1 Σεπ 2011

Γιατί δε λέει αλήθεια ο Π.Ψωμιάδης για τον Α.Καϊλή;

Αγαπητό taxalia

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην απάντησή του στην Εφημερίδα Δημοκρατία για τα «ρουσφετάκια» , που δημοσιεύετε εδώ, λέει μεταξύ άλλων ότι "ο μεν Αλέξανδρος Καϊλής τοποθετήθηκε στη θέση του Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών μέσα από διαδικασίες και δεν αποτελεί προσωπική επιλογή του..
 Διονύση ή δική μου"...

Ο κ.Ψωμιάδης λέει ΨΕΜΑΤΑ για τον κ.ΚΑΪΛΗ.

Με την με αριθμό πρωτ. 22/03 Ιανουαρίου 2011 Απόφαση ο κ.Ψωμιάδης "τοποθέτησε και όρισε" μεταξύ άλλων "στο Τμήμα Δομών Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Τεχνικών ΄Εργων της Π.Ε. Θεσ/νίκης τον Καϊλή Αλέξανδρο, κλάδου ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας ΠΕ Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών με βαθμό Α΄" ( Δείτε εδώ ) και την ίδια μέρα Διευθυντή στην ίδια διεύθυνση τον Αλέξανδρο Κωνσταντινίδη (Δείτε εδώ). Πρόσφατα με τη συνταξιοδότηση του Α.Κωνσταντινίδη ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δ.Ψωμιάδη ΟΡΙΣΕ τον Α.Καϊλή Διευθυντή στήν Υπηρεσία.

ΟΛΕΣ οι τοποθετήσεις ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ και Προϊσταμένων στην Περιφέρεια Κ.Μακεδονίας από 1-1-2011 μέχρι σήμερα έγιναν με ΟΡΙΣΜΟ και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ όπως ΨΕΥΔΩΣ υποστηρίζει ο κ. Ψωμιάδης. Οι "διαδικασίες" που επικαλείται ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είναι αποφάσεις του Υπηρεσιακού Συμβουλίου το οποίο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ.

Η τοποθετήσεις που γίνονται με αυτόν τον τρόπο είναι ΝΟΜΙΜΕΣ (για το «ηθικές» σηκώνει συζήτηση) μέχρι τη συγκρότηση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και τις σχετικές αποφάσεις του, αλλά η οικογένεια Ψωμιάδη πρέπει να έχει την πολιτική αρετή να αναλαμβάνει και την ευθύνη των (πάντα) ρουσφετολογικών της επιλογών και να μη προσπαθεί να καλυφθεί με ΨΕΜΑΤΑ.

Παρακαλώ διάψευση μόνο με τη δημοσίευση της απόφασης τοποθέτησης του Α.Καϊλή, όπου να μνημονεύεται η απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, που δεν υπάρχει !!!

Αν μη τι άλλο φαίνεται ο Π.Ψωμιάδης έχει χάσει την ψυχραιμία του….
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη