4 Ιουν 2009

Ρε μανία η zougla να κλέβει το taxalia ! Aλλά εμείς είμαστε καλά παιδιά και ....

Ρε μανία ο Ζούγκλας να κλέβει το taxalia !!!! Για εκατοστή φορά !
Αλλά επειδή σε αγαπάμε πατριωτάκι, στο τέλος αυτού του άρθρου, σου έχουμε ένα φοβερό δωράκι: πώς θα γίνεις πράγματι πρώτος! Δωρεάν συμβουλή από το taxalia !
....
TO ΘΕΜΑ:
Το δημοφιλέστερο άρθρο της ημέρας Ρόμπα έγιναν πολλά "δημοφιλή " ελληνικά blogs...
έφτασε αυτούσιο στη ZOUGLA, χωρίς link φυσικά.
http://www.zougla.gr/news.php?id=44586
Τι φοβάσαι ρε Μάκη, μη μας δώσεις κανένα κλικ; Να στο πω απλά; Χεστήκαμε !

Το άρθρο μας, το είδαμε σε καμιά 50αριά blogs, όλα με link. Φυσικά το "τσίμπησαν" (το θέμα των μετρήσεων) και τα γκαρντάσια μας στο troktiko. Η πλάκα είναι ότι όλοι... μιλάνε για την αμφισβήτηση της επισκεψιμότητας, για να ανεβάσουν την επισκεψιμότητα !

Επειδή λοιπόν, εμείς ασχολούμαστε επαγγελματικά με το σπορ, να σας πούμε μερικά αλήθεις ακόμη για το διαδίκτυο:

1ον. Το troktiko είναι όντως το πρώτο σε επισκεψιμότητα blog. Τσεκαρισμένο. Λόγω των πολλών αναρτήσεων και του τρόπου με τον οποίο γίνονται αυτές.

2ον. Και η zougla έχει μεγάλη επισκεψιμότητα.

3ον. Φυσικά και δεν ισχύουν τα .......εκατομμύρια επισκεπτών την ημέρα....μην το κουράζουμε. Υπάρχει πολύς κόσμος πλέον, που ξέρει. Μην το παρακάνετε! Xαλλλαράαααα...

4ον. Όλοι εμείς οι αγωνιούντες για την επισκεψιμότητα, έχουμε ασήμαντη, μπροστά στο in.gr. Για τον απλούστατο λόγο, ότι το http://www.in.gr/ δίνει και mail ! Εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες έχουν λογαριασμό e-mail (και) στο in.gr. Επομένως, μια φορά τη μέρα να μπουν για να δουν τα e-mails τους......Γενικώς και παγκοσμίως, portals που παρέχουν και υπηρεσίες δωρεάν e-mail, δεν παίζονται ! Εδώ είναι Μάκη το μυστικό! Δώσε λογαριασμούς e-mail στο λαό ! Τότε, ναι, θα έχεις εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες !

με αγάπη taxalia@zougla.gr (αυτό εννοούμε)

Το in.gr προς το παρόν, απέχει παρασάγγες, από οποιοδήποτε άλλο site/blog στην Ελλάδα. ΜΛΜ λοιπόν !



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη