8 Ιαν 2009

ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΤΟΝ ΛΑΪΚΙΣΜΟ ΠΟΤΕ!


"Ακόμα και θερμό επεισόδιο με επικίνδυνη αναχαίτιση ελληνικού ελικοπτέρου πάνω από το Φαρμακονήσι διακινδύνευσε να προκαλέσει χθες η Άγκυρα στην προσπάθειά της να προβάλει ακόμη μεγαλύτερες αξιώσεις, που φθάνουν πλέον πολύ πέραν των «γκρίζων ζωνών» τύπου Ιμίων. "

"Εντονο προβληματισμό προκαλεί στην κυβέρνηση η ποιοτική αναβάθμιση των τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο, καθώς η Αγκυρα υποστηρίζει ότι ο εναέριος χώρος γύρω από το Φαρμακονήσι είναι δικός της. Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών προχώρησε σε δύο διαβήματα διαμαρτυρίας και ενημέρωσε τόσο την Ε.Ε. όσο και το ΝΑΤΟ."

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα κατάποσης (εκ του καταπίνω τις τουρκικές προκλήσεις) κατέκτησε για μια ακόμη φορά η Ελλάδα. Η "πατρίδα" μας....

Για χιλιοστή φορά τα τελευταία 30 χρόνια, οι Τούρκοι εισέβαλαν σε ελληνικό έδαφος και εμείς απαντήσαμε με ..διάβημα.

Και πολύ κάναμε, αφού πλέον είμαστε μυρμήγκι μπροστά στον τουρκικό ελέφαντα κι ας πικραίνονται οι φίλοι μας στρατιωτικοί.


Τι να κάναμε άλλωστε; Πόλεμο; Κατάρριψη του τουρκικού μαχητικού; Μα οι Τούρκοι δεν αστειεύονται. Και αυτό το ξέρουμε πολύ καλά. Για αυτό και κάναμε "τουμπεκί" στα Ίμια, για αυτό ευχαριστήσαμε τους Αμερικανούς, που μας έσωσαν την τελευταία στιγμή από του χάρου τα δόντια, για αυτό ευχαριστήσαμε το Θεό, για τη βροχή που έστειλε την ημέρα των γεγονότων στα Ίμια κι έτσι μπορέσαμε να δικαιολογήσουμε το θάνατο του Καραθανάση, του Βλαχάκη και του Γιαλοψού, ως "πτώση του ελικοπτέρου, που αποδίδεται σε απώλεια προσανατολισμού των πιλότων εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών", για να μην πούμε ότι τους "έφαγαν οι Τούρκοι".



Μετά από όλα αυτά, το ιστορικό μάθημα που μας έδωσαν οι Τούρκοι, το εκλάβαμε ως εξής:

-Μειώσαμε κατά 50% τη στρατιωτική θητεία.

-Μειώσαμε κατά 50% τις στρατιωτικές δαπάνες.

Σήμερα υπάρχουμε ως κράτος, μόνο επειδή οι Τούρκοι βαριούνται να μας επιτεθούν. Το δόγμα Οζάλ, ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις για να νικήσουμε την Ελλάδα, παρά μόνο τα ..αλιευτικά σκάφη, είναι παρωχημένο πιά.

Στην πραγματικότητα και τα αλιευτικά είναι πλεονασμός. Μόνο οι μικρές ψαρότρατες φτάνουν!

Ούτε αυτές θα βρουν αντίσταση, αφού εκείνη την ώρα οι μισοί Έλληνες θα ασκούν το αγαπημένο τους σπορ: θα στέλνουν μηνύματα με το κινητό. Οι άλλοι μισοί θα σπρώχνονται και θα πλακώνονται στο ξύλο μεταξύ τους, προσπαθώντας να εισβάλλουν στο Carrefour, για να το ξετινάξουν στα ψώνια.

Η εξουσία (οι κουκουλοφόροι δηλαδή) θα είναι απασχολημένοι με τους συνοριακούς ελέγχους "μπάτσων" στα Εξάρχεια και οι δύσμοιροι "μπάτσοι" θα βάζουν κρύα επιθέματα στο τσακισμένο από το ξύλο κορμί τους, για να ανακουφιστούν από τις φάπες των "αναρχικών".

Οι δήθεν κυβερνώντες (υπουργοί κ.λ.π.) θα συγγράφουν λογοίδρια κατευνασμού και "αμυντικής στάσης", πράγμα που είναι το μόνο που κάνουν αποτελεσματικά.



Τα τουρκικά γρι-γρι θα αλιεύουν στο Πασαλιμάνι και ο/η υπουργός εξωτερικών θα μας καθησυχάζει ότι θα πνίξουμε τους Τούρκους στο ..χαρτί, με ένα ακόμη διάβημα.

Ο Αλαβάνος θα υπολογίζει πόσο θα αυξηθούν οι συντάξεις, αν μειώσουμε τη δύναμη του στρατού κατά ένα ακόμη F-16 και οι "εξεγερμένοι μαθητές του 2008" θα συνωστίζονται στο Ελ.Βενιζέλος, για να πάρουν το πρώτο αεροπλάνο για Γενεύη, για να χωθούν στην ασφάλεια του σαλέ, που διατηρεί ο μπαμπάς στο Γκστάαντ, από όπου θα βλέπουν στην plasma των 42΄΄ τα τουρκικά αλιευτικά, να δένουν στη Ζέα....

Για αυτό ρουφάτε το αβγό σας, κι αφήστε τα διαβήματα και τους ηρωισμούς.

Εσείς που δεν μπορείτε να αναχαιτίσετε τη μανία 50 κουκουλοφόρων, θα αναχαιτίσετε 5.000 τουρκικά .....αλιευτικά;

Ρουφάτε λοιπόν το αβγό σας, αυξήστε το ΕΚΑΣ για να τα έχετε καλά με τους συνταξιούχους, τα ψηφαλάκια τους και κυρίως με τον ..Αυτιά κι αφήστε την τύχη της χώρας, στον πολυεύσπλαχνο ....Αλλάχ.

B.Π../taxalia 8-1-2009
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη