του ανακριτή για να απολογηθούν, εκτιμούν ότι η διαδικασία αυτή θα σημάνει ένα νέο επικοινωνιακό μπαράζ εναντίον τους, κάτι που θα είναι εξαιρετικά βαρύ για την τιμή και την υπόληψή τους...
Όπως έλεγε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του ενός...

Άσε μας ρε Πρωτόπαπα !

Οι "παλαιοπασόκοι" βλέπουν το έδαφος να υποχωρεί κάτω από τα πόδια τους

Άγρια επίθεση λέει η είδηση (εδώ) του Χρήστου Πρωτόπαπα, στον Υπ.Εξ. Δημήτρη Δρούτσα. "Κηπουρό" του πρωθυπουργού τον χαρακτήρισε ο σύντροφος Πρωτόπαπας, "διορισμένο" και λοιπά.
Επιθανάτιος ρόγχος της παλαιοπασοκικής σχολής των σοσιαλιστών του κώλου, που επί Ανδρέα, είδαν για πρώτη φορά στη ζωή τους αβαλσάμωτο αστακό και...

Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα!

Θυμάστε που τη Δευτέρα όλοι πανηγύριζαν επειδή άνοιξε στα Τέμπη το μεγαλύτερο οδικό τούνελ των Βαλκανίων μήκους 6 χιλιομέτρων;  Σήμερα τα πανηγύρια κόπασαν. Γιατί; Ο λόγος είναι απλός....

30ο φεστιβάλ βιβλίου Θεσσαλονίκης, νέα και άρθρα

Θα βρέξει πάλι στα εγκαίνια;
Το τμήμα αυτό της ανάρτησης, γράφτηκε την Τετάρτη 1 Ιουνίου, 2 ημέρες πριν, στις 11 το πρωί.
Δείτε την πρόβλεψη της ΕΜ.Υ. Προβλέπει ...τι άλλο; Βροχή και 3 μποφόρ. Λέτε να ξανατηρηθεί η παράδοση;




Είσαι καλός στις ατάκες; Πες τις στο Φεστιβάλ Βιβλίου και γράψε ιστορία !

Ως taxalia, είπαμε να κάνουμε την αρχή και στέλνουμε το πρώτο ποίημα (της κακιάς ώρας) στον αγαπητό μας Μπάμπη Μπαρμπουνάκη

Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας, και...

"Κηπουρός" του Γιώργου ο Δρούτσας λέει βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Πέρα από τους "αγανακτισμένους" πολίτες, τώρα έχουμε και τους "αγανακτισμένους" βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Στο κυβερνών κόμμα έχουν βαλθεί να το διαλύσουν το "μαγαζί" και σε κάθε ευκαιρία ο ένας προσπαθεί να βγάλει το μάτι του άλλου.  Τελευταίο παράδειγμα είναι ο...

Δεν είχαν το Θεό τους...

Απίστευτο και όμως ελληνικό. Παπάδες-τοκογλύφοι φέρονται να δάνειζαν χρήματα με τόκο 500%
Το απίστευτο περιστατικό λέγεται ότι σημειώθηκε στα Φάρσαλα ύστερα από καταγγελία ιερέα που δανείστηκε...

"Πέντε στα Πέντε" για τη ΝΔ Θεσσαλονίκης...

- 59% πήραν οι "Γαλάζιοι Γιατροί" στον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης...
- Ικανοποίηση στη ΝΔ Θεσσαλονίκης για τη νίκη που είναι η 5η σε επιστημονικό σύλλογο της πόλης...
- Είπαμε στους κρατικοδίαιτους συλλόγους κερδίζουν πάντα οι ΠΑΣΟΚοι, ενώ στους ιδιώτες η ΝΔ!

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της ΝΔ Θεσσαλονίκης:
Με ποσοστό ρεκόρ, που φτάνει το 59% η πρώτευσε στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης η παράταξη που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία! Αυτό ήταν και το

Αγανακτισμένοι: Στο Σύνταγμα ζητούν εκφωνήτρια

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ: Εκφωνήτριες για το διαδικτυακό ραδιόφωνο των «αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα. Απαραίτητα προσόντα :

Ξεσηκώνονται στον Έβρο για τα κέντρα υποδοχής μεταναστών

Δυναμικές κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι κάτοικοι της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης οι οποίοι αντιδρούν στη δημιουργία νέων κέντρων υποδοχής μεταναστών δίπλα στα σπίτια τους. Το Περιφερειακό Συμβούλιο θέλησε να κόψει το βήχα στον Χρήστο Παπουτσή και εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία...

Το ευρώ του νότου. Δείτε το πρώτοι!

Φίλοι και φίλες οι σύντροφοι Ισπανοί με την αγγουρική επίθεση στους Γερμανούς έδειξαν το δρόμο: Ήρθε η ώρα για το Euro του νότου! Δείτε το:

Δυστυχώς το κίνημα των «αγανακτισμένων» εκφυλίζεται.


Το κίνημα των «αγανακτισμένων», με την έξυπνη τακτική των ΜΜΕ του καθεστώτος, άρχισε να ξεστρατίζει από τον βασικό του στόχο και να εκφυλίζεται. Τώρα τελευταία βλέπουμε να πυκνώνει στα ΜΜΕ και κυρίως στα τηλεοπτικά κανάλια του κρατικοδίαιτου καθεστώτος η παρουσία διαφόρων τύπων οι οποίοι αυτοπαρουσιάζονται....

Mια οικονομική σκέψη που ξεχωρίζει

Προέρχεται φυσικά από τον καλύτερο Έλληνα οικονομολόγο, Βασίλη Βιλιάρδο, μπροστά στον οποίο, οι "Νομπελίστες" και οι "γκουρού" φίλοι του ΓΑΠ είναι σκιτζήδες. Αλλά ο κ.Βιλιάρδος έχει ένα μειονέκτημα: είναι Έλληνας. Και στην Ελλάδα ψάχνουμε πάντα "σοφούς εκ δυσμών"...

γράφει λοιπόν, σοφά,  ο Βασίλης Βιλιάρδος:

Σκότωσαν κοσμηματοπώλη στην Αθήνα

Πλέον οι ληστές πατούν πιο εύκολα τη σκανδάλη και δεν διστάζουν να σκοτώσουν.
Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε σε κοσμηματοπωλείο, στην οδό Πλαστήρα στη Λυκόβρυση, νωρίς το πρωί της Τρίτης. Οι δράστες πυροβόλησαν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες...

Νέο άρθρο του κορυφαίου οικονομολόγου Βασίλη Βιλιάρδου

ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ: Η αναγκαιότητα προσανατολισμού της Ελλάδας, η χρεοκοπία της Πολιτικής, οι μέθοδοι αντιμετώπισης της κρίσης, οι αιτίες της υπερχρέωσης, το πρόβλημα της τευτονικής Ευρωζώνης και οι ελπίδες από την έκρηξη ωριμότητας των Πολιτών

Max Keiser: Θα σας πάρουν και το χρυσό!

(Λες;...)

Ψωμιάδης: "Η μονόπλευρη φιλία, δεν οδηγεί πουθενά"

Σχετικά με το ζήτημα που ανέκυψε με την απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεοτέρων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού για την ανακήρυξη του «σπιτιού του Κεμάλ» σε μνημείο νεότερης πολιτιστικής κληρονομιάς, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Πραξικόπημα στην Ελλάδα" βλέπει η CIA αλλά ...

φαίνεται ότι δεν έχει λεφτά να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.
Την είδηση περί του δημοσιεύματος της Γερμανικής φυλλάδας BILD, θα την διαβάσατε προφανώς (εδώ). H BILD λέει ότι "απόρρητη έκθεση της CIA προβλέπει αναταραχές στην Ελλάδα και πιθανότητα πραξικοπήματος", κάτι που φυσικά δεν πρόκειται να συμβεί. Δεν θα τους κάνει κανείς τη χάρη, θα τα λύσουμε τα προβλήματα μόνοι μας, ειρηνικά, πολιτικά και δημοκρατικά.
Αλλά, κι οι φίλοι μας της CIA δεν κάνουν τιποτα, για να...

Ο Ξεκούραστος!

Aδυνατισμένος, κουρεμένος crew cut και πάνω απ’ όλα Ξεκούραστος!


Άλλος άνθρωπος εμφανίστηκε ο Κώστας ο Καραμανλής πριν λίγες ώρες.

Ακόμη και το «ΕΘΝΟΣ» στάθηκε στο νέο του..

Κατέλαβαν και την ΕΥΑΘ οι εργαζόμενοι

δείτε τη φωτογραφία:

Θα μείνουν με τα φωτοβολταϊκά στο χέρι, όσοι επένδυσαν σε αυτά;

Τελικά, δεν είναι τόσο εγγυημένη, η "εγγυημένη τιμή";
Η ιστορία, αποκαλύπτεται από ερώτηση του Ευρωβουλευτή Μιχάλη Τρεμόπουλου για τις εγγυημένες τιμές και τους ελληνικούς κλιματικούς στόχους:

Μάυρισε το κτίριο του ΟΤΕ στην Ερμού

Από τις σημαίες των εργαζομένων που κάνουν κατάληψη για να μην προχωρήσει η περαιτέρω ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού. Δείτε τις φωτογραφίες:

κ.Καρατζαφέρη, ισχύει σήμερα η δήλωσή σας;

Ανανέωση με παλιά υλικά;

Άντε πάλι με το ίδιο σκηνικό!
Γιώργος Αυτιάς - Γιώργος Καρατζαφέρης.
All time classic, με τον Καρατζαφέρη, ενοχλημένο από τις δημοσκοπικές πρωτιές της ΝΔ, να προσπαθεί -τεχνηέντως μεν, αγχωμένως δε- να πλήξει με κάθε τρόπο τον Σαμαρά.
Πρόεδρε χαλαρά.
Ο κόσμος αντιλαμβάνεται τη φοβία σου, να..

Στην Κρήτη ο Σαμαράς

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, από σήμερα Τρίτη θα βρίσκεται στη μεγαλόνησο για περιοδεία τριών

Κράτα ρε φίλε γερά! Greekrevolution

Κράτα ρε Φίλε γερά! Δείτε το βίντεο των αγανακτισμένων:

Υπέρ των αγανακτισμένων ο Μητροπολίτης Άνθιμος

Υπέρ των αγανακτισμένων ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος και υπέρ της τήρησης της αξιοπρέπειας της Ελλάδας, στην εκπομπή των άθλιων Καμπουράκη και Οικονομέα, (που διαολίζεται με το ράσο και δεν μπορεί να το κρύψει, παρά το γνωστό π@@στικο υφάκι).
Σωστός ο Άνθιμος, αλλά μην το παρακάνεις με εμφανίσεις στο MEGA παπά μου, γιατί ...

Χέρι χέρι και στην εποχή του μνημονίου με τον....απίστευτο Καρατζαφέρη!

Δείτε το βίντεο:

Η χθεσινή "βουτιά" ήταν η χαριστική βολή για το χρηματιστήριο...

...και αυτό που αναρωτιούνται όλοι είναι πως θα αντιδράσει η αγορά σήμερα, που θα είναι ανοικτό το Λονδίνο.

Της Αμαλίας Κάτζου

Όταν το dealing rooms του Λονδίνου, από τα οποία πραγματοποιείται το μεγαλύτερο μέρος των εντολών, είναι κλειστά και η αγορά υποχωρεί κατά 2%, τι θα συμβεί όταν θα ανοίξουν" Αυτό αναρωτιούνται όσοι ασχολούνται με την αγορά και περιμένουν να δουν πώς θα κινηθούν σήμερα οι διεθνείς παίκτες.

Εξίσωση προς τα κάτω, για όλες οι συντάξεις

Της Ρούλας Σαλούρου | capital.gr

Με στόχο την εξίσωση προς τα κάτω, όλων των συντάξεων, «έκλεισε» από το υπουργείο Εργασίας το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα με το λογαριασμό, ύψους άνω των 2 δισ. ευρώ, να πηγαίνει «συστημένος» σε εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους. Είναι οι ίδιοι, ήδη συνταξιούχοι, που πλήρωσαν μέσα σε ένα χρόνο άλλα 2 δισ. ευρώ.

Στον ΑΝΤ1 "κατάπιαν" την ποινική δίωξη του Κόκκαλη

"Κατάπιαν" την είδηση για την ποινική δίωξη του θείου Σωκράτη και στον ΑΝΤ1.
Φαίνεται ότι έχουν κληρονομικό χάρισμα.
"Αφού τελικά δεν θα φτάσει στο ακροατήριο, τι να παιδευόμαστε τώρα;", σκέφτηκαν τα τζιμάνια...
Γιώργο Παπαδάκη, would you dare?

Στον ΣΚΑΪ κρύβουν την ποινική δίωξη του Κόκκαλη

Μα τέτοια ενημέρωση;
Μάλλον ξέχασαν τα "παιδιά"..
Καμία αναφορά και στο site του σταθμού.
Είναι η μοναδική ενημερωτική ιστοσελίδα που δεν έχει την είδηση.
δείτε και μόνοι σας, εδώ
Η είδηση:

30 Μαΐ 2011

HERACLES TO ALEXANDER THE GREAT: Η απάντηση ήρθε από την Οξφόρδη


Με μια σεμνή τελετή εγκαινίων άνοιξε στο Ashmolean Museum of Art & Archaeology της Οξφόρδης η μεγάλη έκθεση για το βασίλειο των αρχαίων Μακεδόνων, του οίκου των Τεμενιδών, με τίτλο:

Παπανδρέου - Δαμανάκη, μα τι ωραία που χορεύουν!

Γυρνάει στον Άρη ο Κόκε;


Ο πρώην αρχηγός του Άρη δεν θα έλεγε όχι σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Ο ίδιος μέσα από τα τελευταία σχόλια του σε διάσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, σχολίασε ότι πηγαίνει στην Ισπανία και θα..

Πώς λέγεται ο ηθοποιός στη διαφήμιση της COSMOTE με τις Γαλλίδες;

Μας ρωτήσατε, θα σας λύσουμε τις απορίες για τη διαφήμιση που σας άρεσε πάρα πολύ
δείτε καταρχήν την διαφήμιση:

Από αγγούρι θα πάμε σύντροφοι...

Τρόμο έχει προκαλέσει σε ολόκληρο τον κόσμο η επιδημία ενός βακτηρίου που προκαλεί τον θάνατο και εντοπίζεται στα αγγούρια.

Τον θάνατο σε 10 ανθρώπους στην Γερμανία έχει προκαλέσει το..

Θεσσαλονίκη, οδός Μητροπόλεως σήμερα

Η νέα εμφάνιση του πολύπαθου δρόμου, με τα διαχωριστικά τα οποία θα αποτρέψουν (....) το διπλοπαρκάρισμα. :

Να κατεβούν στις εκλογές οι αγανακτισμένοι..

...ζήτησε πριν από λίγο στην εκπομπή της Έλλης Στάη στη ΝΕΤ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος.
"Η παρούσα βουλή έχει 150 βουλευτές που εκλέχθηκαν πρώτη φορά, συνεπώς είναι πολύ ανανεωμένη. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, ας κατέβουν οι διάφοροι κινηματίες στις εκλογές, να έχουμε..

Τι έγινε πάλι ρε παιδιά; Χάσαμε κάποιο επεισόδιο;

Αυτό πάλι ...ντο έν; Που λένε και οι Πόντιοι:

Ωραίος ο Ζαριανόπουλος! Πιό διαβασμένος ο Μπουτάρης

Στο Δημοτικό Συμβούλιο συζητείται το θέμα μετονομασίας οδών, ώστε να τιμηθούν ήρωες και επιφανείς Θεσσαλονικείς. Οπότε ο κομμουνιστής πετάγεται και ρωτά: "συγνώμη, ο δρόμος "3ης Σεπτεμβρίου" που αναφέρεται;"
(είναι ο δρόμος που ξεκινάει από την έκθεση-Βελίδειο-και ανεβαίνει μέχρι την Αγ.Δημητρίου -Καυτανζόγλειο).
Ο Ζαριανόπουλος έκανε την προβοκατόρικη ερώτηση  έχοντας στο μυλαό του την επέτειο ίδρυσης του ...ΠΑΣΟΚ !
Η αλήθεια είναι ότι ο συγκεκριμένος δρόμος ονομάστηκε έτσι,..
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη